Black & White temafest

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En black & white temafest kan bruges som en klassisk temafest, men også til gallafest “Black & White Galla” eller anledninger hvor forskelle og kontraster hyldes i en eller anden sammenhæng. Et Black & White tema til festen er et festligt og dramatisk farvetema. Det bruges ofte som galla, nytårsfest, eller til en fødselsdag eller temafest hvor netop de to farver er i spil. Det kan være til en klaverkoncert, et skak arrangement eller temafest i en organisation, der benytter sort og hvid i deres logo og brand. 

 

black white temafest sort hvid festtema

Black & White dekoration og festbord dekoration

Et farvetema er forholdsvist enkelt, både hvad angår pynt og dekoration. Der er mange muligheder for dekoration og pynt til sort hvid festen. Du kan pynte op med sorte og hvide balloner eller honeycombs og sort/hvid borddekoration. Brainstorm på farverne “sort” og “hvid” og du vil hurtigt finde sort/hvid mønstrer, som kan inspirere til dekoration til den flotte Black & White temafest dekoration, uanset om det er polka prikker, tern eller striber.

 

black and white temafest dekoration sort hvid dekoration sort hvid bordpynt borddækning sort hvid dug sorte champagneglas

 

Find et stort udvalg af Black & White dekoration hos PartyKing

Når det kommer til mad og drikke, er det straks sværere og spørsmålet er om det eventuelt er bedre at finde inspiration til maden via årsagens til festen, uanset om årsagen er en fødselsdag, galla eller andet, så findes der idéer til menuen ad den vej. Du kan også finde mad der hedder noget med black & white. Det er selvfølgelig vigtigst at maden er god, men lidt omtanke med menuen og festens tema, med til at understege festens black & white tema.

 

Black & White kostume til temafesten

Et farvetema giver gæsterne mange muligheder for kostumer, da de udelukkende skal forholde sig til farven og intet andet. Et Black & White kostume behøver ikke være både sort og hvidt, men kan også være udelukkende helt sort eller helt hvidt. Kostume til Black & White temafest afhænger selvfølgelig af om der er en anledning til temafesten, men nedenfor ses gode og sjove bud på et Black & White kostume til temafesten

black white kostume til voksne sort kostume til mænd hvidt kostume til mænd

Sort og hvide kostumer til mænd

Sjove, morsomme, flotte og fantastiske kostumer til Bæack & White temafest. I skrivende stund er der hos PartyKing 484 forskellige sort/hvide kostumer til mænd til den fantastiske Black & White temafest.

Find Black & White kostumer til mænd hos PartyKing

 

black white kostume til kvinder sort kostume til kvinder hvidt kostume til kvinder 1024x1024 - Black & White temafest

Black & White kostumer til kvinder

Flotte Black & White kostumer til kvinder findes i stort udvalg hos PartyKing. Se det store udvalg og lad dig inspirere til et sort/hvidt kostume til Black & White temafesten.

Find Black & White kostumer til kvinder hos PartyKing

 

 

LÆS MERE: Om temafester

LÆS OGSÅ: Guldfest temafest

LÆS OGSÅ: Ballerina kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Pingvin  kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Englekostume til voksne

 

Indlægget Black & White temafest indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!