Sommerfugl kostume til voksne

Er du vild med sommerfugle, så er et sommerfugl kostume til voksne, et oplagt kostume til den kommende fastelavn, temafest eller til karneval.

Tænk sig at kunne være fri som sommerfuglen, kunne slå vingerne ud flyve omkring. Sommerfugle er nogle af de smukkeste insekter der findes og at de samme kan flyve gør dem kun mere magiske. Der er ikke noget at sige til at de fascinere både børn og voksne og derfor er et oplagt bud til den kommende udklædningsfest.

Naturen er fyldt med tankevækkende fænomener. Et af de mest fantastiske må være en larvens forvandling til en puppe – og derefter til en smuk sommerfugl. Imens det stadig er en larve, må insektet nok betragtes som et af de grimmeste insekter, men efter perioden i puppen kommer en smuk sommerfugl.

Der findes sommerfugle hele året, dog flest om sommeren. Tiden, som sommerfuglen tilbringer i puppen, svinger meget, alt efter hvilken art, der er tale om. Nogle arter er under to uger i puppen. Andre kan få ti år til at gå på den snævre plads. Men ligeså utroligt det er at en sommerfugl kan blive i puppen i op til 10 år, lige sørgeligt er det at sommerfuglens liv ikke er særligt lang.  For den voksne sommerfugl er gennemsnitslevetiden under en uge.

Sommerfugle er en orden blandt insekterne med to par skælklædte vinger og oftest en lang sugesnabel. Ordenen omfatter cirka 130 familier og i alt 175.000 arter, hvoraf hovedparten er natsommerfugle. Dagsommerfugle flyver om dagen, natsommerfugle om natten og aftensværmere mest i skumringen. Dagsommerfuglene har stærke flotte farver, imens de andre er grålige i deres farver.

Et sommerfugle kostume er i mange tilfælde et nemt kostume, som består af nogle farverige vinger, dertil skal du/I så bare finde noget tøj der matcher.

Skal du klædes ud som sommerfugl, findes der mange gode bud på et sommerfugl kostume. Sommerfugl kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen, til karneval, sidste skoledag eller rusfest. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et sommerfugl voksenkostume:

sommerfugl kostume til voksne 605x1024 - Sommerfugl kostume til voksne

Sommerfugl kostume til voksne

Denne smukke sommerfugledragt kommer til at forvandle dig til noget meget smukt. Alt, du behøver gøre, er at øve dig på at flyve, så du får en uforglemmelig aften i dette fantastiske kostume.
Sommerfugledragten inkluderer en kort og sexet sommefuglekjole, der er dekoreret med sorte og hvide kanter og matchende sløjfer og et par dekorative sommerfuglevinger, der er fremstillet af ståltråd og net.

Find kostumet hos Partyking

sommerfugle vinger til voksne sommerfugl kostume til voksne 1024x878 - Sommerfugl kostume til voksne

Gigantiske sommerfuglevinger til voksne

Flyv som en sommerfugl let og fin med disse store vinger. Sammensæt vingerne sammen med matchende tøj og så er du klar til at flyve afsted til udklædningsfesten. Vingerne findes i 3 forskellige farver.

Find vingerne hos Vegaoo

 

blå sommerfuglevinger til voksne sommerfugl kostume til voksne 789x1024 - Sommerfugl kostume til voksne

Store sommerfuglevinger 

Skal du være en elegant sommerfugl til sidste skoledag? Så kan du fuldende dit kostume med disse store smukke, blå sommerfuglevinger.

Find vingerne hos Temashop

hot pink sommerfugl kostume til voksne 652x1024 - Sommerfugl kostume til voksne

Hot pink sommerfugl udklædning til voksne

Fin og forførende sommerfugle kostume i pink, der sidder tæt og fremhæver formerne. Køb gerne et par stockings og måske en tryllestav, og så er du parat til, at flyve ud i den store verden, som en smuk sommerfugl.

Find kostumet hos Temashop

sort sommerfugl kostume til voksne 496x1024 - Sommerfugl kostume til voksne

Sort sommerfugl kostume

Selv sommerfugle kan være mørke og dystre væsener. Find din mørke side frem i dette flotte kostume, bestående af kjole og vinger.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Fe kostume til voksne

SE OGSÅ: Klokkeblomst kostume til voksne

SE OGSÅ: Sommerfugl kostume til børn

Indlægget Sommerfugl kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Sommerfugl kostume til voksne

2 meninger om “Sommerfugl kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!