Snemand kostume til børn

Skal du klædes ud til den kommende julefest eller fastelavn, så er et snemand kostume til børn, den oplagte udklædning. For til julen hører hygge, lys i mørket, gaver, småkagebagning og selvfølgelig selveste julemanden.

Men til julen vinteren hører sig også at bygge en snemand af det faldne sne, hvis vi da ellers er så heldige at der falder noget. Snemand hører sig selvfølgelig ikke kun til julen, men til hele vinteren. 

At lave en snemand er god underholdning for både børn og voksne og noget der hurtigt kan gå et par timer med. Størrelsen af hvor snemanden kan blive afhænger selvfølgelig af mængden af sne der er faldet. Men når snemanden skal laves, starter arbejdet med at der først skal trilles nogle kugler/bolde, der skal stilles ovenpå hinanden, her er det meget forskelligt om der rulles 2-3 kugler, både i forhold til udformningen på snemanden og hvor høj man ønsker den skal være.

Derefter kommer det næste trin, det er at løfte snekuglerne ovenpå hinanden og få dem til at sidde sammen, det gøres ved at klappe noget sne ved samlingen. Når snemanden er formet, er det tid til at sætte et personligt præg, hvilket kan gøre med sten, grene, kogler og hvad man ellers finder i naturen. Andre vælger at gå i køkkenskufferne og sætte en gulerod på som næse og give snemanden et halstørklæde på. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser.

Men hvad gør man hvis man ikke kan lave en snemand? Man klæder sig da selvfølgelig ud som en.

Snemands udklædning er oplagt til både julefesten, leg i hverdagen eller til udklædning til fastelavn. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Snemand kostume til børn:

Skærmbillede 2017 10 17 kl. 12.34.04 676x1024 - Snemand kostume til børn

Snemand børnekostume

Hop i sneen som lille snemand eller spred julestemning i dette søde kostume til børn. Kostumet indeholder bluse, bukser, hat, tørklæde, bælte og næse.

Find Snemand børnekostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 17 kl. 12.38.09 736x1024 - Snemand kostume til børn

Lille Snemand kostume

Du kender helt sikkert sangen om Snemand Frost og Frøken Tø, der gik en tur ved Søndersø. Nu kan du blive klædt ud som en sød lille Snemand, i dette flotte kostume, der består af bluse, bukser, hat og tørklæde.

Find lille snemand kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 17 kl. 12.44.15 773x1024 - Snemand kostume til børn

Snemand børnekostume

Super sødt snemands kostume til børn. Kostumet består af en bluse med pelskant og sorte knapper, bukser, sort hat, fint halstørklæde og en næse. Fuldend kostumet med sminke og en kost og så er du parat til fastelavn.

Find Snemand børnekostume hos Temashop

Se også Olaf kostume til børn

 

 

 

Indlægget Snemand kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Snemand kostume til børn

En mening om “Snemand kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!