Uhyggeligt klovne kostume til voksne

Skal du klædes ud til Halloween eller elsker du bare magi og uhygge?

Så er et uhyggeligt klovne kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller temafest.

De fleste forbinder klovne som hyggelige og sjove karakterer der hører til i et cirkus, men faktisk er der også rigtig mange der er bange for dem og hvor en klovnefigur kan give utallige af mareridt. Faktisk er der mange både børn og voksne der har klovnefobi. Klovnefobien er næret af det faktum, at klovne er iført makeup og forklædninger, der skjuler deres sande identitet og følelser.

Klovnelignende væsner har eksisteret i flere tusind år. Narren og klovnen har historisk set været et redskab brugt til satire og til at gøre nar ad magtfulde mennesker. Narren og andre latterlige personer går mindst tilbage til det gamle Egypten, og det engelske ord ‘clown’ dukkede op engang i 1500-tallet, da Shakespeare brugte udtrykket til at beskrive tåbelige karakterer i adskillige af sine skuespil.

Den velkendte cirkusklovn med malet ansigt, paryk og overdimensioneret tøj opstod i det 19. århundrede og har kun ændret sig meget lidt i de forløbne 150 år. Klovnens yderst usædvanlige fysiske egenskaber (parykken, den store røde næse, makeuppen, den besynderlige beklædning) forstørrer yderligere usikkerheden om, hvad klovnen kan finde på.

Et uhyggeligt klovne kostume til voksne kan både bruges til fastelavn og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. Der findes mange forskellige uhyggelige klovne kostumer til voksne, både til mænd og kvinder. Se udvalget nedenfor:

blodig klovn skræmmende klvon kostume hallowenn kostume

Blodig klovnekostume

En blodig og grå klovnedragt, der minder om den ubehagelige og creepy klovn fra den der gyserfilm, du ved nok. Ham der helt pludselig kan få en super stor og grotesk mund med en milliard tænder, og har som hobby at samle på børn. Nu kan du se ud som den forfærdelige klovn iført denne klovnedragt! Blodig Klovn Udklædningsdragt indkluderer en luftig, grå tunika med blodpletter, røde bolde på maven og en matchende klovnekrave. Inkluderet er også et par grå skoovertræk med lag-på-lag effekt. Klovnemasken er ikke inkluderet, men find en maske samme sted.

Find kostumet hos PartyKing

trold i æske kostume halloween kostume

Trold i en æske kostume til Halloween

Surprise! Manden i kassen er et legetøj, der med sit overraskelsesmoment skræmmer de fleste, især hvis manden der flyver ud ligner en uhyggelig klovn. Med denne mønstrede og flerfarvede dragt, vil du se ud helt som en klovn i en kasse, noget der blandt andet passer perfekt til Halloween-festen. Uhyggelig Klovn i Kasse Kostume er et outfit til Halloween. Den forestiller en skræmmende klovn, der er dukket op af en kasse, og på grund af trøjens design, ser det faktisk ud som om, du sidder fast i en skruet metalbar.

Find kostumet hos PartyKing

morderklovn kostume til voksne

Moderisk klovn udklædning til Halloween

Mangler du inspiration til Halloween kostume? Det mest ubehagelige ved halloween er, når du går ud i byen og indser, at alle er klædt ud som diverse ubehagelige figurer. Hvem ved, om det faktisk ikke forholder sig sådan, at en af dem i virkeligheden er en koldblodig morder, som når som helst går løs med sit baseballbat! Halloween er ikke bare lade-som-om uhyggeligt, det er faktisk rigtig uhyggeligt! Kostumet som morderisk klovn inkluderer et stort og poset jumpsuit i to forskellige farver. Den ene side er rød/hvid-stribet, mens den anden side er blå med stjerner. Kraven er rød med en sort kant. Masken medfølger også, så du kommer til at ligne en meget ubehagelig klovn med langt stribet hår i rødt og blåt. Masken har en hat på hovedet, som sidder fast.

Find kostumet hos PartyKing

 

klovn harlekin tern halloween kostume

Klovn i harlekin tern – Halloween kostume til mænd

Hvad kan være mere skrækindjagende end en ond, uhyggeligt grinende klovn med morderiske planer? Denne dragt er rigtig skøn, samtidig med den ser ud som om, at den er hentet direkte fra en gyserfilm (gad vide, hvad vi tænker på…). Med til dragten følger der en ukæmmet, rød klovnefrisure, som sidder på en høj pande, der giver det helt rigtige clown-gone-bad-look. Fuldend med en blodstænket og unaturligt stor kniv samt en passende sminke til ansigtet, gerne med teaterblod, som rinder ud af mundvigene! Sættet indeholder en one piece samt en paryk. Dragten er fremstillet af et sort og hvidt skakternet stof. Den har en hvid og bred satinkrave, røde tekstilknapper og rynkede manchetter. Parykken består af en pande lavet af tyndt beige gummi og et rødt luftigt hår.

Find kostumet hos PartyKing

 

farlig klovn kostume ond klovnepige zombie klovnekostume klovnekostume kvinderbilligt halloween kostume

Zombie klovne kostume

Zombie ondt klovne kostume til kvinder, der består af en kort kjole med tylskørt, krave, ærmer og festlig hat. Står du og mangler et kostume til Halloween, så fremhæv din dystre side i dette klovnekostume, der passer til enhver Halloweenfest. Tilføj selv strømpebukser og halloweensminke.

Find zombie klovne kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 08 11 kl. 15.28.59 - Uhyggeligt klovne kostume til voksne

Dræber klovn kostume

Dræberklovn kostume til mænd som består af en bluse med lasede ærmer, stribede seler, bukser med to uens ben og en maske med hat og hår. Tilføj et par klovnesko som tilbehør og du har et komplet klovnekostume til halloween. 

 Find det uhyggelige klovnekostume hos Coolstuff

 

Skærmbillede 2017 08 11 kl. 15.31.08 - Uhyggeligt klovne kostume til voksne

Uhyggeligt klovne kostume

Classic Horror Clown kostume til mænd, der leveres med heldragt og maske. Heldragten er hovedsageligt gul, men også grøn og rød. Masken forestiller en uhyggelig klovn med rødt hår. Fuldend looket ved blot at tilføje vores klovnesko og hvide handsker.

Find det uhyggelige klovnekostume hos Temashop

 

uhyggeligt klovnekostume til voksne gyserklovn dræberklovn kostume

Sur gnaven og uhyggelig klovn

Skab en vild halloween stemning med dette uhyggelige klovne kostume som er fuld af farver. Gør det gerne endnu mere originalt ved at lave en sjov matchende makeup, så er du good to go. Kostumet indeholder nemlig bukser, jakke, butterfly og hat inkl. hår. 

Find kostumet hos Temashop

vintage klovn kostume til kvinder 450x450 - Uhyggeligt klovne kostume til voksne

Uhyggeligt klovne kostume til kvinder

Denne klovn lader sig kun underholde af de mest forfærdelige situationer, hvilket passer perfekt til din halloweenfest! I en typisk mundering for en klovn fra en skrækfilm vil det være tydeligt, at du hører hjemme til årets mest uhyggelige fest, og at du ikke er bange for at gå all in med udklædningen.
Vintage Klovn Damekostume indeholder en kjole og krave á la klovn fra en skrækfilm.

Find kostumet hos Partyking

collage - Uhyggeligt klovne kostume til voksne

Tilbehør til uhyggeligt klovne kostume til voksne

  1.  Vil du skræmme alle en sen halloween-aften? Denne maske er både uhyggelig og skræmmende! Find maskerne og flere skræmmende klovnemasker hos Temashop
  2. Du kan selvfølgelig også selv vælge at lave en uhyggeligVandbaseret krops og ansigtsmalings pallet med 12 forskellige farver, 4 pensler og 2 svampe. Med dette komplette sæt med alle regnbuens farver kan du fuldende kostumet 100%. Find ansigtsmaling hos Temashop.
  3. Du er klar til at indspille en gyser med denne maske, der er perfekt til halloween. Find masken hos Temashop.

 

LÆS OGSÅ: Uhyggeligt klovnekostume til børn

LÆS OGSÅ: Chuky kostume til voksne

Hvilket uhyggelige klovnekostume er du ude efter?

uhyggeligt klovnekostume til voksne gyserklovn dræberklovn kostume halloween kostume til voksne

 

Stort udvalg i klovnemasker

uhyggelig klovnemaske farlig maske til hallowen scary halloweenmaske

Er du ikke til kostumer, så overvej Halloween i en klovnemaske af den uhyggelige slags. Der findes et stort udvalg af uhyggelige klovnemasker. Find dem her hos Temashop

 

Indlægget uhyggeligt klovne kostume til voksne indeholder affiliatelinks

Kilde: Videnskab.dk

 

pinit fg en rect red 28 - Uhyggeligt klovne kostume til voksne

error: Content is protected !!