Spiderman kostume til børn

Har du et barn der er vild med Spiderman, så er et Spiderman kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Er der noget, som rigtig mange drenge elsker, må det være den seje helt Spiderman, i rødt og blåt som kan kaste sig fra bygning til bygning ved hjælp af sit ultra-stærke edderkoppespind. Få et Spiderman kostume til børn og du vil se junior kaste med spindelvæv og kaste sig gennem stuen. 

Spiderman haar efterhånden været med i mange opgør med “de onde” og har derfor frydet flere biograf plakater gennem det seneste årti.

Den første film om Marvel helten Spiderman kom i 2002 hvor vi for første gang lærte Spiderman at kende, gennem hans historie der netop blev skildret i den film. Den succes fik efterfølgende et par opfølgere i henholdsvis 2004 og 2007. 

Herefter kom der (endelig) i 2014 endnu en Spiderman film “The amazing Spiderman” der igen fik alle drenge med superhelte-genet, på mærkerne og trak i det røde og blå kostume. Den seneste Spiderman film udkom i 2017 og hedder “Spiderman: Homecoming” og som skal ses som en efterfølger til “Captain America Civil War” hvor alle Avengers medlemmerne er med. 

I den nyeste Spiderma film er Peter Parker først lige ved at lære sine nye superkræfter som Spider-Man at kende, men han er samtidig en helt almindelig, lidt socialt akavet teenager. Filmen er en ny / anderledes begyndelse for Spiderman end tidligere set i filmene om Spidermans historie. 

Den unge superhelt brænder for igen at komme i aktion med de mere erfarne helte i Avengers, men holdets nuværende frontfigur, Tony Stark, besvarer ikke hans opkald, og derfor forsøger Peter at bevise sit værd på egen hånd.

Spider-Man kommer på sporet af nogle forbrydere, der handler med højteknologiske våben og ikke mindst deres leder, den farlige og flyvende Vulture, og snart er edderkoppemanden ude, hvor han ikke kan bunde. 

Denne nye Spiderman film vil helt sikkert bidrage med (endnu) flere Spiderman fans!  

Spiderman kendetegnes ved at han (Peter Parker) iklæder sig sit Spiderman kostume i røde og blå farver med edderkoppen på maven. Peter Parkers Spiderman kostume bruges for ikke at blive genkendt, men også for at han kan flyve bedre i luften. 

Spiderman kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Spiderman tema eller til leg i hjemmet.

Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Spiderman kostume til børn:

spiderman endgame kostume spiderman iron spider endgame børnekostume

Spiderman Endgame udklædning til fastelavn

Iron Spider er – tro det eller ej – samme Peter Parker, bare med en specialdesignet spiderman-dragt af Tony Stark! Nu er Spiderman en opgraderet version med et lige så kraftig outfit som Tony Starks Iron Man’s kostume. Den nye Spiderman, eller “Iron Spider”, som han nu kaldes, ses i de seneste Avengers-film! Marvel Endgame Iron Spider Børnekostume er et utroligt heftigt kostume, som får dit barn til at ligne karakteren Iron Spider fra marvels Avengers-film. Kostumet indeholder et heldækkende jumpsuit sammen med et par skoovertræk og en heldækkende maske med net for øjnene. Kostumet er af høj kvalitet og gør dit barn til midtpunktet til kostumefesten!

Find kostumet hos Temashop 

endgame iron spider kostume til børn ironspider drenge kostume fastelavnskostume

Endgame Iron spider LUKSUS børnekostume

Iron Spider er – tro det eller ej – samme Peter Parker, bare med en specialdesignet spiderman-dragt af Tony Stark! Nu er Spiderman en opgraderet version med en lige så kraftig outfit som Tony Starks Iron Man’s kostume. Den nye Spiderman, eller “Iron Spider”, som han nu kaldes, ses i de seneste Avengers-film! Marvel Endgame Iron Spider Børnekostume Deluxe er et heftigt og luksuriøst kostume, som får dit barn til at ligne Avengers-karakteren Iron Spider. Kostumet fås i deluxekvalitet og indeholder et heldækkende jumpsuit med muskler, et par skoovertræk og en heftig maske. Kostumet er af høj kvalitet og kan bæres til alle slags kostumefester!

Find kostumet hos Temashop

spiderman homecoming kostume til drenge

Spiderman Homecoming kostume til seje drenge

Dette Spiderman™-kostume til børn er lavet under den officielle licens. Dragten består af en heldragt og en maske. Superheltemasken har huller til næse og til øjenene, så du kan se igennem og trække vejret. Velcro fæstner hætten til kostumet. Heldragten er printet som superhelten og lukkes i ryggen med velcro.

Spiderman Homecoming børnekostume

spiderman børnekostume 450x450 - Spiderman kostume til børn

Spiderman børnekostume

I mange år har det været et mysterium for verden, hvem der gemmer sig bag Spidermans maske, men nu kender vi sandheden: det er dit barn! I dette jumpsuit kan dit barn være alles yndlingshelt til kostumefesten eller festen med temaet superhelte. Det er bare at begynde at øve sig på at klatre på vægge og skyde med spindelvæv, for der er en ny helt i nabolaget! 
Spider-Man Jumpsuit Børnekostume er et jumpsuit, som ligner Spidermans røde og sorte dragt i filmen Spider-Man: Far From Home. Jumpsuiten har en maske foran ansigtet og skoovertræk.

Find kostumet hos Partyking

Spiderman udklædning 450x450 - Spiderman kostume til børn

Spiderman kostume

Spiderman kan klatre på alle vægge, og han kæmper mod byens tyve og banditter. Med dette kostume bliver barnet festens sejeste superhelt!
Der er tale om et rødt og blåt jumpsuit, der forestiller Spiderman. Kostumet har maskerede muskler, og der medfølger også en maske, der har hul ved næsen og et tyndt hvidt net ved øjnene, så barnet kan se ud gennem masken.

Find kostumet hos Partyking

spiderman børnekostume superhelte kostume til børn fastelavnskostume til drenge

 

LÆS OGSÅ: Spiderman kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Iron Man kostume til børn

Indlægget Spiderman kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Spiderman kostume til børn

error: Content is protected !!