Power Rangers kostume til børn

Har du et barn der er vild med Power Rangers, så er et Power Rangers kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Med et Power Rangers kostume til børn er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og leg, når der er andre superhelte på besøg.

Power Rangers er kult – og retro. Faktisk er Power Rangers fra 1990’erne, hvor de seje Power Rangers primært var en tegnefilm og actionfigurer på lige fod med He-Man, actionfigurer og nina turtles. Den første spillefilm med de seje Power Rangers i hovedrollerne, blev vist i 1995. Den anden film er mere nutidig og udkom i 2017, hvor Power Rangers har fået deres 2. storhedstid, hos en ny generation af Power Rangers fans. 

Den nyeste film (2017) om Power Rangers, er historien om en gruppe skoleelever, der en dag udstyres med superkræfter. De fem Power Rangers spilles af Kimberly Hart, Trini Kwan, Jason Lee Scott, Billy Cranston og Zack Taylor. De fem teenagere, der stort set intet har til fælles, drages hver især mod et klippe- og mineområde uden for byen Angel Grove. Sammen gør de et usædvanligt fund, der udstyrer dem alle med superkræfter, men de er langt fra at udnytte deres fulde potentiale. Superskurken Rita Repulsa er samtidig igang med at erobre verden, og de fem nyslåede superhelte må nu lære at styre deres kræfter, stå sammen og tage kampen op for at redde verden. 

Power Rangers kostume til børn

Kort sagt er alle fem Power Rangers nogle vaskeægte amerikanske superhelte, der får has på skurken, der ligger store skumle planer. 

Et Power Rangers kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superhelte tema. Det kan også bruges til leg i hjemmet. Der er ikke lavet mange bud på et Power Rangers kostume til børn, men de få der findes, finder du her

power rangers kostume blå power ranger kostume blå power ranger udklædning power rangers børnekostume blå power ranger fastelavnstøj superhelte kostume til børn

Blå Power Rangers kostume til børn

Nu kan dit barn forvandle sig til superhelt i dette blå Power Rangers børnekostume. Kostumet er  inspireret af filmen Power Rangers og efterligner Blue Ranger, eller Billy som han også hedder i filmen.

 Find det blå Power Rangers kostume til børn hos The Fairytale Company

 

power rangers kostume rød power ranger kostume rød power ranger udklædning power rangers børnekostume rød power ranger fastelavnstøj superhelte kostume til børn.

Power Rangers rød børnekostume

Et sejt kostume som rød superhelt med superkræfter. Dette kostume efterligner Red Ranger, eller Jason som han hedder i Power Rangers filmen. Saml alle vennerne og klæd jer ud som hele Power Ranger- holdet til næste fastelavn!

 Find det røde Power Rangers kostume til børn hos The Fairytale Company

 

power rangers kostume sort power ranger kostume sort power ranger udklædning power rangers børnekostume sort power ranger fastelavnstøj superhelte kostume til børn

Sort Power Rangers børnekostume

Black power! Bliv en del af slænget med superkræfter fra filmen Power Rangers. Dette kostume i sort forestiller Zack, eller Black Ranger som han også kaldes.

Find det sorte Power Rangers kostume til børn hos The Fairytale Company  

 

 

LÆS OGSÅ: Aquaman kostume til børn

LÆS OGSÅ: Power Rangers kostume til voksne

Power Rangers kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Power Rangers kostume til børn

En mening om “Power Rangers kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!