Star Wars kostume til børn

Har du et barn der er vild med Star Wars, så er et Star Wars kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet fler film, og fanskaren har vokset sig større og større.

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jeddi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

Klæd dig ud som din yndlingskarakter eller holde din egen galaksefest derhjemme. Find din udklædning her… and may the force be with you!

Star Wars udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Star Wars tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Star Wars kostume til børn – både drenge og piger:

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 11.25.23 - Star Wars kostume til børn

Stormtropper børnekostume

Gør dig klar til action, i dette flotte Stormtrooper kostume. Forsvar the First Order mod modstandsbevægelsen!

Find Stormtropper kostume til børn hos Temashop

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 11.28.49 - Star Wars kostume til børn

Stormtropper kostume børn

“For lang tid siden i en galakse langt, langt borte”… Dette seje kostume vil få dig til at søge mod den mørke side. Forbered dig på at forlade Dødsstjernen, og husk – undervurdér ikke kraften i dette kostume, der forvandler dig til en Stormtrooper.

Find Stormtropper kostume børn hos Coolstuff

 

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 11.35.04 - Star Wars kostume til børn

Darth Vader kostume til børn

Darth Vader kostume med mange flotte detaljer på den sorte heldragt, samt smart kappe, bælte og maske.

Darth Vader kostume til børn

 

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 11.44.26 - Star Wars kostume til børn

Kylo Ren kostume

Fremdyrk din mørke side og hop i kostumet som den skræmmende og dystre Kylo Ren fra Star Wars-filmene. Kylo Ren, der oprindeligt var kendt som Ben Solo, blev første gang set i Star Wars: The Force Awakens. Han er den eneste søn af prinsesse Leia og Han Solo, og han blev trænet af sin jedi-onkel Luke Skywalker inden, han blev fristet af den mørke side af Kraften og bliver medlem af Knight of Ren.

Find Kylo Ren kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 11.49.59 - Star Wars kostume til børn

Jedi kostume til børn

Tilslut dig modstandsbevægelsen og bekæmp The First Order som en modig Jedi! Lysværd medfølger IKKE.

Find Jedi kostume til børn hos Temashop

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 11.53.19 - Star Wars kostume til børn

Jedi ridder kostume til børn

Fægt med dit lyssværd som en rigtig jediridder! Med dette sæt får du alt det, der er nødvendigt for at blive en ægte jedi. Alt fra sværd til fletning! Så nu behøver du ikke engang at fikse dit eget hår for at få en ægte jedifrisure.

Find kostumet hos Coolstuff

 

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 11.56.19 - Star Wars kostume til børn

Star Wars Finn kostume til børn

Kravl ud af Stormtrooper dragten og gå til Fastelvan som Finn fra Star Wars: The Force Awakens. Slå dig sammen med Rey og forbered dig på at løbe – The First Order er efter dig! En rigtig cool dragt for den sande Star Wars-fantast.

Find Finn kostumet hos Coolstuff

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 11.58.23 - Star Wars kostume til børn

Yoda kostume til børn

Bliv lige så klog som jedimesteren, Yoda. Dette kostume indeholder alt, hvad du har brug for – undtagen Yodas sindrige citater. Dem må du selv stå for!

Find Yoda børne kostume hos Coolstuff

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 12.00.47 - Star Wars kostume til børn

Prinsesse Leia kostume til børn

Glem alt om de kedelige eventyrprinsesser, transformér dig i stedet til en cool prinsesse! Star Wars’ Prinsesse Leia er kendt for både hendes mod og hendes frisure, der mest af alt minder om to kanelsnegle! Selvfølgelig skal du være Leia, når du skal til udklædningsfest.

Find prinsesse Leia kostume hos Coolstuff

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 12.03.05 - Star Wars kostume til børn

Rey kostume til børn

Hop på din landspeeder og tag til planeten Jakku. I dette seje kostume råder der ingen tvivl om at du er Rey fra Star Wars: The Force Awakens.

Find Rey kostume til børn hos Coolstuff

 

collage - Star Wars kostume til børn

Tilbehør til Star Wars kostume til børn

  1. Det fascinerende Darth Vader lyssværd har et gennemborende rødt blad, der lokker de unge Jedi over til den mørke side. Lys, bevægelsessensor og lydeffekter giver liv til den evige kamp! 
  2. Yoda maske. Bliv klog som en bog – eller en Jedimester – iført denne Yoda-maske. Et outfit bliver ikke lettere end dette! Men Yoda-stemmen må du altså selv fikse. Find masken hos Coolstuff.
  3. Slut dig til modstandsbevægelsen! Når du svinger Reys lyssværd, der er inspireret af Star Wars: Den sidste Jedi, kan du mærke hendes styrke i dine hænder. Lyssværdet har et blåt blad, der kan lyse, samt lydeffekter, der aktiveres ved bevægelse.
  4. Supplér dit kostume som Finn fra Star Wars: The Force Awakens med dette Blaster-våben. Man vil jo ikke være tomhændet, hvis man tilfældigvis løber ind i The First Order. Find det hos Coolstuff.

Indlægget Star Wars kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Star Wars kostume til børn

En mening om “Star Wars kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!