ABBA børnekostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med ABBAs musik og har du muligheden for at iklæde dine børn i et 1970erne kostume til en kommende lejlighed? Så overvej et ABBA kostume til børn.

ABBA debuterede i 1970 og fik sit navn “ABBA” i 1973, som meget enkelt er dannet af forbogstaverne i de fires medlemmers fornavne. Gruppen vandt i 1974 det europæiske Melodi Grand Prix med sangen Waterloo, der også er et af deres største hits, sammen med Mamma Mia, Take a chance on Me, Dancing Queen og Thank you for the Music.

Stilistisk byggede ABBA på raffineret genbrug af elementer fra 1960’ernes pop og rock. Med sit slageragtige melodirepertoire og ungdommelige, moderigtige glitter-image nåede gruppen et bredt publikum. Gruppen er aldrig officielt blevet opløst, men har ikke indspillet musik sammen siden 1982. 

Et ABBA kostume er derfor et rigtig godt 1970erne kostume, der byder på Glitter, 70er stil med poncho, kassebukser og langt hår. Vi har samlet de bedste og sejeste ABBA kostumer til børn, nedenfor. De kan både bruges til et ABBA tema, men bestemt også til en 70’er fest.

disko dronning kostume i pink børnekostume ABBA

ABBA børnekostume

Dette fantastiske 70’er-kostume er inspireret af ABBAs Dancing Queen. Der er dømt disko over hele dansegulvet. Vær klar til at fyre den af til Mamma Mia og Dancing Queen! Fås i størrelser 116-176.

Find kostumet hos Temashop

abba børnekostume 450x450 - ABBA børnekostume

ABBA børnekostume

Velkommen tilbage i tiden, nærmere bestemt til 70’erne, hvor discofeberen rasede overalt! I dette seje kostume er barnet klar til tidens sjoveste discofest. Kostumet er perfekt, hvis du er inviteret til udklædningsfest eller skal være med til en danseopvisning! Her får du en hvid og guldfarvet buksedragt med et bælte rundt om taljen.

Find kostumet hos Partyking

LÆS OGSÅ: Hippie kostume til børn

 

Indlægget ABBA kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - ABBA børnekostume

error: Content is protected !!