Barok kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal I til temafest med tema fra en svunden tid?

Så kunne et barok kostume til børn og voksne være en oplagt udklædning til den kommende temafest eller fastelavnsfest.

LÆS OGSÅ: Barok kostume til voksne

Barok er betegnelsen for tiden, der fra slutningen af 1700-tallet blev anvendt i kunstteoretisk litteratur i nedsættende betydning om bizarre og irregulære træk i 1600-tallets kunst. Fra slutningen af 1800-tallet er betegnelsen blevet brugt i neutral betydning om den stilretning og kulturhistoriske periode, der efterfulgte renæssancen og omfatter kunsten i 1600- og dele af 1700-tallet. Tidsmæssigt falder barokken forskelligt inden for de enkelte kunstarter og geografiske områder. Barokken ytrer sig stilistisk som en bredt appellerende kunst, der vil gribe og involvere modtageren. Udtryksregistret er meget omfattende, fra en psykologisk nuanceret portrættegning, inderliggjort og neddæmpet, til en pompøs, stiliseret kunst, der iscenesætter og forherliger kirkens og den enevældige fyrstes magt.

Et barok kostume er tøj fra 1600-1700 tallet og nøgleordene er svuldmene skørter, mange udsmykninger af brocher, perler og ædelsten, detaljer i form af broderier, bånd, kniplinger, flæser og blonder. Mændene var meget pyntet og med nutidens øjne, meget feminimt. Mændene var ofte mere pyntet end kvinderne og de havde langt hår og gik med høje hæle. 

En af de mest kendte personligheder fra denne tid er Marie Antoinette. Hun var symbolet på ansvarsløshed og den franske revolution – henrettet i 1793. 

barok kostume til børn marie antoinette børnekostume guld kostume til piger guld børnekostume 1700 tallet kostume til barn 1600 tallet børnekostume

Barok børnekostume

Barokken var en tid af overflod og skøn mode, så hvorfor ikke tage fat på dette og klæde dig eller dine børn ens ud i barok-tema, når det er tid til kostumefest! Denne flotte variant til børn indeholder en kjole i en skøn farve og med smukke detaljer, som vil være populære til festen. Barok Pige Børnekostume er et børnekostume for piger, som har form som en barok-inspireret kjole. Vær opmærksom på, at pakken kun indeholder kjolen, og ikke paryk, strømpebukser m.m. Fås i 3 forskellige børnestørrelser.

Find kostumet hos PartyKing

 

barok børnekostume barok kostume til dreng renaissance kostume til barn 1700 tallet børnekostume guld kostume dreng

Barok kostume til børn

I barokken skulle alt være overflod og overdådigt, hvilket dette flotte kostume netop er! Denne dragt vil garanteret blive et hit til kostumefesten og trække mange blikke til sig, og måske også prisen for bedste udklædning? Vi tør næsten love, at dit barn kommer til at elske at have kostumet på. Barok Dreng Børnekostume er et kostume til børn, lavet til drenge. Den indeholder jakke, bukser og delen, man har i halsen. Vær opmærksom på, at paryk, kappe, sko m.m. ikke medfølger, men skal tilkøbes separat.

Find kostumet hos PartyKing

 

 

SE OGSÅ: Robin Hood kostume til børn

SE OGSÅ: Frihedsgudinde kostume

SE OGSÅ: Troldmand kostume til børn

Indlægget Barok kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Barok kostume til børn

error: Content is protected !!