Elektronik kostume

Er du vild med gammel elektronik, som f.eks. commodore64, pladespilleren, kassettebåndet og cd-afspilleren? Eller er du nørdet nok til at synes det er sjovt med et instax kamera kostume? 

Så er et elektronik kostume, oplagt til 90’er festen, 00’erne festen, fastelavnsfesten eller til sidste skoledag.

De fleste af os husker tydeligt de gamle dage, hvor man satte et kassettebånd i båndoptagere, tog ghettoblasteren med på stranden og tog billeder med instax kameraet! Er du også gammel nok til at huske pladespilleren? Og svæger dermed også til vinyl-lyden? Tag en tur ned af memorylane og find det passende retro elektronik kostume, der passer til dig og til den festlige lejlighed du skal deltage i. 

 

diskette kostume commodore64 kostume it kostume computer kostume online kostume retro kostume

Diskette kostume

Kan du huske de gode, gamle dage, hvor man gemte sine skoleopgaver på disketten? Unge nu til dags har ingen idé om, hvad en diskette er, så hvis du skal til en fest med unge mennesker, ved de nok ikke, hvad du er klædt ud som! Dette er et rigtig sjovt kostume, der får dig til at ligne en gammel diskette. Kostumet er nemt at tage af og på og ser ikke specielt ud på ryggen. Bemærk at modellens tøj ikke medfølger, udover selve diskette-delen. Et oplagt 90’er kostume!

Find kostumet hos PartyKing

 

kassettebånd kostume 80'er kostume til voksne it kostume computer kostume nørd kostume 80erne udklædning 80erne fest kostume

Mix tape – kassettebånd kostume

Der var engang…. Hvis man var vild med en pige, indspillede man sine favoritsange på kasettebånd og gav det videre som en kærlighedsgave. Denne form for kasettebånd fik efterhånden navnet “Mixtape”, og var måske den største kærlighedserklæring på denne tid. Man kunne ikke indspille mere end 60 minutters musik, så man måtte være ekstra omhyggelig med udvælgelsen af de enkelte musiknumre. Et alternativt 80’er fest kostume!

Find kostumet hos PartyKing

 

pladespiller kostume 70erne fest kostume 70erne kostume 1970erne udklædning 1960erne kostume til voksne vinyl kostume retro kostume til voksne

Pladespiller kostume

LÆÆÆÆNGE før internettet, streaming og online spil! Når man ikke havde noget at lave med sine venner, satte man en plade på og lyttede til musik hele aftenen. I dag er verden lidt anderledes, men hvorfor ikke mindes de gode gamle dage? Klæd dig ud som en pladespiller? Det er en både sjov og genial udklædning! Dette er et sjovt kostume til voksne, der får dig til at ligne en gammel pladespiller. Kostumet er nemt at tage af og på, og det ser ikke specielt ud på ryggen. Bemærk, at modellens tøj ikke medfølger, foruden selve pladespilleren. Sjovt kostume der går fint til en 1970er fest eller sågar i 60er fest!

Find kostumet hos PartyKing

instax kamera kostume 90er kostume 80er kostume retro kostume

Instax kostume

Kan du huske det gode gamle kamera, hvor billederne straks blev fremkaldt? Husk tilbage til tiden, hvor der var noget helt magisk ved at kunne udprinte et foto med det samme – klæd dig ud som dette retrovidunder. Med dette kostume bliver du festens nostalgiske midtpunkt. 
Dette er et sjovt kostume til voksne, der får dig til at ligne et gammelt kamera. Kostumet er nemt at tage af og på, og det ser ikke specielt ud på ryggen. Bemærk venligst, at modellens tøj ikke medfølger, foruden selve kameraet.

Find kostumet hos PartyKing

ghettoblaster kostume 80er fest kostume musik kostume ghettoblaster udklædning hip hop kostume

Ghettoblaster kostume

Gør som Ole i filmen “Selskabsrejsen” – tag boomboxen med overalt ved hjælp af dette flotte boomboxkostume! Kostumet passer perfekt til udklædningsfesten med din gamle skoleklasse eller hvorfor ikke til halloweenfesten? Dette er et sjovt kostume, der får dig til at ligne en gammel musikafspiller. Kostumet er nemt at tage af og på, og det ser ikke specielt ud på ryggen. Bemærk, at modellens tøj ikke medfølger, udover selve boomboxen.

Find kostumet hos PartyKing

 

LÆS OGSÅ: 90er fest kostume

LÆS OGSÅ: 80er fest kostume

LÆS OGSÅ: Beatles kostume

LÆS OGSÅ: Grease kostume

LÆS OGSÅ: ABBA kostume

 

 

Indlægget elektronik kostume indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Elektronik kostume

error: Content is protected !!