Barok kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til temafest med tema fra en svunden tid?

Så kunne et barok kostume til voksne være en oplagt udklædning til den kommende temafest eller fastelavnsfest.

barok er betegnelsen for tiden, der fra slutningen af 1700-tallet blev anvendt i kunstteoretisk litteratur i nedsættende betydning om bizarre og irregulære træk i 1600-tallets kunst. Fra slutningen af 1800-tallet er betegnelsen blevet brugt i neutral betydning om den stilretning og kulturhistoriske periode, der efterfulgte renæssancen og omfatter kunsten i 1600- og dele af 1700-tallet. Tidsmæssigt falder barokken forskelligt inden for de enkelte kunstarter og geografiske områder. Barokken ytrer sig stilistisk som en bredt appellerende kunst, der vil gribe og involvere modtageren. Udtryksregistret er meget omfattende, fra en psykologisk nuanceret portrættegning, inderliggjort og neddæmpet, til en pompøs, stiliseret kunst, der iscenesætter og forherliger kirkens og den enevældige fyrstes magt.

Et barok kostume er tøj fra 1600-1700 tallet og nøgleordene er svuldmene skørter, mange udsmykninger af brocher, perler og ædelsten, detaljer i form af broderier, bånd, kniplinger, flæser og blonder. Mændene var meget pyntet og med nutidens øjne, meget feminimt. Mændene var ofte mere pyntet end kvinderne og de havde langt hår og gik med høje hæle. 

En af de mest kendte personligheder fra denne tid er Marie Antoinette. Hun var symbolet på ansvarsløshed og den franske revolution – henrettet i 1793. 

barok parkostume renæssaince kostume til voksne markise kostme til par rædt markise kostume

Rødt Markise parkostume

Flot Markise kostume i rødt til par der skal tilbage i tiden til barokken og renaissance tiden. Kostumet består af en fin kjole og et sæt Markise søj til herre. Tilbehør som paryk, stok mv. kan tilkøbes samme sted.

Find kostumerne hos Temashop

barok kostume i pink annabell barok kostume til voksne

Annabell Barok kostume

Vil du have et rigtig flot kostume, som vil gøre dig til festens midtpunkt? Vær ikke bekymret, for du er kommet til det helt rigtige sted. Denne flotte variant i klare farver får dig til at ligne en overklassefrue, taget direkte ud af barokkens tid. Suppler med nogle detaljer for at få det komplette udseende!

Find kostumet hos PartyKing

barok kostume til kvinder

Barok kvinde kostume

I barokken handlede det om overflod og mode, som skilte sig ud fra mængden, så derfor er dette også et perfekt tema, når det er tid til at vælge kostume til kostumefesten! Med denne flotte variant til kvinder får du en overdådig kjole, som uden tvivl vil trække blikkene til dig. Barok Kvinde Kostume er et kostume til kvinder, som har barok-tema. Vær opmærksom på, at pakken kun indeholder den kjole, som kan ses på billedet. 

Find kostumet hos PartyKing

barok kostume 294x450 - Barok kostume til voksne

Barok kostume

I dette kostume kan du blive drømme dig tilbage til den smukke barok tid. Kostumet består af kjole, tylskørt og stockings. 

Find kostumet hos Temashop

 

guld kostume mandelig barok kostume til voksne

Gylden barok kostume til mænd

I barokken handlede det hele om overflod og overdådigt tøj, og netop derfor er dette et hit, når du skal til kostumefest og vil imponere de andre gæster! Denne flotte herre-variant indeholder næsten alt, du behøver for at bliver klar til at vinde prisen for bedste udklædning. Barok Mand Kostume er en dragt til mænd med barok-tema, som indeholder jakke, bukser og delen i nakken. 

Find kostumet hos PartyKing

 

mr baroque vampyr barok kostume halloween barok udklædning

Vampyr barok kostume

Dette er det perfekte kostume, når du skal sendes en tur tilbage til 1600-tallets Italien, hvor den særprægede barokstil prægede både moden og møblementet. Dette barokke vampyrkostume indeholder en stilfuld, sort jakke med sølvdetaljer og et par matchende bukser. Der medfølger også en kravat og et bredt taljebælte med sølvfinish. 

Find kostumet hos PartyKing

halloween skelet barok kostume 288x450 - Barok kostume til voksne

Barok skelet kostume

Klædt på med det dette barok skelet kostume, er du sikker på at få en masse opmærksomhed til den kommende udklædningsfest. Kostumet består af en kjole, fuldend looket med en hårrejsende makeup.

Find kostumet hos Temashop

 

barok paryk renaissance paryk

Baryk kostumer, barok maske til maskebal og meget mere tilbehør til at fuldende dit barok kostume. Find det hos PartyKing.

 

Fandt du det helt rigtige barok kostume til vosne?

barok kostume til voksne. Barok dronning kostume Markise kostume til voksne parkostume udklædning 1600 tallet kostume 1700 tallet kostume barok temafest kostume

 

SE OGSÅ: Robin Hood kostume til voksne

SE OGSÅ: Frihedsgudinde kostume

SE OGSÅ: Ringenes herre kostume til voksne

 

Indlægget Barok kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Barok kostume til voksne

En mening om “Barok kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!