Enchantimals kostume til børn

Ønsker dit barn at blive klædt ud som en af de kendte og elskede Enchantimals?

Så er et Enchantimals kostume til børn oplagt til den kommende fastelavn eller til leg derhjemme.

Enchantimals er en legetøjs kollektion der så dagens lys i 2017. Det var Mattel der opfandt de søde dukker i Enchantimals serien – Mattel der også står bag verdens mest kendte dukke: Barbie.

Enchantimals er inspireret og et spin off af de kendte figurer fra Monster High og Ever After High. Enchantimals har opnået succes og serie på nettet, de kendte Enchantimals dukker, bøger og merchandise.

Et Enchantimals kostume til børn er både eventyrligt, magisk og fint. Det er netop derfor at mange piger er faldet for de bedårende karakter fra serien. 

danessa deer kostume til børn enchantimals børnekostume fastelavnskostume til piger

Danessa Deer kostume

Er du en stor fan af Enchantimals? Er din favoritkarakter Danessa Deer? Så kommer du til at elske dette kostume! Danessa Deer er en stærk personlighed, som selvfølgelig altid har sine veninder ved sin hånd, men hun foretrækker stadig sine rensdyrvenner meget mere. Enchantimals er et show som både underviser og underholder børn på et højt niveau. Danessa Deer Børnekostume er et super sjovt kostume som efterligner karakteren Danessa Deer fra showet Enchantimals. Dragten, som også er en kjole, er super flot med mange farver og detaljer i forskelligt mønster med blomster. Kjolen har en tylnederdel med en smallere top, korte ærmer inklusive et diadem med rensdyrhorn og ører på. Et super sjovt kostume til dig, som bare elsker Danessa Deer.

Find kostumet hos Temashop

 

enchantimals bree bunny børnekostume fastelavnskostume til piger

Enchantimals Bree Bunny kostume til de mindste Enchantimals fans

Bree Bunny er en skøn lille personlighed, som elsker at være sammen med sine kaninvenner. Bree og kaninen har en særlig relation, for de er altid sammen og elsker præcis de samme sager. En skøn relation, med andre ord! Planlægger du en kostumefest udklædt som Bree Bunny, må du absolut ikke glemme af tage din bedste ven Kaninen med! Bree Bunny Børnekostume er et sjovt kostume som efterligner karakteren Bree fra tegneserien Enchantimals. Kostumet kommer i form af en farverig kjole med mange dekorationer og detaljer på. Kostumet indeholder kjole med hale og pandebånd

Find kostumet hos Temashop

 

bree bunny fastelavnskostume bree bunny kostume til piger

Enchantimals – Bree Bunny børnekostume

Bree Bunny er en skøn lille personlighed, som elsker at være sammen med sine kaninvenner. Bree og kaninen har en særlig relation, for de er altid sammen og elsker præcis de samme sager. En skøn relation, med andre ord! Planlægger du en kostumefest udklædt som Bree Bunny, må du absolut ikke glemme af tage din bedste ven Kaninen med!

Bree Bunny Børnekostume er et sjovt kostume som efterligner karakteren Bree fra tegneserien Enchantimals. Kostumet kommer i form af en farverig kjole med mange dekorationer og detaljer på. Kjolen har en tylnederdel med en smallere top, et guldfarvet, fastsyet bælte samt et diadem med kaninører. En super sjov dragt som kan anvendes til både halloween- og kostumefesten!

Find kostumet hos PartyKing

 

enchantimals felicity fox børnekostume fastelavnskostume til enchantimals fans

Felicity Fox børnekostume

Har du præcis som Felicity Fox en stor kærlighed for dyr? Så kommer du til at elske dette kostume! Felicity Fox er en dyrevenlig karakter fra showet Enchantimals som selvfølgelig elsker sine veninder, men foretrækker sin lilla tiger mere end noget andet! En skøn personlighed som man kun kan elske! Felicity Fox Børnekostume er et sejt kostume, som efterligner karakteren Felicity Fox fra tv-showet Enchantimals. Kostumet består af Kjole m. hale og pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

 

felicity fox enchantimals kostume børnekostume fastelavnskostume til pige

Felicity fox – Enchantimals kostume til piger

Har du præcis som Felicity Fox en stor kærlighed for dyr? Så kommer du til at elske dette kostume! Felicity Fox er en dyrevenlig karakter fra showet Enchantimals som selvfølgelig elsker sine veninder, men foretrækker sin lilla tiger mere end noget andet! En skøn personlighed som man kun kan elske!

Felicity Fox Børnekostume er et sejt kostume, som efterligner karakteren Felicity Fox fra tv-showet Enchantimals. Kostumet kommer som en veldekoreret kjole i forskellige farver med mønster og blomster. Kjolen inkluderer en tylnederdel med en smallere top, et hvidt fastsyet bælte og korte ærmer. Et diadem med små blomster og tigerører medfølger også! Et godt kjolevalg hvis det er kostumefejring, som det er tid til!

Find kostumet hos PartyKing

 

enchantimals patter peacock fastelavnskostume fastelavn udklædning enchantimals

Patter Peacock kostume til piger

Har dine børn ligesom Patter Peacock en stor forkærlighed for dyr? Så vil I elske denne dragt! Patter Peacock er en skøn, lille personlighed, som udover at lege med sine venner gerne bruger meget tid sammen med sin lille påfugl. Hun ligner desuden selv en lille påfugl. Et skønt Enchantimal kostume til piger der indeholder Kjole m. hale og pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

 

patter peacock børnekostume til piger enchantimal patter peacock udklædning

Patter Peacock udklædning til piger

Har dine børn ligesom Patter Peacock en stor forkærlighed for dyr? Så vil I elske denne dragt! Patter Peacock er en skøn, lille personlighed, som udover at lege med sine venner gerne bruger meget tid sammen med sin lille påfugl. Hun ligner desuden selv en lille påfugl.

Dragten ligner karakteren Patter Peacock fra serien “Enchantimals”. Den omfatter en kjole i de fleste farver og mønstre. Kjolen inkluderer et tylskørt med en smallere top, et lilla fastgjort taljebælte og korte ærmer. Der medfølger også et flot diadem, lilla skuldre og en påfuglebagdel, hvilket får dig til at ligne Patter Peacock!

Find kostumet hos PartyKing 

 

sage skunk enchantimal kostume til piger

Sage Skunk udklædning til piger

Sage Skunk, den frække lille dame, der udover at lege med sine bedste venner, elsker at tilbringe tid og lave sjov med sit stinkdyr! Elsker du serien “Enchantimals” og frøken Sage Skunk? Så vil du elske denne udklædningsdragt! Saml barnets venner og arrangér en vaskeægte Enchantimals-udklædningsfest, hvor dit barn selvfølgelig skal være frøken Sage! Denne cool udklædningsdragt ligner karakteren Sage Skunk fra serien “Enchantimals” og omfatter en dekorativ kjole i alverdens farver med forskellige blomster og mønstre. Kostumet indeholder Kjole m. hale og pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

 

enchantimals kostume til piger sage skunk kostume fastelavn

Sage Skunk børnekostume

Sage Skunk, den frække lille dame, der udover at lege med sine bedste venner, elsker at tilbringe tid og lave sjov med sit stinkdyr! Elsker du serien “Enchantimals” og frøken Sage Skunk? Så vil du elske denne udklædningsdragt! Saml barnets venner og arrangér en vaskeægte Enchantimals-udklædningsfest, hvor dit barn selvfølgelig skal være frøken Sage!

Denne cool udklædningsdragt ligner karakteren Sage Skunk fra serien “Enchantimals” og omfatter en dekorativ kjole i alverdens farver med forskellige blomster og mønstre. Kjolen har et tylskørt med en smallere top, et sort fastgjort taljebælte og korte ærmer. Et sort diadem med to ører og en blomst er også inkluderet. Dette er den perfekte udklædningsdragt til dig, der elsker Enchantimals!

Find kostumet hos PartyKing

 

SE OGSÅ: Viktoriansk kostume til børn

SE OGSÅ: Sygeplejerske kostume til børn

SE OGSÅ: Hekse kostume til børn

Indlægget Enchantimals kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Enchantimals kostume til børn

En mening om “Enchantimals kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!