Thanos kostume til voksne

Er du vild med superheltene fra Avengers, eller vil du bare gerne imponere børnene til fastelavn – så er et Avengers superheltekostume til voksne da et oplagt kostume – eller hvad med et Avengers superskurke kostume? Vi har her samlet de bedste Thanos kostume til voksne. 

Med et Thanos Avengers superskurke kostume til voksne er superskurken flyttet ind i familien. Det kan bruges både til fest og leg, når der er superhelte klar til at redde verden fra den ondeste superskurk af dem alle.

 
Thanos er den ultimative superskurk og er den onde skurk i Avengers filmene “Infinity War”, 2018 og i den nyeste “Endgame” fra 2019. Thanos kan nærmest ikke besejres. Der er blevet talt om ham længe. Nu kommer han endelig til Jorden, efter Loki og Ultron ikke fik held med at besejre Avengers. Og der venter Avengers-holdet lidt af en prøvelse i form superskurken over alle skurke: Thanos.

Han er en slags genetisk mutation, der er en Djengis Khan over universet. Han kan ikke nedkæmpes på slagmarken, stærkere end Hulk, huden er ubrydelig. Så det kommer til at koste noget for Avengers at besejre ham.

thanos kostume til voksne avengers skurk kostume

Thanos blev født på planeten Saturns måne Titan, som et barn af Eternals Mentor og Sui-San. Som barn var Thanos meget sky og han endte med helt at isolere sig selv. I sin isolation begyndte Thanos at fascinere sig for nihilisme (benægtelse af moral) og døden. Denne fascination medførte at Thanos begyndte at meditere, for konstant at øge sin fysiske og psykiske styrke. Som Thanos blev stærkere og stærkere, blev han også mere og mere magtsyg og efter at have opnået status som den stærkeste af alle titanerne, satte Thanos sig det mål at han ville erobre universet.

Første skridt i Thanos plan om at overtage universet, var at overtage hans fødested Titan. Han stjal derfor et rumskib og rejste solsystemet rundt for at rekruttere håndlangere, der ville hjælpe ham med at opnå sit mål. Efter at have fundet en gruppe af håndlangere bombede han Titan og dræbte mange tusinde af andre titaner – blandt andet hans egen mor Sui-San.

Herefter erklærede han sig hersker af Titan. Næste skridt i hans plan om at overtage universet og næste planet på listen var jorden. Her møder han dog modstand fra  Ironman, Kaptajn Amerika, Hulk, Spiderman, X-Men, De Fantastiske 4 og andre superhelte.

Thanos er et oplagt Avengers Endgame kostume!

 

thanos kostume til voksne luksus kostume

Avengers superhelt Thanos luksus kostume

Hvad ville du gøre med alle fem evighedssten, hvis du havde dem i din besiddelse? Vil du skrue tiden tilbage? Ville du redde alle superheltes liv? Eller ville du gøre som selveste superskurken – tilintetgøre alt? Er du på udkig efter en rigtig cool dragt til udklædningsfesten, og er du en stor fan af skurkenes superskurk himself Thanos? Så er der kun ét kostume til dig, min ven! Dette er en cool udklædningsdragt, der efterligner karakteren Thanos fra “Avengers”-filmene. Dette kostume kommer som en komplet dragt med en heldækkende dragt, maske, evighedshandske og skoovertræk. Dragten er polstret, så du kommer til at se mere grov ud, og den har skønne detaljer over blandt andet brystet og benene. Dragten indeholder ligeledes en gylden evighedshandske, en lilla Thanos-maske, der nemt sættes fast med en rem bag om hovedet, og et par skobetræk.

 Find kostumet hos Temashop

LÆS MERE: Captain America kostumer til både mænd og kvinder

 

 

thanos kostume til voksne avengers skurk kostume lilla kostume superskurk kostume

Bad guy: Thanos!

Dette luksuskostume Thanos™ er under officiel Marvel™ licens og består af en heldragt, to støvleovertræk og en halvmaske (Guldfarvet handske ikke inkluderet), Superskurkedragten er i 4 farver. Bukserne er grå og printet med imiteret læder, overdelen er mørkeblå som den orignale dragt, de lilla ærmer forestiller superskurkens hud, som kommer fra en anden planet, og guldfarven er rundt om kraven, sm bælte og på støvlerne. Torsoen polstret for at best imitere den imponerende kreatur! En halvmaske fuldender kostumet. Den er i lilla, samme farve som dragtens ærmer da den også forestiller Thanos™ hud, og med samme ansigtstræk som i Guardians of the Galaxy™. Denne maske har to åbninger ved øjnene, som sørger for at man kan se godt.

Dette Thanos™ kostume vil være perfekt til en udkædningsfest i Marveluniverset, til et superhelt og superskurke tema, sidste skoledag eller til karneval.

Find kostumet hos Vegaoo 

 

thanos kostume til voksne tilbud

Avengers superskurk kostume på budget

Dette Thanos™ kostume er under officiel Avengers: Infinity War­™ licens. Til voksne, består af en halvmaske og en t-shirt. T-shirten er langærmet, der forestiller en t-shirt uden ærmer med sin gyldne rusning om halsen og underarmen. Ærmerne forestiller denne uovervindelige superskurks’ lilla arme! Masken er lilla, som hudfraven fra de super stærke eternals!

 

Find kostumet hos Vegaoo

 

thanos maske i latex til temafest skurk maske thanos avengers kostume

Thanos latex maske

Al magt til dig med Thanos

Denne Thanos™ Maske er under officiel Avengers Infinity War™ licensDen er lavet i størrelsen af et voksenhoved og har åbninger til næse og øjne. Den dækker hele hovedet, helt ned til halsen og starten af nakken. Den meget realistiske maske er i løserød- og lilla latexmateriale. Ansigtet er meget detajleret med udtryk, rynker og tilpassede læber. Denne integrale maske tillader dig at være denne superskurk under en Avengers temafest eller til Marvel™ festival.

 

 

Find masken hos Vegaoo 

 thanos handske avengers infinity war kostume

 Thanos handske til Thanos kostume

Du bliver til Thanos! Denne luksushandske forestiller uendelighedshandsken båret af Thanos™. Den er under officiel Avengers Infinity War™ licens. Den måler omkring 38 cm og er til at have rundt om det venstre håndled (handsken har ikke et hul til tommelfingeren). Den består af skum, og får det til at ligne armor! På hånden er der 6 ædelsten i forskellige farver som siver absolut styrke! Ved at tage handsken på, så udfordrer du dine venner, og transformere dig en superskurk under en udklædningsfest med Avengers tema

Find handsken hos Vegaoo

LÆS OGSÅ: Avengers kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Superman kostume til voksne

Indlægget Thanos kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Thanos kostume til voksne

En mening om “Thanos kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!