Dragqueen kostume til polterabend eller karneval

Skal I afsted til polterabend eller til årets karneval, så skal I selvfølgelig have et sjovt kostume. Det kunne være et dragqueen kostume. Det er altid sjovt! 

Dragqueens er betegnen for mænd, der klæder sig ud i dametøj. Benævnelserne er mange og mulighederne er ligeså mange. Her findes et lille udvalg af sjove og hylende morsomme kostumer der har dét tilfælles at de er kostumer til mænd, men at det alt sammen er udklædning som kvinde. 

Et dragqueen kostume er oplagt til polterabend, hvor det er i orden at lave lidt fis med den kommende brudgom. Et dragqueen kostume til mønd kunne også være oplagt som en morsomt indslag på årets karneval eller til årets Pride parade. Der er altså mange muligheder for at hoppe i stiletterne og nylonstrømperne – hvis du tør!? Festen bliver kun sjovere når kostumerne er kommet på og der er endnu mere at more sig over. 

fransk stuepige kostume til mænd dragqueen kostume til mænd kostume til pride kostume til karneval kostume til polterabend

Fransk stuepige kostume til mænd

Dette er dragten til dig, som hedder Kristoffer om dagen og kalder dig for Kristina om aftenen. Du får her en klassisk French Maid-dragt i større størrelse, der passer manden, som vil være kvinde for en dag. French Maid Dragqueen-kostumet inkluderer en sort/hvid kjole med blonder og forklæde. Der medfølger også et hvidt diadem med blonder, en halskæde med sort sløjfe, hvide manchetter i blonder
samt et strømpebånd med sløjfe.

Find kostumet hos Partyking

 

drag livredder baywatch kostume

Kvindelig livredder kostume til mænd

Et pinligt kostume! Tør du? Kostumet som brasiliansk livredder inkluderer en buksedragt, der består af en rød badedragt med falske bryster, hudfarvede shorts og mørkt krøllet hår, som stikker ud fra bikinilinjen.

Find kostumet hos Partyking

 

gammel dame kostume til mænd blotter farmor kostume til mænd dragqueen kostume

Bedstemor blotter kostume til mænd

Et pinligt kostume! Tør du? Farmor-kostumet inkluderer en flerfarvet, blomstret kjole, som sidder fast med velcro på forsiden. Under kjolen består udklædningsdragten af et nøgent bodysuit med hængende bryster og behåret kønsorgan, der giver en maksimal effekt.

Find kostumet hos Partyking

ballerina kostume til mænd drag kostume polterabend kostume pride kostume karnevalskostume til mænd

Smuk ballerina kostume til mænd

Hvis du vil skille dig ud til den kommende kostumefest eller tvinge hovedpersonen til en polterabend for at udforske sine mere feminine sider, er dette ultimative ballarinakostume passende til begge anledninger. Mænd som normalt ikke plejer at bære kjoler, kommer til at opdage hvor meget mere behageligt det er, end man skulle tro. Mandlig ballerina kostume er et godt kostume for mænd som vil gå lidt ud af deres comfort zone og udforske deres mere feminine sider. Dette hvide kostume består af en hvid body og tylkjole.

Find kostumet hos Partyking

 

oktoberfest kostume til mænd drag oktoberfest ølfest drag

Smuk oktoberfest kostume til mænd

Synes du også at de flotteste oktoberfest kostumer er dem til kvinderne? Og kan du slet ikke se dig selv i et par leiderhosen? Så overvej et drag kostume til ølfestivallen i år. Er du en fyr som misunder alle de piger, der kan trippe rundt i en lille, let kjole til Oktoberfest, mens du forventes at klæde dig i et par svedige lederhosen? Nu kan også du endelig føle den friske vind på benene takket være dette elegante Mandlige oktoberfestpige kostume! Mandlig oktoberfest kostume inkluderer en rød og sort kjole med snor på overdelen, hvide pufærmer samt et matchende blåt forklæde. På kjolen er en masse fine detaljer, som gør den rigtig flot.

Find kostumet hos Partyking

miss universe kostume model kostume til mænd mandelig miss kostume

Mandelig Miss World kostume

Mr. Miss World-kostumet inkluderer en lang lilla kjole med et polstret bryst, matchende lilla handsker samt et “Mr. Miss World”-bånd. Du kan supplere med paryk og tiara.

Find kostumet hos Partyking

 

rødhætte kostume til mænd eventyr kostume til voksne rødhætte dragqueen kostume mandelig rødhøtte udklædning polterabend kostume karneval kostume til mænd pride kostume

Dragqueen kostume – mandelig rødhætte kostume

Præcis som Det Gamle Testamente lyver om, at Jesus var en mand, tager historien om Rødhætte og ulven fejl på det punkt, at Rødhætte var en lille pige. Hun var faktisk en voksen mand! Klæd dig ud som ham med denne vidunderlige Rødhættedragt i et dragqueen kostume. Kostumet inkluderer en rød/hvid kjole med korset og en matchende rød underdel med forklæde. Der medfølger også en rød kappe
med hætte. Kappen bindes om halsen med et rødt bånd.

Find kostumet hos Partyking

Mandlig brud kostume - Dragqueen kostume til polterabend eller karneval

Mandlig brud kostume

Hvorfor ikke bytte om på rollerne til brylluppet? Nu kan du endelig være den flotte hvide brud med slør og alt, hvad der hører til, i stedet for bare at trække i et sort jakkesæt.
Kostumet inkluderer en hvid brudekjole med blondeærmer og matchende taljebånd. Der medfølger også et hvidt brudeslør til at bære på hovedet. Kombinér med strømpebukser og paryk for et komplet outfit.

Find kostumet hos Partyking

mandlig sygeplejerske kostume - Dragqueen kostume til polterabend eller karneval

Mandlig sygeplejerske kostume

En sjov udklædning, der ser ud som en sygeplejerskedragt. Dette er en dragt, som du kan anvende til fastelavn, eller hvorfor ikke til en polterabend? Den kommer til at fremkalde mange gode grin! I løbet af festen kan du gå rundt og tage pulsen og temperaturen på alle de andre gæster! Man vil jo ikke risikere, at nogen er syge!
Mandlig Sygeplejerske Kostume er en sygeplejerskedragt til herre og findes i én størrelse. Den er fremstillet i polyester. Kjolen er hvid og rød. Til kjolen medfølger et bælte og en hat med et rødt kors. Sprøjter, sko og netstrømpebukser medfølger ikke.

Find kostumet hos Partyking

Mandlig Queen Elizabeth Kostume - Dragqueen kostume til polterabend eller karneval

Mandlig Queen Elizabeth Kostume

I dette kostume forvandles du til dronningen af Storbritannien (bare i mandlig form). Du må øve dig lidt på at vinke, men herefter er du klar til at tage imod folk, der bukker, nejer og jubler. God Save the Queen!
Mandlig Queen Elizabeth Kostume er fremstillet i polyester og tåler kun håndvask. Til dragten indgår en blå nederdel og en blå bluse, et par hvide handsker, en hvid håndtaske og krone. Over blusen er et rødt ordensbånd.

Find kostumet hos Partyking

mandligt bikini kostume - Dragqueen kostume til polterabend eller karneval

Mandligt bikini kostume

Stor numse og store bryster er noget mange drømmer om, og nu kan du iføre dig looket. Med denne sjove heldragt bliver du festens sjoveste indslag. Perfekt til den næste udklædningsfest, pool party eller hvorfor ikke til polterabend? Mandligt Bikinikostume Heldragt består af en hudfarvet heldragt med en blåmønstret bikini med bryst og numse syet på dragten.

Find kostumet hos Partyking

Find mere inspiration til Karnevalskostumer her

Indlægget Dragqueen kostume til polterabend eller karneval indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Dragqueen kostume til polterabend eller karneval

3 meninger om “Dragqueen kostume til polterabend eller karneval

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!