Pippi langstrømpe kostume til voksne

Skal du klædes ud til fastelavn, sidste skoledag eller til en temafest? Så er et Pippi langstrømpe kostume til voksne den oplagte udklædning. 

Pippi Langstrømpe er nok den mest kendte af Astrid Lindgrens børnebogsfigurer, og bøgerne om Pippi er oversat til ca. 90 sprog. Den første bog udkom i 1945. Siden er der udkommet yderligere ca. 14 bøger om Pippi Langstrømpe.

Da de første bøger udkom i 40erne, herskede der andre normer for god opførsel end i dag. Bøgerne om Pippi Langstrømpe, som bor alene i en villa uden sin mor og far og som gør, hvad hun har lyst til, var usædvanlige på den tid.

Pippi Langstrømpe har røde, strittende fletninger, fregner, lommen fuld af guldpenge og er verdens stærkeste pige, der blandt andet kan løfte sin egen hest. Med sig har hun altid aben Hr. Nilsson.

Pippi langstrømpe kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Pippi langstrømpe tema eller til temafesten.

pippi langstrømpe voksen kostume - Pippi langstrømpe kostume til voksne

Pippi Langstrømpe voksenkostume

Dette Pippi langstrømpe™  kostume er under officiel licens. Det består af en kjole, strømpebukser og bluse. (Paryk og sko ikke inkluderet). Blusen er grøn og går til låret med strømpebukse holder syet til blusen for at holde de orange og grønne strømper. To knapper er til stede på forsiden. Kjole er gul og grøn stripet med to røde og hvide lommer. Kom ind i Pippis verden til karneval eller en anden fest.

Find kostumet hos Vegaoo

pippi kostume til voksne pippi langstrømp udklædning fastelavnskostume svensk temafest kostume

Pippi Langstrømpe kostume

“Her kommer Pippi Langstrømpe…” Vi kender vidst alle de bomstærke og meget selvstændige pige, Pippi Langstrømpe, der bor i Villa Villakulla med sin hest og aben, Hr. Nilsson. Klæd dig ud som den seje pige med dette kostume og tilføj kostumet med stribede stockings og rød paryk.

Find Pippi kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2017 12 05 kl. 22.45.34 751x1024 - Pippi langstrømpe kostume til voksne

Pippi Langstrømpe kostume

“Her kommer Pippi Langstrømpe…” Vi kender vidst alle de bomstærke og meget selvstændige pige, Pippi Langstrømpe, der bor i Villa Villakulla med sin hest og aben, Hr. Nilsson. Klæd dig ud som den seje pige med dette kostume og fuldend kostumet med stribede stockings og rød paryk.

Find Pippi kostume hos Temashop

pippi langstrømpe kostume til voksne - Pippi langstrømpe kostume til voksne

Pippi langstrømpe voksen kostume

Hop ind i Astrid Lindgrens tossede verden blandt sortprikkede heste, små sjove aber, klodsede politifolk og kufferter med penge iført dette sjove kostume! Det er et ideelt udstyr, hvis du gerne vil hedde Viktualia Rullgardina og Krusmynta til mellemnavn.
Verdens Stærkeste Pige-kostumet består af en kort kjole med lange ærmer og rundet kant forneden. Ærmerne og halspartiet er rødt- og hvidkantet, mens resten af kjolen er grøn med en gul lomme foran.

Find kostumet hos Partyking

collage 3 1024x502 - Pippi langstrømpe kostume til voksne

Tilbehør til Pippi Langstrømpe kostume til voksne

  1. Sødt pandebånd med orange fletninger. Perfekt som tilbehør til Pippi Langstrømpe kostumet. Find Pippi fletninger hos Partyking.
  2. Rød og hvid stribede strømpebukser. Skal du klædes ud som Pippi Langstrømpe er disse strømpebukser helt perfekte. Find dem hos Temashop.

Indlægget Pippi Langstrømpe kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Pippi langstrømpe kostume til voksne

En mening om “Pippi langstrømpe kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!