Dracula kostume til baby

Halloween er lig med heksekunstner, magi og uhygge. Skal hele familien til halloween, men mangles der et kostume til familiens baby så er et Dracula kostume til baby, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Er du på jagt efter et Dracula kostume til baby/Dracula baby kostume? Så er du kommet til det rette sted. Hos Kostumeuniverset samler vi det store udvalg af Dracula baby udklædning. 

Grev Dracula er fiktiv figur som er opstået ud fra hovedpersonen i Bram Stokers roman Dracula fra 1897. Bogen har dannet udgangspunkt for mange andre romaner og noveller samt et stort antal horrorfilm.

Stokers Draculafigur er inspireret af fyrsten Vlad Tepes Dracula, der regerede i Valakiet i Rumænien i midten af 1400-tallet. Tepes betyder Spidderen, og fyrsten fik tilnavnet, fordi han henrettede sine fjender ved at bore en pæl igennem dem. Pælen blev rejst og spiddede derpå langsomt offeret.

Stoker miksede historien om Dracula med folkesagn om blodsugende vampyrer og fik en klassiker ud af det.

Dracula udklædning til babyer er selvfølgelig meget mere sødt end det er uhyggeligt.

Et dracula kostume til baby kan både bruges til Halloween, fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. 

Dracula babykostume - Dracula kostume til baby

Dracula babykostume

Kan din baby lide mørkerød drikke i sutteflasken og bider i bamsebjørnenes halse, er dette vilde Dracula-outfit måske vejen frem!
Dracula-kostumet indeholder en dragt med fastsyet krave, hvide ærmer samt en lilla overdel og sort underdel. Der medfølger også en aftagelig sort kappe med opslået krave. Dragten har endvidere knapper langs indersiden af benet, hvilket gør bleskiftet noget nemmere.

Find kostumet hos Partyking

dracula kostume til baby - Dracula kostume til baby

Dracula kostume til baby

Hvis din baby sover i en lille kiste om natten, forsøger at bide i din hals og drikker røde drikke, i stedet for vælling af sutteflasken, er denne lille Draculadragt nok det mest passende udstyr til din baby.
Du får en dragt med sorte ben og hvid overdel med rødt stofbælte og en fastgjort beige vest med knapper. Der medfølger også en sort kappe med stiv krave og butterfly. Dragten har knapper langs indersiden af benene, så det bliver nemmere at skifte ble.

Find kostumet hos Partyking

dracula baby kostume 764x1024 - Dracula kostume til baby

Dracula baby kostume

Dette kostume består af dragt og kappe. Dragten er sort, hvid og rød. Den forestiller en lille hvid skjorte med sort og rød vest bundet med gyldent stof. Kraven er pyntet med udsmykninger der minder om den berømte Grev af Karpaterne. Den sorte kappe tilføjer den sidste touch til et perfekt vampyrkostume. 
Dette mini vampyrkostume vil være perfekt, så babyen også kan deltage til Halloween!
 
dracula børnekostume til halloween 701x1024 - Dracula kostume til baby

Dracula udklædning til baby

Tag dig i agt for mælketænderne! Denne søde vampyrdragt til babyer består af en overdel, et par bukser, en krave og en kappe (sko følger ikke med). Overdelen er rød med hvide ærmer og lukkes i ryggen med velcro. De sorte bukser har elastik ved talje og vrister. Blondekraven er hvid med små guldbånd i kanterne. Den røde kappe har en hård krave, som giver et vampyragtigt udseende. Perfekt til Halloween!

Find kostumet hos Vegaoo

SE OGSÅ: Skelet kostume til baby

SE OGSÅ: Græskar kostume til baby

SE OGSÅ: Halloween kostume til baby

Indlægget Dracula kostume til baby indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Dracula kostume til baby

error: Content is protected !!