Avengers Endgame kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med superheltene fra Avengers Endgame, eller vil han eller hun, bare gerne imponere børnene til fastelavn – så er et Avengers Endgame kostume til børn da et oplagt kostume – eller hvad med et Avengers Endgame skurk kostume? Vi har her samlet de bedste kostumer til børn fra Avengers Endgame filmen. 

Med et Avengers Endgame kostume til børn er superskurken eller superhelten flyttet ind i familien. Det kan bruges både til fest og leg, når der er superhelte klar til at redde verden fra den ondeste superskurk af dem alle.

Avengers Endgame fra 2019, er sidste vers i serien af film om de oprindelige superhelte fra Marvels tegneserieunivers. Filmen er også kendt som Avengers 4. Heltene Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye og Captain America kæmper mod Thanos, der i forrige film “Infinity War”, samlede alle evighedstegn og med et fingerknips udryddede halvdelen af alt liv i universet. 

Knækket og med dårlige odds må de resterende helte samles en gang for alle til et endeligt og episk opgør. Avengers Endgame er den store  kulminationen på de ialt 22 film i Marvels tegneserieunivers på den store skærm. 11 års underholdning fra Iron Man i 2008 til Avengers Endgame i 2019. Fremtiden byder blandt andet på endnu en Black Panther film… men Avengers Endgame er den sidste om de oprindelige superhelte i Marvels univers. 

 

 

 

thanos kostume til børn thanos endgame kostume til børn børnekostume skurk kostume avengers endgame kostume marvel avengers skurk kostume

Avengers superskurk Thanos luksus kostume til børn

Hvis du vil klæde dit barn ud til noget kraftfuldt, sejt og mægtigt, så skal du klæde dit barn ud som Thanos! Med sin handske styrer han rum og tid i universet. Mægtigere bliver det bare ikke! I denne deluxedragt medfølger alt du behøver for at blive universets hersker, og dine venner bliver meget imponerede (og lidt bange måske…). Marvel Endgame Thanos Børnekostume Deluxe er et sygt sejt kostume til børn i deluxekvalitet, som får dit barn til at ligne Thanos fra Avengersfilmene. Kostumet indeholder en heldækkende jumpsuit med muskler, håndledsbeskytter, bryststykke, Infinity Stone-handske, skoovertræk og en Thanosmaske. Kostumet gør dit barn til en komplet version af superhelten/superskurken Thanos.

 Find kostumet hos PartyKing eller i anden udgave her 

iron man kostume til børn endgame iron man børnekostume iron man kostume som i avengers endgame

Iron Man børnekostume som i Aengers Endgame filmen

Mer avancerad end nogensinde, det er Tony Starks femtonde Iron Man-dragt! Nu kan du klæde dig selv eller dit barn ud som den sejeste superhelt, som nogensinde har eksisteret i universet – Iron Man! Med operativsystemet F.R.I.D.A.Y indbygget i kostumet kan du booste dine superkrafter stærkere end nogensinde før, og der er vel ingen, der har en chance mod Iron Man!? Marvel Endgame Iron Man Børnekostume er et cool kostume til børn, som ligner superhelten Iron Man fra Avengers-filmene. Kostumet indeholder et jumpsuit (heldragt) med fastsyede skoovertræk og en halvdækkende Iron Man-maske i plast. Simpelthen alt du behøver for at være en rigtig Iron Man!
 
 
star-lord kostume til børn luksus børnekostume starlord endgame kostume star lord endgame børnekostume

Deluxe Star-Lord kostume til børn

Star-Lord er en intergalaktisk politibetjent og superhelt. Måske er det din tur til at hoppe i denne dragt og blive ekspert inden for kampsport og krybskytteri. Med hans jetsko og hjelm tager han rundt i rummet uden problemer! Heldragten er let og afslappet at bevæge sig i, og den har mange fine detaljer. Til udklædningsdragten medfølger der en ansigtsmaske med huller til øjne og mund samt et par overtrækssko. 

Find kostumet hos Partyking

 
Spiderman Iron Marvel endgame kostume til børn

Marvel Endgame Iron Spiderman 

Iron Spider er – tro det eller ej – samme Peter Parker, bare med en specialdesignet spiderman-dragt af Tony Stark! Nu er Spiderman en opgraderet version med et lige så kraftig outfit som Tony Starks Iron Man’s kostume. Den nye Spiderman, eller “Iron Spider”, som han nu kaldes, ses i de seneste Avengers-film! Marvel Endgame Iron Spider Børnekostume er et utroligt heftigt kostume, som får dit barn til at ligne karakteren Iron Spider fra marvels Avengers-film. Kostumet indeholder et heldækkende jumpsuit sammen med et par skoovertræk og en heldækkende maske med net for øjnene. Kostumet er af høj kvalitet og gør dit barn til midtpunktet til kostumefesten!

Find kostumet hos Partyking

 

Hawkeye Ronin Børnekostume marvel kostume til børn

Hawkeye Ronin børnekostume

Superhelt som Hawkeye! Dette superheltekostume til børn er under officiel licens af Avenegers™ og består af en dragt der forestille Hawkeye Ronin. Her får du et sejt Hawkeye Ronin-kostume, som indeholder en vatteret overdel med hætte, bukser og halvmaske

Find kostume hos PartyKing

 

black widow kostume black widow børnekostume sort kostume superhelt kostume til piger

Black Widow kostume til piger

Dette deluxe Black Widow kostume til børn er under officiel licens af Avenegers™. Kostumet består af en dragt, et bælte og 2 manchetter. Dragten er sort i stof der forestiller læder. Der medfølger også to guldfarvede armbeskyttelser, som placeres på armleddene, skoovertræk samt et støbt vinylbælte med gulddetaljer og en rød glød på midterspændet.

Find kostumet hos Partyking

 

hulk avengers 4 kostume hulk endgame børnekostume grønt kostume til børn superhelt kostume til drenge

Hulk Endgame kostume til børn

Pas på denne fyr! Det siges, at jo mere vred han bliver, desto stærkere bliver han. Det er nok bedst ikke at irritere ham alt for meget. Dette er et sejt kostume, som forvandler dit barn til Hulken. Kostumet består af en jumpsuit med sort underdel samt en grøn overdel med markerede muskler, fastsyet skoovertræk samt en plastmaske, som ligner Hulken. Kostumet er fremstillet af polyester og fås i tre børnestørrelser. 

Find kostumet hos PartyKing

 

endgame kostume til børn Nebula kostume til børn avengers Nebaula fastelavnskostume

Nebula kostume til børn

Nebula er en af superheltene fra “Avengers 4 Endgame”, og det er ret tydeligt, at dit barn gerne vil indtage rollen som superhelt, i det mindste for en lille stund. Dette seje kostume i en super fin kvalitet forvandler barnet til Nebula. Tag til fest som en rigtig superhelt! Kostumet består af en polstret jumpsuit med fastsyet skoovertræk, bælte samt en maske i plast med huller til øjnene.

Find kostumet hos PartyKing

 

shang chi kostume til børn shang chi børnekostume marvel udklædning kinesisk superhelt udklædning asiatisk superhelt marvel kostume

Shang Chi Marvel kostume til superhelte

Klæd dig ud som en af Marvels mest kendte superhelte, Shang Chi! Du får en sej heldragt, der forestiller heltens klassiske dragt. Den perfekte udklædning til Fastelavn! Kostumet findes i størrelser fra 3 år til 10 år. 

Find kostumet hos Jollyroom

 

 

LÆS OGSÅ: Captain America kostume til børn

LÆS OGSÅ: Spiderman kostume til børn

LÆS OGSÅ: Thor kostume til børn

LÆS OGSÅ: Hulk kostume til børn

 

Fandt du det helt rigtige Avengers 4 kostume?

avengers kostume til dreng avengers børnekostume avengrs kostume til piger avengers fastelavnskostume

Indlægget Avengers Endgame kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!