Shimmer & Shine kostume til børn

Har du også et barn der er vild med Shimmer & Shine? Så er et Shimmer & Shine kostume til børn oplagt til den kommende tema- eller fastelavnsfest.

Shimmer & Shine er en amerikansk animeret serie, der handler om de to tvillinger der er i lære som ånder, men som gang på gang får lavet rod i den. 

Tvillingerne Shimmer & Shine er genies-in-training, der giver ønsker til deres bedste ven, Leah. Ønskerne går ikke altid så smidigt som de planlægger, men trods alt er de stadig i træning – og pigerne skal rydde op i det magiske rod, der skyldes problemerne. Når Shimmer, Shine og Leah arbejder sammen, er de i stand til at løse de problemer, der opstår og gøre tingene rigtige. At forsøge at rette op på deres fejl hjælper med at lære unge seere at lære af fejl og gøre det bedre næste gang.

Skal dit barn klædes ud som Shimmer eller Shine? Du finder de fineste og flotteste Shimmer & Shine kostumer til børn nedenfor.

Skærmbillede 2018 12 13 kl. 22.18.40 820x1024 - Shimmer & Shine kostume til børn

Shimmer kostume til børn

Lad dit barn klæde sig ud som ingen andre end den skønne Shimmer. Det kommer med garanti til at blive en succes for både barnet og de andre gæster. Dette børnekostume efterligner tøjet, som den søde Shimmer bærer. Den lilla heldragt er designet i et skinnende stof med mange fine detaljer, blandt andet en lilla vest, armbånd og et flot hårsmykke.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2018 12 13 kl. 22.21.28 769x1024 - Shimmer & Shine kostume til børn

Shine kostume til børn

Lad dit barn klæde sig ud som sit største idol, Shine. Shine tilhører duoen “Shimmer and Shine”, som er en serie kendt fra børnekanalen Nickelodeon. Shine-kostumet inkluderer en blå dragt med et skinnende stof med gulddetaljer. Armbåndet og hovedsmykket gør udklædningen endnu mere autentisk.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2018 12 13 kl. 22.23.42 706x1024 - Shimmer & Shine kostume til børn

Shimmer & Shine leah kostume

En af fordelene ved at være barn er at man får mulighed for at klæde sig ud til de eventyrfigurer, man beundrer. Hvis din søn eller datter er fan af karakteren Lean kan han eller hende, hoppe i dette flotte kostume og føle sig lige præis som hende. Shimmer and Shine Leah Børnekostume er et jumpsuit med mange fine detaljer, et fastsyet taljebånd og en smuk guldkrone med hestehale.

Find kostumet hos Partyking

SE OGSÅ: Ariel kostume til børn

SE OGSÅ: Prinsesse kostume til børn

Indlægget Shimmer & Shine kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Shimmer & Shine kostume til børn

error: Content is protected !!