Clara Lavender kostume til børn og voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter et Disney kostume fra eventyret om Nøddeknækkeren og de fire Kongeriger? Så er et Clara Lavender kostume til børn eller voksne et oplagt valg.

Et Clara Lavender kostume kan bruges til prinsesse leg, fastelavn og Disney temafest og børnefødselsdag. 

E.T.A. Hoffmanns eventyr fra 1816 om Nøddeknækkeren og Musekongen har gennem tiden været genstand for utallige fortolkninger – især som mange balletkompagniers foretrukne juleforestilling med udgangspunkt i Marius Petipas ballet fra 1892 med libretto af Alexander Dumas og med vidunderlig og udødelig musik af Tchaikovsky.

Disney er gået sin egen vej og har skabt en historie om lille Clara, der er den mellemste af tre søskende i familien Stahlbaum. Claras mor er død, og det er første jul, familien skal holde uden hende. Claras far virker fjern, men prøver at få stablet juletræ og gaver på benene. Juleaftensdag giver han Clara et sølvæg fra hendes afdøde mor, men ægget mangler en nøgle, og den sætter Clara sig for at finde.

Familien er inviteret til julefest hos Claras gudfar Drosselmeier, som i denne historie er en let pudsig opfindertype, Morgan Freeman, som Clara føler sig sært forbundet med. Da julegaverne skal deles ud til det store juleselskab, følger Clara en snor, der fører hende til en parallelverden med hele fire rigerSneflokkeland, Blomsterland, Snoldeland og det uhyggelige fjerde kongerige. I denne verden stifter hun bekendtskab med sukkerfeen, Mor Rød, en masse mus og en hær af tinsoldater, og her leder hun efter den vigtige nøgleSamtidig bliver Clara let uforvarende blandet ind i svære magtkampe mellem den engelsøde sukkerfé, spillet af Keira Knightley og Mor Rød, spillet af Hellen Mirren. Med sig som sin tro væbner, har hun Nøddeknækkerkaptajnen, Hoffmann.

 

clara lavender kjole til piger clara lavender børnekostume nøddeknækkeren kostume til børn

Smukke Clara Lavender børnekostume

Træd ind i eventyrenes land i denne kjole. Claras liv er fuldt af soldater, forskellige verdener, talende mus og mange eventyr. Lad dit barns aften blive lige så magisk som Claras liv til den næste maskerade! Her får du et børnekostume, der forestiller Clara Lavender fra Disneys film Nøddeknækkeren og de Fire Kongeriger. Kostumet fås i størrelser fra 3-8 år.

Find kostumet hos Partyking

 

SE OGSÅ: Rapunzel til børn

SE OGSÅ: Modig kostume til børn

SE OGSÅ: Soldat kostumer til børn

Indlægget Clara Lavender kostume til børn og voksne indeholder affiliatelinks

2 meninger om “Clara Lavender kostume til børn og voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!