Amerikansk fodbold kostume til børn

Skal I holde temafest i sportsverden, eller er I på jagt efter et fedt fastelavnskostume til en amerikaner?

Så kunne et amerikansk fodbold kostume til børn være en oplagt udklædning til den kommende temafest, halloween eller til fastelavn.

LÆS OGSÅ: Amerikansk fodboldspiller kostume til voksne

De fleste har hørt om sporten, men de færreste ved meget om den. Så hvad er Amerikansk fodbold? Amerikansk fodbold kan minde lidt om rugby. Amerikansk fodbold (også kaldet amerikansk/American football, europæisk fodbold hedder soccer i USA) er en sportsgren videreudviklet fra rugby. Spillet går ud på at løbe eller gribe bolden inden for modstanderens målfelt eller sparke bolden i modstanderens mål. I modsætning til almindelig fodbold dribles der ikke med fødderne. I stedet føres bolden frem af banen, enten ved at blive båret eller kastet og grebet. Det er tilladt at tackle ind på kroppen. Bolden er aflang og egner sig derfor bedre til kast end til at trille på jorden.

Sporten har størst udbredelse i Nordamerika, hvor NFL-ligaen tiltrækker de bedste spillere. En enkelt dansker, Morten Andersen har gjort sig bemærket som kicker på nogle af de bedste hold. I USA er kvinderne organiseret inden for Lingerie Football League (LFL), der tog sin officielle begyndelse i 2004 under navnet Lingerie Bowl, som et underholdende indslag i pausen af Super Bowl XXXVIII. Succesen var så stor, at man 2009 lancerede en officiel kvindeliga med 10 hold fra hele USA.

Her finder du mulighederne for et amerikansk fodboldspiller kostume til børn

amerikansk fodbold kostume til børn

Amerikansk fodboldspiller kostume til børn

Pas på, for her kommer den festdeltager, der kan lave de hårdeste tacklinger ved udklædningsfesten. Har du en derhjemme, der drømmer om at blive amerikansk fodboldspiller med masser af muskler og et sæbeøje, kunne dette kostume ikke være mere perfekt. Dragten er også et perfekt valg til festen med et sportstema, og den hitter altid blandt de andre festdeltagere. Touchdown!

Find kostumet hos PartyKing

 

fodboldspillerkostume fodbold kostume til børn USA kostume til børn

Amerikansk fodboldspillere børnekostume

Amerikansk fodboldspiller kostume til børn. Kostumet består af bluse med nummer 99 og matchende bukser. Husk en hjelm og sorte streger i ansigtet og så er du parat til kamp.

Find kostumet hos Temashop

 

sportskostume til børn NFL kostume til børn

Amerikansk fodboldspiller kostume til drenge

Klæd din dreng ud som amerikansk fodboldspiller i dette seje kostume, der består af en blå heldragt med blå overdel med teksten Super Bowl og nummer 88. Derudover medfølger hvide bukser og matchende hjelm.

Find kostumet hos Temashop

 

 

amerikansk fodboldspiller kostume til børn amerikansk fodbold kostume til børn USA kostume til børn sportskostume til børn

Amerikansk fodboldspiller – USA børnekostume

Dit barn kan nu klæde sig ud som en amerikansk fodbold spiller med dette kostume! Husk hjelm, fodbold og sminke som tilbehør ved siden af.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Amerikansk fodboldspiller kostume til voksne

SE OGSÅ: Frihedsgudindekostume til børn og voksne

SE OGSÅ: Baseball kostume til voksne

SE  OGSÅ: Cheerleader kostume til børn

SE OGSÅ: Cheerleader kostume til voksne

 

Indlægget Amerikansk fodbold kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Amerikansk fodbold kostume til børn

error: Content is protected !!