Politimand kostume til børn

Har du et barn der er vild med røver og politi, så er et politimand kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

De fleste drenge elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom Spiderman, Batman, Paw Patrol, Superman, Avengers mm. Men også hverdagens helte såsom politmænd, læger, brandmand mm., fascinerer mange børn, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem.

Politimænd er seje, de opklarer forbrydelser, fanger banditter og kører med udrykning i bil og på motorcykel. Kan man egentlig andet end holde af politimænd?

Politimand kostume til børn kan både bruges til fastelavn, Halloween og fødselsdagen/temafesten med superhelte tema.

politimand kostume til børn politimand børnekostume politi udklædning trafikpoliti kostume

Lille politimand kostume

Hop i kostumet som lille politimand og hold styr på orden og lov. Dette kostume er oplagt til fastelavn og sjov udklædning! Det fine politimand børnekostume findes i størrelser fra 4 til 12 år. Kostumet er komplet med bukser, bluse, hat samt radiosæt

Find lille Politimand kostume hos Temashop

politimand kostume til børn politimand børnekostume politi udklædning trafikpoliti kostume blå politimandskostume

Politimandskostume

Sejt politi kostume til den lille politimand eller kvinde. Sætte indeholder jakke, hat, fløjte, håndjern, politiskilt, walkie talkie med lydeffekter, navneskilt, og papir til at notere de kriminelle. Sættet er onesize og passer til str. 3-6 år

Find Politimandskostumet hos Abeungen

politimand kostume til børn politimand børnekostume politi udklædning til baby politi babykostume fastelavnskostume 1 år

Politimand Babykostume

Det sødeste lille nuttede baby politimands kostume. Den helt lille skal da også klædes ud til sin første fastelavn, og som politimand, vil han/hun ikke blive flov over at se billeder når han/hun blir ældre. Perfekt babykostume til fastelavns festen eller andre udklædningsevents. Kostumet fås i størrelse 7-12 mdr og 1-2 år og indeholder heldragt samt hat.

Find politmandskostumet til de mindste hos Temashop

politimand kostume til børn politimand børnekostume politi udklædning til politiuniform kostume til børn politi uniform fastelavn

Politimand børnekostume

Bliv klædt ud som en politimand i dette smarte kostume til børn. Vil din dreng være en politimand når han bliver stor, så er dette kostume ideelt til den lille regelrytter. Læg forbrydere i håndjern og hold lov og orden med dette kostume som er perfekt til.

Find politimand børnekostume hos Temashop

politimand kostume til børn politimand børnekostume politi udklædning til politiuniform kostume til børn politi uniform fastelavn børnekostume

Politimand kostume til børn

Lovens lange arm findes nu også i lille størrelse, så enhver dreng kan få opfyldt sin drøm om at blive politimand. Tilføj håndjern og en walkie talkie, og så er han klar til at fange forbrydere.

Find kostumet hos Temashop

.

politimand kostume til børn politimand børnekostume politi udklædning til politiuniform kostume til børn politi uniform til piger politipige kostume fastelavn

Politipige uniform – komplet kostume

Nu kan din datter blive en sød politibetjent, der fanger alle ballademagerne og banditterne. Det er endda muligt at anholde og lægge dem i håndjern og tilkalde hjælp over walkie-talkien. Udklædningen består af kjole med politiskilt, bælte og hat samt håndjern og radio. Perfekt til kostumeleg sammen med legekammeraterne og et sikkert valg til fastelavn eller halloween. Kostumet fås i størrelser fra 4 til 13 år og indeholder kjole, bælte, hat, håndjern og walkietalkie.

Find det søde politipige sæt hos Temashop 

 

politimand kostume til børn politimand børnekostume politi udklædning politiuniform kostume dansk politi udklædning børn

Dansk Politimand børnekostume

Super sejt og flot dansk politimands kostume med uniform og kasket. Uniformen har en masse fede detaljer såsom de hvide knapper og teksten ‘politi’ på venstre side. Vil du gerne være politimand? Med dette kostume kan du lade som om, at du er politimand. Vær politimand for en dag. Fang skurken og sørg for at han ikke slipper fri. 

Find politiuniform børnekostume hos Gucca

politimand kostume til børn politimand børnekostume politi udklædning håndjern politistav politiskilt

Tilbehør til Politimand kostume til børn

  1. Når en forbryder er trængt op i en krog er det godt at have håndjernene parat. Et sæt håndjern med nøgler er det ultimative tilbehør til det komplete politimandskostume. Find de seje håndjern af metal hos Temashop.
  2. Enhver politimand og politipige har brug for at identificere sig. Både overfor kollegaer og de sagesløse vidner i efterforskningen. Find det seje politiskilt hos Temashop.
  3. En politimand har både brug for håndjern, stav og tjenestepistol. Her fås et samlet sæt der fuldender politikostumet for de mindste. Find politisættet hos Temashop.
  4. Fuldend politimandskostumet med en politistav og eventuelt et par seje solbriller. Find politistaven hos Temashop.

 

Indlægget Politimand kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Politimand kostume til børn

error: Content is protected !!