Ant-Man kostume til voksne

Er du vild med Ant-Man, så er et Ant-Man kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til temafest.

Med et Ant-Man kostume til voksne er superhelten flyttet ind og det kan bruges både til fest og sjov til festlige anledninger.

Action-eventyret “Ant-Man” og efterfølgeren “Ant-Man and the Wasp” er fra Marvels tegneserie univers. Marvels mini-superhelt Ant-Man, optrådte første gang i 1962. Ant-Man var en del af det originale Avengers-hold sammen med Iron Man, The Wasp, Thor og Hulk.

I superheltefilmen ‘Ant-Man’ (den første film om Ant-Man fra 2015) skaber biokemikeren Dr. Hank Pym en formel, der kan ændre størrelsen på ting. Forskeren tester opfindelsen på sig selv, og som bivirkning udvikler han en måde at kontrollere insekter på. Evnerne er sammensat i en modificeret dragt, som kommer til at spille en afgørende rolle, da verdensfreden trues. Pym overtaler den kriminelle Scott Lang til at iføre sig kostumet og begå et kup, der kan redde kloden. 

Den anden film om Ant-Man (fra 2018) kommer vi ind i Marvels tegnefilmsunivers, umiddelbart efter begivenhederne i Captain America, Civil War. Her kæmper Ant-Man sammen med Captain America. Scott Lang som er manden bag Ant-Man sidder i husarrest. Tiden for hans frihed nærmer sig, men alt ændres, da Scott pludselig oplever en forbindelse med en fremmed kvinde, der viser sig at være den forsvundne hustru til Dr. Hank Pym. Dr. Hank Pym  og hans hustra har datteren Hope van Dyne – hun er eftersøgt af FBI.

Da en mystisk skikkelse begynder at dukke op for at få hænderne i Hanks teknologi, må Scott og Hope atter hoppe i deres krympedragter for at slås side om side som Ant-Man og The Wasp. Action-komedien byder endnu en gang på en lettere tone inden for Marvel-universet, med mere fokus på humor og finurlige action-sekvenser i insekt-højde end på dommedags-profetier. Paul Rudd er tilbage som Marvel-universets mindste (og til tider største) superhelt, men denne gang deler han sin skærmtid med heltinden Wasp.

Ant-Man kostume til voksne

Kort sagt er både Wasp og Ant-Man nogle vaskeægte amerikanske superhelte, der ofte får has på de skurke der ligger store skumle planer. 

Wasp´s og Ant-Mans “uniform” er inspireret af hvepsen og myren. Et Ant-Man kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superhelte tema og til karneval. Der er ikke lavet mange bud på et Ant-Man kostume til voksne, men de få der findes, finder du her:

antman kostume ant-man kostume til voksne ant-man udklædning mand ant-man fastelavnskostume antman fastelavnstøj ant-man superhelt kostume fastelavnstøj

Luksus Ant-Man kostume til voksne

Er du en stor fan af superhelte som Batman, Superman og Wonder Woman? Så er du desværre kommet det forkerte sted hen. Er du derimod superfan af Ant-Man? Velkommen ind, velkommen ind! Ant-Man Movie Deluxe Kostume er et super sejt kostume, som passer godt til halloween- eller kostumefesten! Dragten efterligner karakteren “Ant-Man” med helkropsoutfit i farverne rød, grå, hvid og sort. Dragten er meget detaljeret med alle finesser som den rigtige dragt Ant-Man har, og masken tør vi næsten ikke tale om! Masken er mindst lige så detaljeret som dragten og sidder super godt på ansigtet. Denne dragt kommer til at passe perfekt, hvis du eksempelvis skal til superheltekostumefest. Er du en stor fan af superhelte som Batman, Superman og Wonder Woman? Så er du desværre kommet det forkerte sted hen. Er du derimod superfan af Ant-Man? Velkommen ind, velkommen ind!

 Find det flotte Ant-Man kostume til voksne hos PartyKing

wasp antman kostume wasp kostume til voksne superhelte kostume til kvinder wasp fastelavnskostume antman kostume the wasp kostume fastelavnstøj

The Wasp kostume til voksne

Team up med din ven Ant-Man og begiv jer ud på superhelteeventyr iført dette herlige Wasp-kostume i en deluxevariant! Hvis der ikke lige venter nogen superhelteopgaver, kan du passende bruge kostumet til superheltefesten eller halloweenfesten. For superskurke kan jo dukke op hvor som helst! Kostumet inkluderer en heldragt med påtrykt motiv à la Wasp. Det har let polstrede kunstige muskler og lynlås i ryggen. Der medfølger også et par håndledsbeskyttere og en lækker halvmaske i plastic. 

Find Wasp kostumet til kvinder hos PartyKing

 

LÆS OGSÅ: Ant-Man kostume til børn

Ant-Man kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Ant-Man kostume til voksne

2 meninger om “Ant-Man kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!