Baronesse kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til temafest med tema fra en svunden tid?

Så kunne et baron eller baronesse kostume til voksne være en oplagt udklædning til den kommende temafest eller fastelavnsfest.

Barok er betegnelsen for tiden, der fra slutningen af 1700-tallet blev anvendt i kunstteoretisk litteratur i nedsættende betydning om bizarre og irregulære træk i 1600-tallets kunst. Fra slutningen af 1800-tallet er betegnelsen blevet brugt i neutral betydning om den stilretning og kulturhistoriske periode, der efterfulgte renæssancen og omfatter kunsten i 1600- og dele af 1700-tallet. Tidsmæssigt falder barokken forskelligt inden for de enkelte kunstarter og geografiske områder. Barokken ytrer sig stilistisk som en bredt appellerende kunst, der vil gribe og involvere modtageren. Udtryksregistret er meget omfattende, fra en psykologisk nuanceret portrættegning, inderliggjort og neddæmpet, til en pompøs, stiliseret kunst, der iscenesætter og forherliger kirkens og den enevældige fyrstes magt.

Et barok kostume er tøj fra 1600-1700 tallet og nøgleordene er svuldmene skørter, mange udsmykninger af brocher, perler og ædelsten, detaljer i form af broderier, bånd, kniplinger, flæser og blonder. Mændene var meget pyntet og med nutidens øjne, meget feminimt. Mændene var ofte mere pyntet end kvinderne og de havde langt hår og gik med høje hæle. 

En af de mest kendte personligheder fra denne tid er Marie Antoinette. Hun var symbolet på ansvarsløshed og den franske revolution – henrettet i 1793. 

baronesse kostume til voksne barok kostume kvinder lang barok kjole

Flot Baronesse Maria-Christina kostume

En fantastisk kjole med flere luksuriøse detaljer. Du forvandles med ét til en baronesse, når du påfører dig denne kjole. Perfekt til et maskeradebal! Her får du en lang kjole med sirligt mønster, sorte detaljer og hvide blonder. Kostumet er fremstillet i polyester og fås i fire forskellige størrelser til voksne. Det er kun kjolen på billedet der medfølger, og ikke andet som ses på billedet.

Find kostumet hos Partyking

 

baronesse kostume til kvinder barok kostume 1700tallet kostume

Baronesse Mary kostume til voksne

Sikke en kjole! Med denne kjole på bliver du forvandlet til en fornem adelsdame. Sæt gerne en paryk til, så looket bliver gennemført. Cool kjole til et maskebal eller halloweenfest! Her får du en kort kjole med et sirligt mønster, sorte detaljer og hvide blonder. Kostumet er fremstillet i polyester og fås i tre forskellige størrelser til voksne. Det er kun kjolen, der medfølger, og ikke andet der ses på billedet.

Find kostumet hos PartyKing

barok kostume til kvinder

Barok kvinde kostume

I barokken handlede det om overflod og mode, som skilte sig ud fra mængden, så derfor er dette også et perfekt tema, når det er tid til at vælge kostume til kostumefesten! Med denne flotte variant til kvinder får du en overdådig kjole, som uden tvivl vil trække blikkene til dig. Barok Kvinde Kostume er et kostume til kvinder, som har barok-tema. Vær opmærksom på, at pakken kun indeholder den kjole, som kan ses på billedet. 

Find kostumet hos PartyKing

 

guld kostume mandelig barok kostume til voksne

Gylden barok kostume til mænd

I barokken handlede det hele om overflod og overdådigt tøj, og netop derfor er dette et hit, når du skal til kostumefest og vil imponere de andre gæster! Denne flotte herre-variant indeholder næsten alt, du behøver for at bliver klar til at vinde prisen for bedste udklædning. Barok Mand Kostume er en dragt til mænd med barok-tema, som indeholder jakke, bukser og delen i nakken. 

Find kostumet hos PartyKing

 

 

barok paryk renaissance paryk

Baryk kostumer, barok maske til maskebal og meget mere tilbehør til at fuldende dit barok kostume. Find det hos PartyKing.

 

 

SE OGSÅ: Barok kostume til børn

SE OGSÅ: Frihedsgudinde kostume

SE OGSÅ: Barok kostumer til voksne

 

 

Indlægget Baronesse kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!