Politimand kostume til børn

Har du et barn der er vild med røver og politi, så er et politimand kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

De fleste drenge elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom Spiderman, Batman, Paw Patrol, Superman, Avengers mm. Men også hverdagens helte såsom politmænd, læger, brandmand mm., fascinerer mange børn, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem.

Politimænd er seje, de opklarer forbrydelser, fanger banditter og kører med udrykning i bil og på motorcykel. Kan man egentlig andet end holde af politimænd?

Politimand kostume til børn kan både bruges til fastelavn, Halloween og fødselsdagen/temafesten med superhelte tema.

politibetjent kostume til dreng politimand fastelavnskostume dreng barn

Luksus vagt kostume / politibetjent kostume til drenge

Ordensvagt Børnekostume er et rigtig sjovt kostume til børn, som får din datter eller søn til at ligne en vagt. Skolens kostumefester kan nogle gange gå lidt over styr, derfor behøves dit barn som ordensvagt! Kostumet kommer i tre forskellige størrelser til børn og indeholder en blå skjorte, et sort bælte og matchende blå bukser med refleksbånd.

Find kostumet hos PartyKing

 

politimand kostume til børn politimand børnekostume politi udklædning trafikpoliti kostume

Lille politimand kostume

Hop i kostumet som lille politimand og hold styr på orden og lov. Dette kostume er oplagt til fastelavn og sjov udklædning! Det fine politimand børnekostume findes i størrelser fra 4 til 12 år. Kostumet er komplet med bukser, bluse, hat samt radiosæt

Find lille Politimand kostume hos Temashoppolitimand kostume til børn politimand børnekostume politi udklædning til politiuniform kostume til børn politi uniform fastelavn

Politimand børnekostume

Bliv klædt ud som en politimand i dette smarte kostume til børn. Vil din dreng være en politimand når han bliver stor, så er dette kostume ideelt til den lille regelrytter. Læg forbrydere i håndjern og hold lov og orden med dette kostume som er perfekt til.

Find politimand børnekostume hos Temashop.

politimand kostume til børn politimand børnekostume politi udklædning til politiuniform kostume til børn politi uniform til piger politipige kostume fastelavn

Politipige uniform – komplet kostume

Nu kan din datter blive en sød politibetjent, der fanger alle ballademagerne og banditterne. Det er endda muligt at anholde og lægge dem i håndjern og tilkalde hjælp over walkie-talkien. Udklædningen består af kjole med politiskilt, bælte og hat samt håndjern og radio. Perfekt til kostumeleg sammen med legekammeraterne og et sikkert valg til fastelavn eller halloween. Kostumet fås i størrelser fra 4 til 13 år og indeholder kjole, bælte, hat, håndjern og walkietalkie.

Find det søde politipige sæt hos Temashop 

svensk kostume politi kostume til børn svensk politi kostume

Svensk politi kostume til børn

Når børn får lov til at klæde sig ud som deres superhelte, får legen helt nye dimensioner, men det er nok intet i sammenligning med stoltheden over at kunne forvandle sig til en politibetjent! Det er det sejeste overhovedet. Iklædt dette fantastiske politikostume holder dit barn festen fri for banditter! Kostumet inkluderer en mørkeblå politiskjorte med motiv på skuldrene og det velkendte politiemblem i en gul farve. Skjorten har sorte knapper, reflekser ved håndleddene, og på brystet står der “Polis” i samme farve.

Find kostumet hos PartyKing

politibil kostume til børn fastelavnskostume til børn politibil udklædning

Politimand med bil kostume til børn

Endelig kan der blive ro og orden til kostumefesten, for nu kommer politiet kørende i deres politibil. Med dette seje politikostume, der inkluderer en politibil, er du altid klar til næste udrykning. Politi med Bil Børnekostume inkluderer en mørkeblå polititrøje i polyester med kunstige brystlommer og en sort og hvid politibil, der sidder fast med sorte skulderstropper. En blød politihat medfølger også. Politibilen er lavet i polyfoam og kan glattes ud ved hjælp af damp.

Find kostumet hos PartyKing

politimand med muskler kostume politi børnekostume

Politimand med muskler børnekostume

Har du en lille ordensmand derhjemme, som holder facon på familien og sørger for, at alt går sin rigtige gang? Så er der brug for en politiuniform! Denne dragt indeholder alt, en politimand kan ønske sig: en dragt, som viser mavemusklerne fra deres bedste side, en respektindgydende hat og et flot bælte i sort! 

Find kostumet hos PartyKing

 

politi swat kostume cia kostume til børn skudsikker vest til børn udklædning

Specialstyrke kostume til børn

Med dette kostume kan du hjælpe det hemmelige politi med at opklare alle de store sager. Komplet kostum med Skudsikker Vest, Bukser, Bælte med Hylster og Maske. 

Find kostumet hos Temashop

 

lille politimand babykostume politi babykostume politi kostume til baby

Baby politi uniform

Når der skal være styr på tingene, så har man som regel brug for lidt hjælp. Så hvorfor ikke få hjælp af selveste politiet? Det kan nogle gange være svært at overskue det hele, men bare rolig! Det skal du slet ikke tænke på længere. Din lille charmetrold du har gående derhjemme skal selvfølgelig nok sørger for, at der bliver holdt orden i tingene. Lille Politi kostume er helt perfekt til disse situationer. Størrelse 6-12 måneder

Find kostumet hos Temashop

politivest kostume til børn 450x450 - Politimand kostume til børn

Politivest til baby

Lad den lille fyr eller pige med politidrømmen få sig et hurtigt, men effektivt outfit til fastelavns- eller fødselsdagsfesten. Om barnet så forvandler sig til en fra færdselspolitiet eller politibetjenten, der løser mordgåder, må tiden vise sig. Hovedsagen er, at man holder sig på den rigtig side af loven.
Dette kostume indeholder en vest og en kasket.

Find vesten hos Partyking

baby politi heldragt politi kostume

Baby politi heldragt

Sød baby politi kostume, som helt sikkert vil trække på smilebåndet, når barnet render/kravler rundt i denne. Politi heldragten er i rigtig dejlig og blødt materiale, som er skønt for barnet at have på og samtidig er det nemt med knapper for neden, så du kan skifte ble uden at tage hele kostumet af. Perfekt fastelavn kostume til baby. Fås i størrelse 74 og 86. 

Find kostumet hos Temashop

Politi zombie kostume 450x450 - Politimand kostume til børn

Politi zombie kostume

Kan dit barn ikke beslutte sig for, om det vil være politibetjent eller zombie til halloweenfesten? Nu behøver I ikke vælge – vær begge dele i stedet! I denne dragt kan dit barn blive en politibetjent, som er blevet offer for en zombie og nu er på jagt efter hjerner i stedet for forbrydere. 
Politi Zombie Børnekostume indeholder en hat, en blå skjorte med slips, et sort bælte og sorte bukser.

Find det hos Partyking

politimand kostume til børn politimand børnekostume politi udklædning håndjern politistav politiskilt

Tilbehør til Politimand kostume til børn

  1. Når en forbryder er trængt op i en krog er det godt at have håndjernene parat. Et sæt håndjern med nøgler er det ultimative tilbehør til det komplete politimandskostume. Find de seje håndjern af metal hos Temashop.
  2. Enhver politimand og politipige har brug for at identificere sig. Både overfor kollegaer og de sagesløse vidner i efterforskningen. Find det seje politiskilt hos Temashop.
  3. En politimand har både brug for håndjern, stav og tjenestepistol. Her fås et samlet sæt der fuldender politikostumet for de mindste. Find politisættet hos Temashop.
  4. Fuldend politimandskostumet med en politistav og eventuelt et par seje solbriller. Find politistaven hos Temashop.

 

Fandt du det helt rigtige politibejent kostume til børn?

politimand kostume til børn politibetjent kostume til børn pige politibetjent udklædning baby uniform kostume fastelavnskostume politi uniform

 

LÆS OGSÅ: Politi kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Soldat kostume til børn

LÆS OGSÅ: Fange / tyv kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Fange / tyv kostume til børn

Indlægget Politimand kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Politimand kostume til børn

error: Content is protected !!