Angry Birds børnekostume

Har du et barn der er helt skudt i Angry Birds? Så skal hun/han da selvfølgelig have et flot Angry Birds kostume til børn til den kommende fastelavn eller til leg derhjemme.

Angry Birds er et spil udviklet til Apples iPhone og senere også til flere andre platforme. Målet med spillet er at affyre fugle, som har forskellige egenskaber, med en slangebøsse ind i grise-fæstninger for at styrte grisene og redde fuglenes æg. Den mest kendte Angry Bird er den røde fugl med de store mørke øjenbryn. Angry Birds er designet af en finsk spiludvikler og har efterhånden en del år på bagen. Første gang verden blev introduceret til Angry Birds, var i 2009. Siden hen har verden væltet sig i Angry Birds merchandise og flere animeret film er udkommet med de arrige fugle i hovedrollerne. 

 

 

angry birds kostume til børn angry birds børnekostume

Angry Birds kostume til børn

Klæd dig ud som den gale fugl “Red” fra Angry Birds. Red er den første fulg man møder i spillet og han ELSKER at smadre de slemme grise!
Saml alle vennerne og kom udklædt til fastelavn som hele flokken fra det populære spil.

Find kostumet hos Temashop

angry birds grøn gris kostume til børn angry birds børnekostume

Angry Birds børnekostume – grøn gris kostume til børn

Klæd dig ud som en af de ægge-glade grise som er kendt fra spillene Angry birds og Bad Piggies! Find Angry Birds børnekostume til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Fortnite kostume til børn

SE OGSÅ: Paw Patrol kostume til børn

SE OGSÅ: Yakari kostume til børn

Indlægget Angry Birds børnekostume indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Angry Birds børnekostume

error: Content is protected !!