Bien Maja kostume til børn og voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du eller dit barn vild med bier og i særdeleshed Bien Maja?

Bien Maja kostume er et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, festen med dyretema eller blot leg i hjemmet.

Bien Maja er en lille bi, som ikke er så vild med det almindelige biliv, der kun handler om arbejde og honning ellers er vigtige ting i livet. Maja er nysgerrig og vil gerne være venner med insekter på engen, fx græshoppen Flip. Maja ser noget hun ikke skulle have set, og bortvises fra bikuben.

Klæd dig ud som Bien Maja, med et af disse flotte kostumer:

Bien maja børnekostume 450x450 - Bien Maja kostume til børn og voksne

Bien Maja børnekostume

Nu kan dit barn summe rundt i haven som Bien Maja, kendt fra tv-serien af samme navn. Dette fine og veldesignede kostume forvandler dit barn til alle børnenes yndlingsinsekt! Passer perfekt til udklædningsfesten eller til sjov og ballade derhjemme! Bzzz… Børnekostumet består af Bien Majas gulstribede kostume og vinger i polyester. Bemærk venligst, at hat og strømpebukser ikke er inkluderet. 

Find kostumet hos Partyking

BIEN MAJA VILLY BØRNEKOSTUME 450x450 - Bien Maja kostume til børn og voksne

Bien Maja Villy børnekostume

Villy er Bien Majas bedste ven, og sammen ender de ofte i problemer. Nu er Villy-kostumet endelig på hylderne, så Maja slipper for at lege alene! Hurra hurra hurra! Kostumet består af Villys gulstribede kostume og vinger i polyester. Bemærk, at hat og strømpebukser ikke medfølger.

Find kostumet hos Partyking

Tilbehør til Bien Maja og Villy børnekostume

Bien maja børnekostumer - Bien Maja kostume til børn og voksne

  1. Bien Villy hovedbeklædning – Er man Bien Majas bedste ven, så hedder man Villy! Villy elsker at rode rundt med sine venner, men især sammen med Maja! Nu kan barnet klæde sig ud som Majas absolut bedste ven ved hjælp af denne hovedbeklædning! Denne hovedbeklædning leveres stykvis og fås i størrelsen one size til børn. Der medfølger en hue med antenner. Huen er fremstillet af 100% polyester og bliver et sjovt tilbehør, som vil skille sig ud i bisværmen. Find det hos Partyking.
  2. Bien Maja hovedbeklædning – Bien Maja er ikke som alle de andre bier. Hun bor nemlig ikke i en bikube. Hun trives bedst ude på engen, og hendes bedste ven Villy tager gerne med på alle de sjove eventyr,  som venter overalt! Denne hovedbeklædning leveres stykvis og fås i størrelsen one size til børn. Huen er fremstillet af polyester og er perfekt til alle de børn, som elsker Bien Maja. Den har en lille skygge til de solrige dage. Find det hos Partyking.
  3. Bien Maja strømpebukser – Køb gule strømpebukser, så Maja og Villy slipper for at fryse om benene! Find dem hos Partyking.

Bien maja kostume 450x450 - Bien Maja kostume til børn og voksne

Bien Maja kostume

Måske er det en meget god idé, hvis du klæder dig ud som en bi, når man tænker på, hvor meget du brummer? Eller måske elsker du bare bier så meget, at du har bestemt dig for at begynde at leve som en bi? Her er dette kostume en god begyndelse, og så kan du jo forsyne os med honning – tak for det.
Dette kostume består af et sort- og gulstribet kostume i polyester uden ærmer. Bemærk venligst, at hat og strømpebukser ikke medfølger.

Find kostumet hos Partyking

bien maja villy voksenkostume 450x450 - Bien Maja kostume til børn og voksne

Bien Maja Villy kostume

Bzz bzz! Til næste udklædningsfest bør du klæde dig ud som Villy fra den populære serie “Bien Maja”. Du summer rundt ved festen, bestøver blomster og byder på honning. Det er sådan, man opfører sig, når man bærer dette kostume. Dette sæt består af Villys gul- sortstribede kostume og vingerne i polyester.

Find kostumet hos Partyking

Tilbehør til voksne

tilbehør til voksne - Bien Maja kostume til børn og voksne

  1. Bien Villy hovedbeklædning – Selv de voksne elsker Bien Maja og hendes mange eventyr! Skal du og konen til en børnefødselsdag med dyretema, så bær denne hovedklædning, som forestiller Villy fra filmen “Bien Maya”. Det vil passe fint ind i selskabet! Du kan matche med gult og sort tøj. Denne hovedbeklædning leveres stykvis og fås i størrelsen one size til voksne. Huen har antenner og er fremstillet af 100% polyester. Find det hos Partyking.
  2. Bien Maja strømpebukser – Bien er kendt for at fryse om benene. Anskaf nogle strømpebukser! Her får du et par helt gule strømpebukser i materialet polyamid. Find dem hos Partyking.

SE OGSÅ: Bi kostume til voksne

SE OGSÅ: Bi kostume til børn

SE OGSÅ: Mariehøne kostume til børn

Indlægget Bien Maja kostume til børn og voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Bien Maja kostume til børn og voksne

3 meninger om “Bien Maja kostume til børn og voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!