Skipper Skræk kostume til voksne

Er du på jagt efter et sjovt og anderledes kostume? Så er et Skipper Skræk kostume til voksne lige sagen til den kommende karneval, fastelavns- eller temafest.

Skipper Skræk (Popeye) er en amerikansk tegneseriefigur, skabt af Elzie C. Segar (1894-1938).

Skipper Skræk dukkede op i 1929 i Segars serie Thimble Theatre, først som bifigur, senere som seriens centrum. Han er matros, ikke voldsomt intelligent, men charmerende og heltemodig på sin egen, uimponerede måde. Hans liv motiveres især af hans store kærlighed til Olivia (Olive Oyl), som han må kæmpe for, især med den storskrydende Brutus (Bluto). Andre figurer er den bøfsandwich-nassende Vimmer (Wimpy), Skræks søn Grønært (Little Swee’ Pea) og den grumme havheks (The Sea Hag).

I fortællingerne om Skipper Skræk spillede spinat en væsentlig rolle, ved at give Skræk superkræfter, så han kunne besejre Brutus og redde Olivia.

Skipper Skræk kostume er et oplagt kostume til den karneval, temafest eller fastelavn. Er I et par der skal klædes ud, så kom klædt ud som Skipper Skræk og Olivia.

Skipper skræk kostume til voksne 450x450 - Skipper Skræk kostume til voksne

Skipper Skræk kostume til voksne

Stor og stærk bliver han med spinaten lige ved hånden. Skipper Skræk kostume omfatter en mørk skjorte med polstrede ærmer med trykte anker-tatoveringer, et par matchende himmelblå bukser, en hvid sømandshat med en sort top, en gul stofpibe og en dåse spinat med teksten “Spinat” skrevet på (perfekt til opbevaring af din øl).

Find kostumet hos Partyking

skipper skræk kostume 450x450 - Skipper Skræk kostume til voksne

Skipper Skræk kostume

Nu behøver du ikke længere æde spinat for at blive stærk. Du behøver blot at hoppe i denne sjove sømandsdragt. Dog får du måske ikke så store biceps, som du ønskede, men dine underarme vil garanteret imponere alle og enhver! Kostumet omfatter en sort trøje med rød krave og gult bælte samt et par matchende blå bukser. Der medfølger også et par lysbeige sleeves med fake muskler og påtrykte motiver af et anker. Der medfølger ligeledes en hvid matroshat.

Find kostumet hos Partyking

skipper skræk voksenkostume 307x450 - Skipper Skræk kostume til voksne

Skipper Skræk kostume

Klæd dig ud som en sjov sailor mand, med dette kostume og forvandl dig om til den seje Skipper Skræk, som bliver enormt stærk ved at spise det sunde spinat. Har du spist spinat nok? Kostumet består af bluse, tørklæde, pude-ærmer og hat.

Find kostumet hos Temashop

skipper skræk olivia kostume 319x450 - Skipper Skræk kostume til voksne

Olivia kostume til voksne

Olivia er kendt fra tegneserie og filmen Skipper Skræk, hvor Brutus og Skipper Skræk slås om at vinde Olivias kærlighed. Klæd dig ud i dette fine og sjove sailorpige kostume og leg at du er den skønne Olivia.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Sømand kostume til voksne

SE OGSÅ: Skaldyr kostume til voksne

Indlægget Skipper Skræk kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Skipper Skræk kostume til voksne

error: Content is protected !!