Varulv kostume til voksne og børn

Skal du eller dit barn klædes ud til Halloween og elsker han eller hun magi og uhygge?

Så er et varulv kostume, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller temafest.

Et varulv kostume er et skrækindjagende kostume, som kan gøre jeres halloween endnu mere uhyggelig.

Varulven er et mytologisk væsen, som er halvt menneske halvt ulv eller et menneske, som har evnen til at skifte form til en ulv, varulven en europæisk opfindelse med mere end 30.000 år på bagen. Varulve ligner normale mennesker når de er i deres menneskelige skikkelse og skiller sig ikke rigtig ud fra mængten, udover de føles meget varmere end andre mennesker og healer meget hurtigt.

Varulve er mennesker der er blevet bidt af en anden varulv, født ved fuldmåne ellers er det to varulve der har fået et barn.

Styrker: Varulve er utroligt stærke. Stærkere end vampyrer og enkelte gange også hurtigere.

Svagheder: Varulve er oftest ensomme, hvilket betyder at socialt er de virkeligt dårligt stillet og specielt i kærlighed.

Varulv udklædningskostume til voksne og børn kan både bruges til fastelavn, Halloween og fødselsdagen/temafesten med uhyggeligt tema. Der findes mange forskellige varulve kostumer til både til børn og voksne. Se udvalget nedenfor:

Skærmbillede 2017 08 18 kl. 10.47.48 - Varulv kostume til voksne og børn

 

Varulv børnekostume

Auuuuuuh… Siger den uhyggelige varulv når der er fuldmåne. Klæd dit barn ud som en glubsk og blodig varulv til Fastelavn eller Halloween. Folk vil få et gys når de ser den skræmmende ulv.

Find varulv børnekostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 08 26 kl. 11.38.40 768x1024 - Varulv kostume til voksne og børn

Varulve børne kostume

Varulve er en blanding af en ulv og et menneske. Med dette kostume, kan du blive forvandlet om til en vild og sulten varulv, der har været på rov. Kostumet består af en skjorte, bukser handsker og maske – og er helt perfekt til halloween eller fastelavn.

Find varulve børnekostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 08 18 kl. 10.56.54 - Varulv kostume til voksne og børn

Varulv kostume til børn

Kom udklædt som en farlig varulv til halloween. En varulv, som netop har transformeret sig og stadig har sin menneske bluse på. 

Find varulv kostume til børn hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 08 26 kl. 11.41.01 858x1024 - Varulv kostume til voksne og børn

Uhyggeligt varulv kostume til voksne

Varulve er en blanding af en ulv og et menneske. Med dette kostume, kan du blive forvandlet om til en vild og sulten varulv, der har været på rov. Kostumet består af en skjorte, bukser handsker og maske – og er helt perfekt til halloween.

Find det uhyggelige varulve kostume hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 08 18 kl. 12.04.36 - Varulv kostume til voksne og børn

Varulv basketball kostume

Nu kan du langsomt lade dig forvandle til en varulv og være et hår bedre, når fuldmånen nærmer sig. Klæd dig ud som Michael J. Fox fra filmen 80er filmen ‘Teen Wolf’ iført dette gennemførte varulve kostume

Find varulv basketball kostume hos Temashop

 

varulv udklædning varulv maske halloween maske til voksne

Varulv maske til Halloween

Er du ikke til teater blod og kostumer til Halloween, så over dette imponerende maske og vantesæt og find noget simpelt tøj i klædeskabet. Med denne maske vil du snyde alle til at tro, at du er en kødædende farlig varulv.

Find maske og vanter hos Temashop

 

varulv plysdragt varulv heldragt varulv maskot kostume

Varulv maskot kostume

Vent til det bliver fuldmåne og skift så til dette passende kostume og skræm livet af dine stakkels naboer! Varulvekostumet inkluderer en grå overdel med kunstpels og skulderpuder. Der medfølger også et par virkelighedstro varulvehænder samt et par matchende bukser og polstrede knæ med kunstpels. Der medfølger ligeledes en uhyggelig varulvemaske med blodig mund.

Find kostumet hos PartyKing

 

brun varulv kostume til voksne

Brun Varulv kostume

Så er det snart tid til fuldmåne, og ved du hvad det betyder? Det er her at mennesker forvandles til glubske varulve! Heldigvis giver denne udklædning dig mulighed for at være en varulv alle de dage på året du har lyst til! Varulv Brunt Kostume er lavet med en realistisk maske af latex og matchende varulvehandsker. Skjorten med det slidte look medfølger, og masken dækker hele hovedet.

Find kostumet hos PartyKing

 

uhyggeligt halloween kostume varulv udklædning varulv maske

Uhyggeligt varulv halloween kostume til voksne

Har du ingen tålmodighed, og kan du slet ikke vente til næste fuldmåne, hvor du forvandles til en varulv, kan du nu med dette seje varulvekostume tyvstarte din lumske varulvefest, når det passer dig! Kostumet inkluderer en slidt skjorte med grå kunstig pels foran og ved håndleddene. Der medfølger en vellavet varulvemaske med teknikken Anti Motion, hvorfor kæben åbner sig, når du åbner din egen mund, hvilket gør varulvemasken utroligt effektfuld. Den har endvidere kunstig pels hængende foran!

Find kostumet hos PartyKing

 

collage 7 1024x1024 - Varulv kostume til voksne og børn

Tilbehør til varulv kostume

  1. Varulve hænder. Tag din ulvemaske på og din mors gamle natkjole, samt disse smarte og uhyggelige varulvehænder og forklæd dig dermed som den store stygge ulv eller en farlig varulv. Find varulve hænderne hos Temashop.
  2. Varulve maske. Du kan nemt klæde dig ud som en varulv, blot ved at tage en varulve maske på. Find den hos Temashop.
  3. Fuldend dit varulve kostume med disse uhyggelige varulve tænder. Find Varulve tænder hos Temashop.
  4. Fede gule kontaktlinser med rød blodsprængninger. Perfekt til udklædningen som varulv, monster, eller andre uhyggelige udklædninger. Kontaktlinserne har en diameter på 14.5 mm. Kontaktlinser er kun anbefalet til voksen kostumer. Find gule kontaktlinser hos Temashop.

 

LÆS OGSÅ: Mumie kostume til børn

LÆS OGSÅ: Djævel kostume til voksne

LÆS OGSÅ: LEGO Halloween kostumer til børn

Hvilken type varulv kostume leder du efter?

collage 26 1024x502 - Varulv kostume til voksne og børn

varulv kostume til voksne

Indlægget varulv kostume til voksne og børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Varulv kostume til voksne og børn

error: Content is protected !!