Troldmand kostume til børn

Er dit barn vild med magi og uhygge? Så er et troldmand kostume til børn det oplagte valg til årets halloweenfest!

Et troldmand kostume til børn kan med fordel bruges til flere forskellige festligheder.

En troldmand, eller troldkvinde, er i fiktionen en person med trolddomsevner. Troldmænd er altså en form for mandlig heks. En kvindelig heks kan også blive kaldt for troldkvinde. Troldmænd, og troldkvinder, optræder ofte i fiktionen, herunder legender, fantasy litteratur, film og spil.

En troldmand er en person der kan udføre magi. Personer, der behersker magi, er naturligvis velkendte fra både middelalderen og renæssancen i skikkelse af troldmænd og hekse. Troen på hekse, troldmænd og små djævle var vidt udbredt i Danmark langt op i 1800-tallet. De lever ofte en stille tilværelse blandt menigmand, hvor de for det meste blot betragtes som lægekyndige. Deres oplæring er ikke foregået på nogen skole, men ude i landets små afsidesliggende hytter, en fjern hule eller grotte.

Et troldmand børnekostume er et forholdsvist nemt kostume, en lang kappe og en høj og så er kostumet hjemmet. Når det gælder filmtroldmænd, ser det ud til, at langt skæg er en forudsætning – jo længere, jo bedre, hvilket ses i blandt andet Ringenes Herre, Harry Potter og Troldmanden fra Oz.

Ønsker dit barn at blive klædt ud som en mystisk troldmand, har vi fundet flere gode bud på troldmand kostumer:

Troldmand børnekostume 450x450 - Troldmand kostume til børn

Troldmand børnekostume

Hvis dit barn er verdens bedste troldmand, ja, så er dette det perfekte kostume til ham eller hende! Kostumet får dit barn til at ligne en klassisk, gammeldags troldmand, taget direkte fra en troldmandsfilm! Dragten passer lige så godt til det magiske show som til halloween- og udklædningsfesten!
Her får du et flot børnekostume, som forestiller en klassisk troldmand. Kostumet indeholder en lang frakke og en stor hat. Ekstra tilbehør såsom tøj under dragten, scepter mm. er ikke inkluderet.

Find kostumet hos Partyking

harry potter troldmand kostume til børn 450x450 - Troldmand kostume til børn

Harry Potter kostume til børn

Mange børn er vokset op med historierne om den magiske troldmand Harry Potter og lige præcis derfor er dette også et klassisk valg når det gælder kostume! Her får du et lækkert børnekostume som forvandler dit barn til den magiske lille dreng i en håndvending.
Harry Potter Børnekostume Deluxe er et komplet kostume for børn som forestiller Harry Potter. Den indeholder en kappe, t-shirt med trykt slips, briller og en tryllestav. Sko og bukser medfølger ikke. Det eneste man skal gøre er at tegne lynet i panden, men det klarer man nemt med lidt sminke!

Find kostumet hos Partyking

troldmand kostume 1 450x430 - Troldmand kostume til børn

Troldmand udklædning til børn

Kom klædt ud som en vaskeægte troldmand til den kommende fastelavns- eller halloweenfest. Kostumet indeholder en kappe og matchende hat.

Find kostumet hos Temashop

harry potter troldmand børnekostume 298x450 - Troldmand kostume til børn

Troldmand kostume til børn

Bliv en smart lille troldmand i denne sorte og grå udklædning til børn. Ligner meget et Harry Potter udklædning. Kostumet indeholder kåbe, hat og tørklæde. 

Find kostumet hos Temashop

magisk troldmand børnekostume 355x450 - Troldmand kostume til børn

Fortryllende Troldmand børnekostume

Find din tryllestav frem og troldmandsskægget, for nu skal du klædes ud som en fortryllende troldmand. Kostumet er detaljeret med smart stjernemønster på kjole og selvfølgelig en dertilhørende og matchende hat. Er du klar med dine trylleformularer? Så tryl dig i dette troldmandskostume til børn og bliv klar til fastelavn, karneval eller andre sjove udklædningslejligheder.

Find kostumet hos Temashop

troldmand kostume til børn 303x450 - Troldmand kostume til børn

Troldmand kostume til børn

Denne forklædning egner sig til børn. Den består af tunika, hat og stav. Hatten er lavet af satinblå stof dækket med små stjerner og gyldne måner. Den lange tunika følger med hatten. Den er blå,matcher med hatten. Den kan nemt lukkes med velcro. Tryllestaven er lavet af brun plast. Denne fortryllende forklædning vil være ideel til et fastelavn eller endda til Halloween!
 
Kostume de ondes troldmand til drenge 293x450 - Troldmand kostume til børn

Ond troldmand børnekostume

Dette troldmandskostume til drenge består af en tunika, bluse, bælte og bukser. Bukserne og tunikaen er sort. Blusen er i brunt stof med læder effekt.  Bæltet er sort og brunt med velcro og en kæde. Dette troldmandskostume til børn er perfekt til fastelavn eller anden udklædningsfest.

Find kostumet hos Vegaoo

Skærmbillede 2019 10 04 kl. 09.37.00 257x450 - Troldmand kostume til børn

Troldmand kostume

Hokus pokus! Dette kostume som heksenes mester består af en lang tunika i sort og blåt samt en fastsyet hætte. Tunikaen har lange ærmer, der er blå i enden. En broche i gummi sættes fast med velcro fortil. Et perfekt kostume til halloween!

Find kostumet hos Befunky

Fandt du det rigtige troldmand kostume til børn?

troldmand kostume til børn - Troldmand kostume til børn

SE OGSÅ: Hekse kostume til børn

SE OGSÅ: Harry Potter kostume til børn

SE OGSÅ: Troldmand kostume til voksne

Indlægget Troldmand kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Troldmand kostume til børn

En mening om “Troldmand kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!