Skildpadde kostume til børn og baby

Har dit barn en forkærlighed for skildpadder? Så læs med her, hvor vi giver dig overblik over forskellige bud på et skildpadde kostume til børn, du kan vælge imellem.

Et skildpadde kostume til børn er oplagt til både fastelavn og til leg i hjemmet. 

En skildpadde er et fascinerende dyr. Skildpadder er en orden krybdyr/reptilier. Skildpadder har eksisteret på Jorden i mere end 200 millioner år. De opstod før pattedyrene, fuglene, krokodillerne, slangerne m.fl. Det ældste skildpaddefossil (Odontochylys semitstacea) er 220 millioner år gammelt Man inddeler skildpadder den dag i dag i 341 arter med 200 underarter.

Skildpadder er vekselvarme æglæggere, som evolutionsmæssigt har en stor tilpasningevne. Skildpadder kan leve i næsten alle klimaer, der er varme nok til at de kan fuldføre deres avlscyklus. Skildpadder har ingen ører, men kan alligevel opfange visse lyde. De kan dog ikke høre nær så godt som f.eks. mennesker.

Der findes adskillige skildpaddearter, som kan blive mere end 100 år gamle.

Et skildpadde kostume til børn kan både bruges til Fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med et dyretema. 

skildpadde kostume til baby 450x450 - Skildpadde kostume til børn og baby

Skildpadde kostume til baby

Små børn er søde, og små skildpadder er søde. Slå dem sammen, og resultatet bliver noget supersødt!
Skildpadde Baby Kostume inkluderer en blød og grøn overall med lynlås, skildpaddeskal på ryggen og aftagelig hue der forestiller et skildpaddehoved. Inkluderet er også et par grønne og bløde fødder med antiglid-beskyttelse. Dragten har knapper langs indersiden af benene for lettere bleskiftninger.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 08 18 kl. 11.29.42 293x450 - Skildpadde kostume til børn og baby

Havskildpadde kostume til børn

Sjovt skildpadde kostume der består af en bluse og skjold. Med dette kostumet er dit barn sikret al opmærksomheden til den kommende udklædningsfest.

Find kostumet hos Temashop

Skildpadde kostume til børn 257x450 - Skildpadde kostume til børn og baby

Skildpadde kostume til børn

Drømmer du om, at være en del af Ninja Turtles eller blot en sød lille skildpadde, så har du chancen her. Med denne skønne heldragt i velour med flotte detaljer og skjold, kan du blive forvandlet om til en grøn skildpadde. Dragten er lavet med lynlås og hætte, så du let kan få den på og af igen.

Find kostumet hos Temashop

ninja turtles skildpadde kostume 450x450 - Skildpadde kostume til børn og baby

Ninja Turtles børnekostume

Visse dage har flere udfordringer end andre. Dette er noget, som ikke kun gælder os voksne – selv vores børn oplever udfordringer nu og da. Hvis dit barn en dag har brug for at føle sig ekstra sej og modig, kan han eller hun bare hoppe i sin Ninja Turtle-trøje og blive fyldt op med den samme kraft, som de seje skildpadder bærer på.
Sættet inkluderer en vest med motiv samt en rød øjenmaske. Den officielt licenserede vest er lysegrøn bagtil. Intet andet på billedet medfølger. Dette er et fint kostume, når dit barn skal til udklædningsfest.

Find kostumet hos Partyking

SE OGSÅ: Haj kostume til børn

SE OGSÅ: Påfugl kostume til børn

SE OGSÅ: Ninja Turtles kostume til børn

Indlægget Skildpadde kostume til børn indeholder affilialinks

 

pinit fg en rect red 28 - Skildpadde kostume til børn og baby

error: Content is protected !!