Biler – Cars kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Pixars film Cars – eller “Biler” på dansk ? Så kunne et Cars kostume til børn være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Cars er en filmserie fra Pixar. Foreløbig er der skabt 3 film i serien om talende og tænkende biler med Lynet McQueen som den centrale figur. Animationsfilmen ‘Biler 3’ er det nyeste kapitel i Pixars populære filmserie om Lynet McQueen og hans venner. Handlingen i seneste film handler om at McQueen efterhånden er en af de erfarne racerbiler. Han skal nu overbevise den nye generation, at han stadig er den bedste i verden. Der er nemlig en ny konkurrence i form af en endnu hurtigere model. Kampen for at komme forrest i feltet i Stempel Cuppen bliver derfor hård for nr. 95. Heldigvis får racerbilen hjælp af den unge mekaniker Cruz Ramirez, der har sin helt egen opskrift på sejr. 

Et Cars kostume til børn er mest for drenge. Langt de fleste børnehavedrenge kender til Cars universet. Find et godt Cars kostume til børn nedenfor

LÆS OGSÅ: Sådan træner du din drage kostume

LÆS OGSÅ: Viking kostume til børn

 

biler lynet mcqueen kostume til børn biler kostume til børn cars kostume til børn racerkører fastelavnskostume

Lynet McQueen racerkører – Cars kostume til børn

Her er et kostume med masser af fart i. Det har et design fra Cars 3-filmen, og det får dig til at se ud som en racerkører. Som barn er man måske lidt for ung til at måtte sidde i en rigtig racerbil, men der findes ingen grund til ikke at se ud som en racerkører. Det handler faktisk ikke om kørerkortet, det handler om attitude. Racing McQueen Cars 3 Børnekostume får dig til at se ud som en rigtig racerkører. Her indgår både jumpsuit og kasket.

Find kostumet hos PartyKing

 

finn mcmissile biler kostume til børn cars kostume til biler cars børnekostume fastelavnskostume

Finn – Cars børnekostume

Fint Biler kostume til børn. Dette lyseblå racerkører kostume er fra Biler 2 filmen. Finn McMissile børnekostume er et oplagt fastelavnskostume til Biler fans!

 Find kostumet hos Temashop

 

lynet mcqueen kostume til børn biler kostume til børn cars kostume til børn cars børnekostume

Lynet McQueen kostume til børn

Et supersejt fastelavnskostume til alle Cars fans. Det består af en rød heldragt med hætte. Klæd dig ud som lynet McQueen fra Pixars animeret tegnefilm Biler i denne flotte ferrari røde køredragt. McQueen er hovedpersonen i Biler og er en rød racerbil.

Find kostumet hos Temashop

 

Indlægget Biler – Cars kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

2 meninger om “Biler – Cars kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!