Snemand kostume til børn

Skal du klædes ud til den kommende julefest eller fastelavn, så er et snemand kostume til børn, den oplagte udklædning. For til julen hører hygge, lys i mørket, gaver, småkagebagning og selvfølgelig selveste julemanden.

Er du på jagt efter et flot snemand kostume til den kommende julefest eller fastelavn, så er du kommet til det rette sted.

Til julen og vinteren hører sig at bygge en snemand af det faldne sne, hvis vi da ellers er så heldige at der falder noget. Snemand hører sig selvfølgelig ikke kun til julen, men til hele vinteren. 

At lave en snemand er god underholdning for både børn og voksne og noget der hurtigt kan gå et par timer med. Størrelsen af hvor snemanden kan blive afhænger selvfølgelig af mængden af sne der er faldet. Men når snemanden skal laves, starter arbejdet med at der først skal trilles nogle kugler/bolde, der skal stilles ovenpå hinanden, her er det meget forskelligt om der rulles 2-3 kugler, både i forhold til udformningen på snemanden og hvor høj man ønsker den skal være.

Derefter kommer det næste trin, det er at løfte snekuglerne ovenpå hinanden og få dem til at sidde sammen, det gøres ved at klappe noget sne ved samlingen. Når snemanden er formet, er det tid til at sætte et personligt præg, hvilket kan gøre med sten, grene, kogler og hvad man ellers finder i naturen. Andre vælger at gå i køkkenskufferne og sætte en gulerod på som næse og give snemanden et halstørklæde på. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser.

Men hvad gør man hvis man ikke kan lave en snemand? Man klæder sig da selvfølgelig ud som en.

Snemands udklædning er oplagt til både julefesten, leg i hverdagen eller til udklædning til fastelavn. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Snemand kostume til børn:

Skærmbillede 2017 10 17 kl. 12.34.04 676x1024 - Snemand kostume til børn

Snemand børnekostume

Hop i sneen som lille snemand eller spred julestemning i dette søde kostume til børn. Kostumet indeholder bluse, bukser, hat, tørklæde, bælte og næse.

Find Snemand børnekostume hos Temashop

snemand kostume til piger 646x1024 - Snemand kostume til børn

Snemand kostume til piger

Den lille vise om Snemand Frost og Frøken Tø ender desværre ikke så godt for den kære Snemand Frost. Men med dette kostume, behøver du ikke at være bange – for du kan nemlig ikke tø. Kostumet består af en elegant kjole med tyl og snemands ansigt. Gør kostumet komplet med strømpebukser og en paryk og bliv klar til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 10 17 kl. 12.44.15 773x1024 - Snemand kostume til børn

Snemand børnekostume

Super sødt snemands kostume til børn. Kostumet består af en bluse med pelskant og sorte knapper, bukser, sort hat, fint halstørklæde og en næse. Fuldend kostumet med sminke og en kost og så er du parat til fastelavn.

Find Snemand børnekostume hos Temashop

carry me snemand kostume til børn - Snemand kostume til børn

Carry me snemand børnekostume

Vil dit barn være en snemand i skolens luciaoptog eller måske gøre skolekomedien ekstra mindeværdig? Så er dette den perfekte snemandsdragt til formålet! Den bliver uden tvivl en succes.
Carry Me Snemand Børnekostume består af en dragt i form af en snemand med hat, halstørklæde og gulerodsnæse samt udstoppede, falske ben der får det til at se ud som om barnet sidder på snemandens skuldre. Snemandsdragten sidder fast omkring taljen (elastik).

Find kostumet hos Temashop

Snemand børnekostume 688x1024 - Snemand kostume til børn

Snemand børnekostume

Dette snemandskostume til børn består af en tunika, et halstørklæde og en plyshue. Huen er dekoreret med en sort hat med et rødt bånd. Den sidder rundt om hovedet med velcro. Tunikaen er vid i bunden og er samme materiale som huen. Der er søde sorte kvaster foran. Et sødt, og blødt, rødt halstørklæde følger med og fuldender kostumet. 

Find kostumet hos Vegaoo

snemand kostume til barn snemand børnekostume

Snemand børnekostume

Snemænd er ikke bare sjove at bygge om vinteren – de er også sjove figurer til udklædningsfesten! Dette er en oplagt udklædning til ethvert barn, der var vild med animationsfilmen “Frost” fra Disney. Snemand-kostumet består af en hvid dragt med gule snefnug, store sorte knapper og en matchende hat og halstørklæde.

Find kostumet hos Partyking

 

Fandt du det Snemand kostume til børn du ledte efter?

snemand kostume til børn 1024x439 - Snemand kostume til børn

 

Se også Olaf kostume til børn

Se også: Snemand kostume til voksne

Se også: Lucia kostume til børn

Indlægget Snemand kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Snemand kostume til børn

2 meninger om “Snemand kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!