Elena fra avalor kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Elena fra Avalor, så er et Elena fra avalor kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Med et Elena fra Avalor kostume til børn bliver dit barn nemt og hurtigt til en fin Disney prinsesse.

En populær serie på DisneyChannel er historien om prinsesse Elena. Prinsesse Elena er en selvsikker og rar teenagepige, der befriede det fortryllede rige Avalor fra en ond troldkvinde. Med hjælp fra venner og familie må hun nu styre over riget som kronprinsesse, indtil hun er gammel nok til at blive dronning. Elena fra Avalor er et magisk eventyr om Elena og hendes vej mod at blive en modig, ukuelig og medfølende dronning.

Elena fra Avalor kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Elena fra Avalor tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Elena fra Avalor kostume:

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 12.28.53 848x1024 - Elena fra avalor kostume til børn

Elena kostume til børn

Der har i mange år været mange prinsesser på vores filmlærreder. De har danset, slået sig frem, elskede sig selv og lært alt om omsorg, medfølelse, og hvor vigtigt det er at være venlig. De har desuden haft glitrende, flotte, magiske og kæmpe store kjoler, hver og en af dem, i regnbuens mange farver. Her har vi den så endelig – Elena fra Avalors røde kjole, nu i en deluxevariant.
Elena fra Avalor-kostumet omfatter en rød kjole med meget flotte detaljer såsom et bælte, volanter og et lille billede af prinsesse Elena i form af et smykke, der sidder på kjolen. Dette er et officielt licenseret produkt.

Find kostumet hos Partyking 

 

SE OGSÅ: Ridderprinsesse Nella kostume til børn

SE OGSÅ: Clara Lavender kostume til børn

SE OGSÅ: Askepot kostume til børn

Indlægget Elena fra Avalor kostume til børn indeholder affiliatelinks

En mening om “Elena fra avalor kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!