Elektronik kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med gammel elektronik, som f.eks. commodore64, pladespilleren, kassettebåndet og cd-afspilleren? Eller er du nørdet nok til at synes det er sjovt med et instax kamera kostume? 

Så er et elektronik kostume, oplagt til 90’er festen, 00’erne festen, fastelavnsfesten eller til sidste skoledag.

De fleste af os husker tydeligt de gamle dage, hvor man satte et kassettebånd i båndoptagere, tog ghettoblasteren med på stranden og tog billeder med instax kameraet! Er du også gammel nok til at huske pladespilleren? Og svæger dermed også til vinyl-lyden? Tag en tur ned af memorylane og find det passende retro elektronik kostume, der passer til dig og til den festlige lejlighed du skal deltage i. 

pladespiller kostume 70erne fest kostume 70erne kostume 1970erne udklædning 1960erne kostume til voksne vinyl kostume retro kostume til voksne

Pladespiller kostume

LÆÆÆÆNGE før internettet, streaming og online spil! Når man ikke havde noget at lave med sine venner, satte man en plade på og lyttede til musik hele aftenen. I dag er verden lidt anderledes, men hvorfor ikke mindes de gode gamle dage? Klæd dig ud som en pladespiller? Det er en både sjov og genial udklædning! Dette er et sjovt kostume til voksne, der får dig til at ligne en gammel pladespiller. Kostumet er nemt at tage af og på, og det ser ikke specielt ud på ryggen. Bemærk, at modellens tøj ikke medfølger, foruden selve pladespilleren. Sjovt kostume der går fint til en 1970er fest eller sågar i 60er fest!

Find kostumet hos PartyKing

instax kamera kostume 90er kostume 80er kostume retro kostume

Instax kostume

Kan du huske det gode gamle kamera, hvor billederne straks blev fremkaldt? Husk tilbage til tiden, hvor der var noget helt magisk ved at kunne udprinte et foto med det samme – klæd dig ud som dette retrovidunder. Med dette kostume bliver du festens nostalgiske midtpunkt. 
Dette er et sjovt kostume til voksne, der får dig til at ligne et gammelt kamera. Kostumet er nemt at tage af og på, og det ser ikke specielt ud på ryggen. Bemærk venligst, at modellens tøj ikke medfølger, foruden selve kameraet.

Find kostumet hos PartyKingmobiltelefon kostume 450x450 - Elektronik kostume

Mobiltelefon kostume

Mobiltelefonkostumet omfatter en sort dragt designet som en mobiltelefon, som de så ud før i tiden, med display, knapper og antenne. Dragten har huller til dit hoved, dine arme og er ligeledes åben forneden.

Find kostumet hos Partyking eller Find det hos Billig-Billy

Smartphone kostume til voksne 450x450 - Elektronik kostume

Smartphone kostume

Smartphone kostumet indeholder et kostume fremstillet i polyester som ligner en sort smartphone med forskellige apps, batteritid og andre symboler. Træk mobildragten over hovedet og lad den hænge på dine skuldre.

Find kostumet hos Partyking

LÆS OGSÅ: 90er fest kostume

LÆS OGSÅ: 80er fest kostume

LÆS OGSÅ: Beatles kostume

LÆS OGSÅ: Grease kostume

LÆS OGSÅ: ABBA kostume

 

 

Indlægget elektronik kostume indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Elektronik kostume

error: Content is protected !!