Ryger kostume til voksne

Er du på udkig efter et anderledes kostume? Et med kant og holdning? Er du ryger og ikke skabsryger? Og tør du tage til fest, karneval, eller sidste skoledag i et ryger kostume?

 
Der var engang at cigaretter var moderne og der var engang at alle røg dem, alle steder. De seneste år har det primært været Kim Larsen, der har slået et slag for tobakken. 
 
Den anden vej er det gået med hash og dét at ryge en fed. Der var engang det var helt normalt, så blev det forbudt, men mange røg nu alligevel. I dag findes der to lande i verden hvor det fornyeligt er blevet legaliseret. I Danmark dyrkes cannabis til medicin og debatten om helt at legalisere fjolletobakken er stadig igang. 
 
Et ryger kostume er primært et sjovt kostume. Et ryger kostume til voksne kan både være et cigaret kostume og et joint kostume eller hash kostume. Se hvad vi har fundet af bud på et ryger kostume nedenfor
 
marijuana hash superhelt kostume til voksne

Marijuana superhelte kostume til voksne

Er det et fly, er det en fugl – Nej det er Marijuana – Marijuana Superman. Denne superhelt er ikke helt almindelig. Han flyver på andet end bare god energi og karma.

Find kostumet hos Temashop

 

joint kostume til voksne hash kostume fri hash kostume

Joint kostume til voksne

Kunne du godt ryge en stor joint? Rygende sjovt joint kostume. Køb én af vores falske kæmpe joints og op i dette kostume og hav en festlig aften. 

Find kostumet hos Temashop

 

cigaret kostume cigaretpakke kostume til vokse 20 stk kostume

Cigaret kostume til voksne

Folk siger det er usundt at ryge, og de har fuldstændig ret! Dog er dette kostume ikke usundt, selvom det ser sådan ud. Det er derimod et super sjovt kostume, som med sikkerhed vil skabe en masse opmærksomhed. Står du og skal til karneval eller sidste skoledag, så er dette cigaret kostume i hvert fald en rigtig sjov ide, også selvom du ikke lige kan byde på en cigaret.

Find kostumet hos Temashop

 

 

LÆS OGSÅ: Øl kostume

LÆS OGSÅ: Flaskekjoler og andre drikkekostumer

 

 

Indlægget Ryger kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Ryger kostume til voksne

error: Content is protected !!