Eskimo kostume til voksne

Er du vild med isbjørne, eskimoer, Grønland og kajaksejlads, så er et Eskimo kostume til voksne, et oplagt kostume til den kommende temafest, sidste skoledag, karneval eller rusfest. 

Eskimoiske kulturer har gennem årtusinder været tilpasset de arktiske områder fra Sibiriens nordøstlige hjørne ved Beringsstrædet, over Alaska og Canada til Grønland. Havet og den skovløse tundra forsynede de små og spredte eskimoiske grupper med alt til livets opretholdelse.

Eskimokulturens oprindelse må søges 5-6000 år tilbage i egnene omkring Beringsstrædet. Med tiden bredte folkegrupper sig østover, via Canada til Grønland. De første stenalderkulturer, de såkaldte palæo-eskimoiske kulturer, dukkede op i Grønland omkring 2.500 f.Kr. Grønlændernes direkte forfædre, inuit, indvandrede for omkring 800 år siden.

Hvad er en eskimo?

Der findes der to betegnelser for den oprindelige befolkning i de arktiske egne. En eskimo og en inuit.

Inuit er en samlet betegnelse for en række folkeslag, der traditionelt lever i de arktiske egne. De nedstammer alle fra den såkaldte Thulekultur.  

En eskimo er en betegnelse der bruges om alle de folk, der taler et sprog fra den esk-aleutiske sprogstamme. Dermed dækker den alle de oprindelige folkeslag i de arktiske egne. Inklusiv dem der ikke er inuit. En del inuitter bryder sig ikke om at blive kaldt for eskimoer, da de finder betegnelsen nedsættende. 

Eskimo udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Arktisk tema eller til enhver udklædningsanledning.

eskimo kostume til voksne blå mand eskimo fastelavnskostume til voksne grønland kostume fanger kostume arktisk kostume

Blåt eskimo kostume til voksne

Hop i dette fine eskimo kostume og bliv klar til, at rejse mod til kolde nord. Et par kostume – men kostumerne købes enkeltvis, så det behøver ikke være et par kostume. TIL MÆND: Hold varmen og se smart ud i dette lyseblå kostume med striber ved midten og på ærmer og ben. Kostumet til mænd indeholder bukser og jakke. TIL KVINDER: Spred varme oppe ved det kolde nord i denne blå velour agtige kjole med detaljer på kanterne og sød hætte. Kostumet til kvinder indeholder eksimo kjole med hætte. Bemærk at sko og strømper ikke medfølger.

Find kostumet til kvinder her hos Temashop

eskimo kostume til voksne hvid eskimo fastelavnskostume til voksne grønland kostume fanger kostume arktisk kostume

Hvid Eskimo udklædning

Har du en særlig tilknytning til Grønland, så kunne et Eskimo kostume til voksne være oplagt som kostume til fastelavn. Klæd dig ud som en eskimo til næste udklædningsfest med dette sæt og bliv klar til, at tage på ekspedition i det kolde nord. Kostumet består af jakke med hætte og bukser. Det er koldt. Alt, du ser, er sne og is. Du er en eskimo ude på en farlig, men vigtig ekspedition. Sådan kommer det i hvert fald til at se ud, når du ankommer til festen i dette fine kostume. Det er perfekt til næste weekends udklædningsfest!

Find kostumet hos PartyKing

 

eskimo kostume til voksne aika eskimo fanger kostume eskimo fastelavnskostume til voksne grønland kostume fanger kostume arktisk kostume

Eskimo Aika – Eskimo kostume til kvinder

Vil du gerne opleve livet som eskimo i det kolde nord, blandt sæler, pingviner og isbjørne? Så hop i dette flotte og ikke mindst autentiske eskimo kostume, der består af en kjole med hætte og benvarmere og drøm dig hele vejen op til Grønland.

Find kostumet hos Temashop

eskimo kostume til voksne brun pige eskimo fastelavnskostume til voksne grønland kostume fanger kostume arktisk kostume

Brunt eskimo – eskimo pige kostume

Aldrig før har en eskimo været så charmerende. Flot kort og brun kjole med hvid hætte og kant. Benvarmere i hvid samt de hvide vanter, giver et komplet look til eskimokostumet.

Find kostumet hos Temashop

 

 

LÆS OGSÅ: Pingvin kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Eskimo kostume til børn

Indlægget Eskimo kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Eskimo kostume til voksne

En mening om “Eskimo kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!