De tre vise mænd kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal du klædes ud til Krybbespil, Fastelavn eller til en temafest med jul, kristendom eller religion som tema?

Så kunne et de tre vise mænd kostume til voksne, være den oplagte udklædning.

Juleevangeliet

Lukasevangeliet kap 2 starter med ordene “Og det skete i de dage, at der udgik en befaling fra Kejser Augustus, at al Verden skulle skrives i Mandtal.” Dette var årsagen til at Jomfru Maria og Josef var på rejse til Bethlehem. De skulle indskrives dér, da Josef var af Davids slægt. Jomfru Maria ventede på at nedkomme og det skete mens de var i Bethlehem. Hun fødte sin søn Jesus den førstefødte, og svøbte ham og lagde ham i en krybbe, da der ikke var plads til dem i herberget. På den samme egn var der hyrder, som lå ude på marken og holdt nattevagt over deres hjord. Og en Herrens engel stod for dem, og Herrens herlighed strålede om dem, og de blev grebet af stor frygt. Men englen sagde til dem: “Frygt ikke; thi se, jeg forkynder eder en stor glæde, som skal være for hele folket. Thi eder er i dag en frelser født i Davids by; han er Kristus, Herren! Og dette skal være jer et tegn: I skal finde et barn svøbt og liggende i en krybbe.” Og i det samme var der med englen en mangfoldig himmelsk hærskare, som lovpriste Gud og sagde: Ære være Gud i det højeste! og på jorden fred i mennesker, der har hans velbehag!”  

Et de tre vise mænd kostume kostume til voksne kan både bruges til Krybbespil, Julefest, Fastelavn og julefrokosten

 

en vis mand kostume krybbespil kostume til voksne

En vis mand kostume

Det er de sene 60’ere i det tidligere Jugoslavien, og professor Balthazar er i fuld gang med færdiggøre sin universalmaskine, som skal hjælpe folk i byen med de problemer, som opstår i hverdagen. En dag, da Balt.. Vent lidt. Det her er jo ikke DEN Balthazar. Det her er Kong Baltasar for pokker! Vi må gå ca. 2000 år tilbage i tiden for at finde ham. Nej tak! Vi nøjes med at klæde os ud som ham her og nu. De Tre Vise Mænd Rød Kostume inkluderer en rødstribet kaftan med rebbælte og mellemøstligt inspireret hovedklæde. Dragten forestiller en af de tre vise mænd, som kom med gaver til det nyfødte Jesus-barn i Betlehem. Hele dragten er fremstillet i polyester. Tøfler, paryk, skæg og kiste medfølger ikke. Det røde understykke medfølger ikke.

Find kostumet hos Partyking

 

grønt de vise mænd kostume til voksne

Julespil kostume

Det er en mørk nat i ørkenen. Himmelen er stjerneklar, men månen gør sig bemærket med sit fravær. Det er stille. Tre mænd kommer ridende på hver sin kamel igennem nattens uvished og med sig har de blot hver sine egendele. I en kiste ligger en gave, som er tiltænkt den nyfødte konge i Betlehem. Kasper, som den her grønklædte herres mor valgte at kalde ham, har guld med sig til det nyfødte barn. Så ædelt af ham. De Tre Vise Mænd Grøn Kostume inkluderer en grøn stribet kaftan, et rebbælte samt et mellemøstligt inspireret hovedklæde. Hele dragten er fremstillet i polyester og leveres i en genlukkelig PVC-plastforpakning. Tøfler og kiste medfølger ikke.
Det grønne understykke medfølger ikke.

Find kostumet hos Partyking

 

lilla julespil kostume jule evangeliet kostume

Voksen kostume til krybbespil

Kong Melchior den gavmilde. Dette er en herre, som i princippet alle har hørt om, men som få kender navnet på. Sammen med sine to bedste venner vandrede han gennem Negev-ørknen en kølig vinternat i december for omkring to tusinde år siden. De Tre Vise Mænd var på vej til en fødselsdagsfest, men var et par dage forsinkede. De medbragte dog de fineste gaver. Melchior havde eksempelvis taget røgelse med i en lille kiste, som han gav til fødselsdagsbarnet. Kostumet indeholder en lillastribet kaftan med et rebbælte og en mellemøstligt inspireret hovedbeklædning. Hele dragten er lavet i polyester og leveres i en genaflukkelig PVC-plasticforpakning. Kiste, skæg, paryk og tøfler medfølger ikke. Det lilla understykke medfølger ikke.

Find kostumet hos Partyking

 

de 3 vise mænd kostume

 

SE OGSÅ: Jomfru Maria kostume

SE OGSÅ: Josef kostume til børn

SE OGSÅ: De tre vise mænd kostume til børn

Indlægget De tre vise mænd kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - De tre vise mænd kostume til voksne

En mening om “De tre vise mænd kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!