Drage kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med drager, så er et drage kostume kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende tema- eller karnevalsfest.

Et drage kostume til voksne er også et oplagt kostume til sidste skoledag.

I nutiden anses en drage for at være et mytisk monster, et gigantisk skællet og bevinget firben, det udånder ild. Den bevæger sig med lige lethed i alle fire elementer, fordi den gerne er sammensat af kropsdele fra forskellige dyrearter. Dragen forekommer i forskellige skikkelser i rigtig mange folkeslags traditioner. Dragen er forskellig fra tradition til tradition, både hvad symbolværdi og egenskaber angår. Fælles for alle de europæiske lande er, at dragen er et ondt væsen. 

Dragernes dårlige rygte gjorde dem velegnede som skræmmemidler, og de ses da også ofte på krigsudrustning, eksempelvis både hos romerne og hos nordboerne, som satte dragehoveder på stævnen af deres skibe.

I Kina derimod, er dragen et venligt væsen. Den kinesiske drage også kendt som kinesisk lung er et mytologisk væsen der ligner en slange med løvehoved.  I Kina er dragen et højtæret dyr og beskrives overvejende i positive vendinger.

Selvom drager i mange tilfælde forbindes med noget ondt, så fascinerer dragen mange og gennem tiden er der da også blevet lavet mange spillefilm og tegnefilm om drager heriblandt Peter og dragen, Sådan træner du din drage, Dragerytterne mm. 

Skal du klædes ud som drage, findes der mange gode bud på et dragekostume, som ofte er et onepiece kostume, der er nemt at få på og af igen. Og så er det op til dig om du vil være en ond drage der udånder ild eller om du skal være en venligsindet drage.

Drage udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafesten, karneval eller sidste skoledag. Der er efterhånden lavet flere gode bud på et drage kostume til voksne:

Skærmbillede 2019 01 11 kl. 00.13.09 777x1024 - Drage kostume til voksne

Lilla drage voksenkostume

Mange tror at en drage kan flyve uden problemer med deres små vinger. Men helt så enkelt er det ikke. Dragen producerer helium inde i sin krop hvilket gør at den vejer utrolig lidt, og dermed kan den flyve med sine bittesmå vinger. Cool, ik’? Synd at man ikke er en drage. Lilla Drage Kostume er en helkropsdragt der er lys lilla i farven, med en gul mave og ryghvirvel, lilla hale samt orange vinger og horn. Dragen har også tænder og øjne på hætten.

Find kostumet hos Partyking

drage kigurumi heldragt til voksne 450x450 - Drage kostume til voksne

Drage kigurumi

Gør dig klar til et fantastisk drageparty med denne seje dragt! Du får her en heldragt i form af en blå drage med både ansigt, vinger og udstoppet hale. Dragten har knapper foran samt to lommer i siderne.
Dragten er fremstillet af et førsteklasses og vaskbar fleece. Der er varm og hyggelig, hvilket gør den ideel til dagen efter dragefesten.

Find dragten hos PartykingCarry Me flyvende drage kostume 450x450 - Drage kostume til voksne

Carry Me flyvende drage kostume

Ankom til udklædningsfesten flyvende på en drage. Her får du et kostume, som består af en dragt, som er formet som en sort drage med åbent gab og detaljerede hugtænder, røde uhyggelige øjne, store vinger og en lang hale! Udformningen af dragten gør, at det ligner, at du sidder på dragens ryg.

Find kostumet hos PartyKing

Orange drage voksenkostume 450x450 - Drage kostume til voksne

Orange drage voksenkostume

Bliv nemt klædt ud som en drage med dette kostume. Orange drage kostume er en helkropsdragt af orange filtstof. Den har en gul mave og orange hale samt øjne på hætten.

Find kostumet hos PartyKing

Carry med drage kostume til voksne 450x450 - Drage kostume til voksne

Carry med drage kostume til voksne

Her får du en oppustelig drage, som sidder over benene som bukser. Det ser således ud som om, at du rider rundt på en hvid drage. Perfekt til halloween- eller fastelavnsfesten.

Find kostumet hos PartyKing

Fandt du det drage kostume til voksne du ledte efter?

drage voksenkostume 1024x475 - Drage kostume til voksne

SE OGSÅ: Drage kostume til børn

SE OGSÅ: Dinosaur kostume til voksne

Indlægget Drage kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!