Alex Legends kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kender du Octane og Bloodhound? Så kunne et Alex Legends kostume være oplagt til leg derhjemme eller som Alex Legends fastelavnskostume.

Octane er også kendt som hans alias, nemlig Legends in Apex Legends. Octane er en del af Apex Games. Han er en sej vovehals og konkurrent. 

October er et menneske – i hvert fald den øverste del af kroppen. Bemærk benene, der er robotagtige. Er han klonet eller er han et menneske der har mistet sine ben? Han er designet med inspiration fra Titalfall. 

Har du en spillefugl derhjemme, der elsker at spille Apex Legends, så overvej et af disse seje fastelavnskostumer.

alex legends kostume octane kostume

Octane kostume

Supersejt Alex Legends kostume – et Octane kostume til børn af Octane fra spillet Alex Legends. Kostumet består af jumpsuit, maske og handsker. Det er komplet og findes i størrelser 10-16 år. 

Find kostumet hos Partyking

 

bloodhound kostume alex lengend kostume bloodhound børnekostume bloodhound udklædning alex legend udklædning fastelavnskostume

Bloodhound kostume til børn

Bloodhound er snu og har en enestående evne til at opspore fjenderne. Bloodhound er en jøger der altid klar til kamp! Nu kan spillet spilles uden skærm, med disse skønne kostumer! Findes i størrelser 8-16 år

Find kostumet hos Partyking

 

 

LÆS OGSÅ: Squad Game kostumer

LÆS OGSÅ: Papirhuset kostumer

LÆS OGSÅ: Sonic kostumer 

LÆS OGSÅ: Fortnite kostumer

 

Indlægget Alex Legend kostume til børn indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!