Eskimo kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med isbjørne, eskimoer, Grønland og kajaksejlads, så er et Eskimo kostume til børn, et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Eskimoiske kulturer har gennem årtusinder været tilpasset de arktiske områder fra Sibiriens nordøstlige hjørne ved Beringsstrædet, over Alaska og Canada til Grønland. Havet og den skovløse tundra forsynede de små og spredte eskimoiske grupper med alt til livets opretholdelse.

Eskimokulturens oprindelse må søges 5-6000 år tilbage i egnene omkring Beringsstrædet. Med tiden bredte folkegrupper sig østover, via Canada til Grønland. De første stenalderkulturer, de såkaldte palæo-eskimoiske kulturer, dukkede op i Grønland omkring 2.500 f.Kr. Grønlændernes direkte forfædre, inuit, indvandrede for omkring 800 år siden.

Hvad er en eskimo?

Der findes der to betegnelser for den oprindelige befolkning i de arktiske egne. En eskimo og en inuit.

Inuit er en samlet betegnelse for en række folkeslag, der traditionelt lever i de arktiske egne. De nedstammer alle fra den såkaldte Thulekultur.  

En eskimo er en betegnelse der bruges om alle de folk, der taler et sprog fra den esk-aleutiske sprogstamme. Dermed dækker den alle de oprindelige folkeslag i de arktiske egne. Inklusiv dem der ikke er inuit. En del inuitter bryder sig ikke om at blive kaldt for eskimoer, da de finder betegnelsen nedsættende. 

Eskimo udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Arktisk tema eller til leg i hjemmet.

eskimo kostume til børn eskimo pige kostume eskimo børnekostume eskimo udklædning til børn fastelavnskostume til piger arktisk kostume til børn

Eskimopige kostume

Hop i dette fine eskimo kostume og bliv klar til, at rejse mod til kolde nord. Kostumet består af en kjole med knapper og hætte.

Find kostumet hos Temashop

eskimo kostume til børn eskimo blå drenge kostume eskimo børnekostume eskimo udklædning til børn fastelavnskostume til piger arktisk kostume til børn

Blå Eskimo kostume til børn

På vej til fastelavn eller ud og fange aftensmaden i en kajak? Dit barn kommer ikke til at fryse til fastelavn, hvis du udvælger at klæde ham eller hende ud i et eskimo børnekostume. Dette blå eskimo kostume består af bukser og jakke. 

Find kostumet hos Temashop

LÆS OGSÅ: Pingvin kostume til børn

LÆS OGSÅ: Eskimo kostume til voksne

Indlægget Eskimo kostume til børn indeholder affiliatelinks

2 meninger om “Eskimo kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!