Voodoo kostume til voksne

Er du vild med sort magi og uhygge? Så er et Voodoo kostume det helt perfekte kostume til årets halloweenfest.

Et voodoo kostume til voksne kan bruges i flere forskellige festlige lejligheder.

Voodoo er en 6000 år gammel religion. Ordet voodoo er afrikansk og betyder åndelig. Voodoo har ikke en stifter eller en stiftende begivenhed som så mange andre religioner, men har udviklet sig som gennem historien som en blanding af stammereligioner fra Afrika og katolicisme.

I voodoo er der én overordnet guddom og mange underordnede guder, både gode og onde. Disser gudeskikkelser kaldes loa og menes at komme fra Vestafrika. Et menneske kan arve en loa fra et afdødt familiemedlem. I modsætning til mange andre religioner, hvor guderne fungerer som forbilleder for menneskene, er det anderledes i voodoo. Her er det guderne, som stræber efter at blive mennesker.

Vi har samlet de flotteste voodoo kostumer på markedet:

voodoo konge kostume - Voodoo kostume til voksne

Voodoo konge kostume

Du tror måske ikke på sort magi, men med dette cool kostume vil det være svært ikke at kaste nogle forfærdelige forbandelser over de øvrige gæster til festen. Perfekt kostume til kostume-eller halloweenfesten! Voodoo Konge Kostume består af et par brune bukser, en trøje med et tryk af et dødningehoved samt en sort kappe.

Find kostumet hos Partyking

voodoo kvinde kostume - Voodoo kostume til voksne

Voodoo kostume til kvinder

Mestrer du sort magi, mystiske trylledrikke og farlige formler? Så tag til kostumefest i dette skrud, og vis alle, at det er bedst at holde sig på god fod med dig, for ellers kan man blive udsat for mørke kræfter. Et meget passende kostume til næste halloweenfest, når du vil gøre dine venner bange. Voodoo-Kvinde Kostume indeholder en sort jakke, rød trøje, sort korset, stribede bukser og en hat med dekorationer.

Find kostumet hos Partyking

voodoo heksedoktor kostume - Voodoo kostume til voksne

Voodoo heksedoktor kostume

Et kostume som forvandler dig til mesteren indenfor sort magi. Kostumet har mange heftige og interessante detaljer som gør dig til en rigtig voodoomester. Perfekt kostume til halloween eller en fest med horrortema. Voodoo Heksedoktor Kostume med et par stribede bukser, jakke og waistcoat, to halskæder og en hat. Jakke er udsmykket med flotte detaljer på kraven. Hatten er vinrød og dekoreret med fjer og knogler.

Find kostumet hos Partyking

voodoo heks kostume - Voodoo kostume til voksne

Voodoo heks kostume

I hundredvis af år har mennesker været bange for de vise og mægtige kvinder, og det er måske ikke så mærkeligt endda, når man tænker på den kraft, som feminiteten besidder. Nu er det tid til, at alle kvinder står op for sig selv, ellers findes der hekse, der vil udøve voodoo på jer!
Kostumet består af en kjole, hat, halskæde og taljesjal. Paryk og sko medfølger ikke. Dragten kan eksempelvis anvendes, når du skal til udklædnings- eller halloweenfest. Hvis du har en bohemestil til hverdag, kan du helt sikkert også godt få brug for dette kostume.

Find kostumet hos Partyking

voodoo kostume til mænd 763x1024 - Voodoo kostume til voksne

Voodoo kostume til mænd

I dette kostume kan du forhekse og fortrylle folk med uhyggelig spådomme og formularer! Kostumet er velegnet til en skræmmende Halloweenaften!  Toppen af masken er syet fast under hattens skygge.

Find kostumet hos Temashop

voodoo konge kostume 1 - Voodoo kostume til voksne

Voodoo Konge kostume

Voodoo kongen har meldt sin ankomst til halloween – og han er bestemt ikke en behagelig fyr at møde en mørk aften! Mangler du det helt perfekte kostume til årets mørkeste fest, så er denne Voodoo jakke med mange detaljer og uhyggelige aftegninger helt perfekt. Så mangler du blot sminken og tilbehøret før du er klar til en uhyggelig aften!

Find kostumet hos Temashop

voodoo præstinde kostume - Voodoo kostume til voksne

Voodoo Præstinde kostume

Dette uhyggelige voodoo præstinde kostume er helt perfekt til halloween eller andre arrangementer, hvor du gerne vil være uhyggelig. Kostumet består af en kjole med mange detaljer og forskellige stofarter. Dertil medfølger armbånd og pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Voodoo kostume til voksne du ledte efter?

voodoo kostume til voksne 1024x376 - Voodoo kostume til voksne

SE OGSÅ: Døden kostume til voksne

SE OGSÅ: Spåkone kostume til voksne

SE OGSÅ: Skelet kostume til voksne

Indlægget Voodoo kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Voodoo kostume til voksne

En mening om “Voodoo kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!