Smølfe kostume til børn

Har du et barn der er vild med smølferne? Så er et smølfe kostume til børn det oplagte valg til fastelavn eller smølfe fødselsdagen.

Et smølfe kostume til børn kan bruges til flere sjove anledninger og leg i hjemmet.

Hvem kender ikke Gammelsmølf, Smølfine, Dydigsmølf, Dovensmølf, osv. 

Tegneren Péyo opfandt smølferne i 1958. Historierne om de små blå skovvæsener – og den onde troldmand Gargamel – er elsket af børn og voksne over hele verden.  Smølferne er blevet en gigantisk succes over hele verden. Muligheden for konstant at opfinde nye smølfetyper gør dem til en uudtømmelig kilde til nye oplevelser og historier.

Smølferne er en fiktiv race af små blå væsner. De beskrives som 3 æbler høje. De bor i en lille landsby i små huse af udhulede svampe, langt fra menneskenes verden, et sted kaldet Det glemte land.

Alle smølfer er komplet ens i udseende med blå hud, hvide bukser og sko, samt en hvid, fremadvendt hue. Den eneste smølf der er markant anderledes er smølfernes leder, Gammelsmølf, der bærer rød dragt og har skæg.  Smølfernes ensartethed gør dem både meget anonyme, men samtidig er der dog enkelte smølfer der skiller sig ud i kraft af deres specialiserede interesser og evner. Smølferne taler et helt specielt sprog, smølfsk, der principielt går ud på at de erstatter enkelte navneord eller udsagnsord i sætninger med ordet ‘smølf’. 

Igennem tiden har smølferne taget både voksne og børn med storm. Der er ikke så mange forskellige bud på et Smølfe kostume til børn, men dem der findes, finder du her:

smølf kostume til børn 450x450 - Smølfe kostume til børn

Smølfe kostume til børn

Klæd barnet ud som søde, små smølfer til næste halloween! Med denne flotte dragt vil de uden tvivl overøses med slik til slik-eller-ballade-gåturen. Den er også perfekt til fødselsdagen, hvor der er kostumefest, og børnene vil klæde sig ud som noget, som de både selv og deres venner elsker. Smølf Børnekostume Deluxe forestiller en smølf. Dragten indeholder trøje, bukser, hat, handsker og skoovertræk.

Find kostumet hos Partyking

smølfine kostume til børn 450x450 - Smølfe kostume til børn

Smølfine kostume til børn

Nu kan barnet klæde sig ud som den populære Smølfine. En perfekt dragt til barnet, som elsker de små, blå væsener og altid har villet bo i sin egen svamp. Desuden blive barnet iklædt en dækkende dragt, som gør, at ingen blå kropsfarve behøves på arme eller ben. Smølfine Børnekostume Deluxe forestiller Smølfine fra serien Smølferne. Den indeholder en hat, trøje, kjole, leggings og handsker.

Find kostumet hos Partyking

gammelsmølf kostume til børn 450x450 - Smølfe kostume til børn

Gammelsmølf kostume til børn

Lad børnene klæde sig ud som den klogeste smølf, når det bliver halloween. Den elskede serie giver alle et smil på læben, og barnets udklædning bliver et sikkert hit. Med denne heldragt slipper I som familie også for at “slås” med den blå kropsfarve, og I skal ej heller være nervøse for at sætte blå spor rundt om i hjemmet. Gammelsmølf-kostumet omfatter røde bukser, skoovertræk, hat samt en blå trøje og handsker. Du får naturligvis også skægget, som er et af Gammelsmølfs særlige kendetegn.

Find kostumet hos Partyking

smølfine gul paryk 450x450 - Smølfe kostume til børn

Smølfine gul paryk

Når det kommer til smølferne er detaljerne vigtige, eftersom det er det eneste, som adskiller de blå figurer af. Denne paryk gør det tydeligt, at dit barn er Smølfine og ingen anden, eftersom det lange, gule hår er hendes stærkeste signatur. Smølfine Gul Børneparyk forestiller Smølfines hår i Smølferne. Parykken sættes nemt på hovedet.

Find parykken hos Partyking

smølfehat til børn 450x450 - Smølfe kostume til børn

Smølfehat til børn

vad enten dit barns favorit i Det glemte land er Dovnesmølf, Digtesmølf eller Tricksmølf, så er der én vigtig ting, som behøves til udklædningen – den klassiske smølfehat! Denne hvide hat får alle til at tænke på de sjove smølfer og fuldender enhver udklædning, som har med de små, blå figurer at gøre. Smølfehat til Børn forestiller en hvid smølfehat. Den sættes nemt på hovedet.

Find smølfehatten hos Partyking

SE OGSÅ: Smølfe kostume til voksne

SE OGSÅ: Nisse kostume til børn

SE OGSÅ: Løve kostume til børn

Indlægget Smølfe kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Smølfe kostume til børn

2 meninger om “Smølfe kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!