Sigøjner kostume til børn

Overvejer du et sigøjner kostume til børn? Et kostume af en sigøjner kan også anvendes som et Esmeralda fra Klokkeren fra Notre Dame eller som et spåkone kostume, da disse kostumer ligger tæt op ad hinanden.

Sigøjnere er en bred samlebetegnelse på flere beslægtede folkeslag, der findes i alle seks befolkede verdensdele, nogle af dem har været eller er nomader. Sigøjnerne er en etnisk gruppe, et folk, som lever spredt ud over en lang række lande, både i Europa og andre verdensdele. Sigøjnerne kan derfor siges at være en ikke-territorial nation, fordi de udgør et etnisk, kulturelt og (til dels) sprogligt fællesskab, men ikke har noget territorium eller hjemland. Sigøjnerne kalder som regel sig selv romaer.

Ordet ”sigøjner” kan spores tilbage til det græske ’athínganos’, der betyder ’urørlig’ eller ’paria’ med sidebetydningen ’hedning’. Det samme gælder det tyske ’Zigeuner’ og det franske ’tzigane’. ’Athínganos’ var et af de første ord, der blev hæftet på romaerne, da de ankom til Europa.

Her finder du et bredt udvalg af sigøjner kostumer til børn (kun til piger):

sigøjner kostume til barn sigøjner børnekostume

Smuk sigøjner børnekostume

Super flot sigøjner kostume! Klæd din pige ud som en sød sigøjner til fastelavn i dette fine kostume, der består af en kjole med mange fine detaljer og matchende hovedtørklæde med guldmønter!

Find kostumet hos Temashop

 

spåkone kostume til børn gypsy kostume til børn sigøjner kostume til børn

Sigøjner prinsesse kostume til piger

Spå dine venner til fødselsdagsfesten og se hvem der får mest kage! Eller hvorfor ikke mor og far med hensyn til lommepenge. Spåkone Børnekostume indeholder en kjole med lys top og pink   nederdel med flerfarvet trim. Inkluderet er også en blå vest med små medaljoner langs bunden, brunt bælte og et gult tørklæde med pailletter til at have omkring taljen. Sidst men ikke mindst er der også en  matchende bandana.

Find kostumet hos PartyKing

 

SE OGSÅ: Sigøjner kostume til voksne

SE OGSÅ: Spåkone kostume

SE OGSÅ: Rødhætte kostume til børn

Indlægget Sigøjner kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Sigøjner kostume til børn

En mening om “Sigøjner kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!