Elena fra avalor kostume til børn

Har du et barn der er vild med Elena fra Avalor, så er et Elena fra avalor kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Med et Elena fra Avalor kostume til børn bliver dit barn nemt og hurtigt til en fin Disney prinsesse.

En populær serie på DisneyChannel er historien om prinsesse Elena. Prinsesse Elena er en selvsikker og rar teenagepige, der befriede det fortryllede rige Avalor fra en ond troldkvinde. Med hjælp fra venner og familie må hun nu styre over riget som kronprinsesse, indtil hun er gammel nok til at blive dronning. Elena fra Avalor er et magisk eventyr om Elena og hendes vej mod at blive en modig, ukuelig og medfølende dronning.

Elena fra Avalor kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Elena fra Avalor tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Elena fra Avalor kostume til børn:

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 12.28.53 848x1024 - Elena fra avalor kostume til børn

Elena kostume til børn

Der har i mange år været mange prinsesser på vores filmlærreder. De har danset, slået sig frem, elskede sig selv og lært alt om omsorg, medfølelse, og hvor vigtigt det er at være venlig. De har desuden haft glitrende, flotte, magiske og kæmpe store kjoler, hver og en af dem, i regnbuens mange farver. Her har vi den så endelig – Elena fra Avalors røde kjole, nu i en deluxevariant.
Elena fra Avalor-kostumet omfatter en rød kjole med meget flotte detaljer såsom et bælte, volanter og et lille billede af prinsesse Elena i form af et smykke, der sidder på kjolen. Dette er et officielt licenseret produkt.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 12.31.24 1016x1024 - Elena fra avalor kostume til børn

Elena fra Avalor kostume 

Bor der en ondskabsfuld heks i jeres kvarter? Så er denne fine dragt perfekt til dit barn! Med den forvandles hun nemlig til selveste Elena fra Avalor som blandt andet er ekspert i at bortvise onde hekse.
Elena fra Avalor Balkjole Børnekostume inkluderer en rød balkjole med en yndigt flæse-krave øverst og flæse-detaljer på underdelen. På maven er der skinnende pailletter og fine blomstermotiver på skørtet. Der indgår også en matchende krone.

Find kostumet hos Partyking

 

elena fra avalor kostume til 9 årig elena kostume til 10 årig

Elena fra Avalor kostume til 9-10 årige

Smuk Elena kjole kendt fra Elena fra Avalor serien. Kostumet indeholder kjole med bælte og hvidt underskørt. 

Find kostumet hos Temashop

 

elena fra avalor børnekostume prinsesse elena kjole fastelavnskostume

Elena fra Evalor prinsesse kjole til 9-10 årige

Prinsesse kjolen fra Elena fra Avalor. Smuk kjole i rødt satin der går helt ned til gulvet. En smuk krone til hårpynt og Elana er flyttet ind hos Jer. Perfekt til fastelavn eller temafest.

Find kostumet hos Temashop

 

elana fra avalor kostume til piger elena fastelavnskostume

Elena kjole til piger

Dette kostume til piger forestiller Elena fra Avalor og er lavet på officiel licens fra Disney™. Kjolen er i rød satin. Overdelen har et portræt af Elena fra Avalor™. Stropperne er elastiske og er pyntet med tyl med røde pailletter. Kjolen er elastisk i taljen og passer til forskellige kropstyper. Bunden af kjolen er krydset og pyntet i kanten med rød tyl med pailletter. 

Find kostumet hos Vegaoo

SE OGSÅ: Ridderprinsesse Nella kostume til børn

SE OGSÅ: Clara Lavender kostume til børn

SE OGSÅ: Askepot kostume til børn

Indlægget Elena fra Avalor kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Elena fra avalor kostume til børn

En mening om “Elena fra avalor kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!