Eternals kostume – Marvel udklædning

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med superheltene fra Marvels univers og har du set den nyere Marvel Eternals? Så er et Eternal kostume muligvis det oplagte valg til temafest, karneval, festival eller fastelavn. Marvels superhelte er for både børn og voksne, men Eternals kostume har vi indtil videre kun fundet til børn.

Med et Marvel kostume er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og leg, når der er andre superhelte er klar til at redde verden i fællesskab.

I Marvels nyere Marvel Eternals film møder vi de udødelige, “De evige”, som har været til stede på Jorden i tusindvis af år, hvor de både har fulgt og været med til at forme menneskehedens udvikling samt beskyttet den mod dødsensfarlige monstre, de såkaldte Deviants.

Marvel Eternals filmen er nummer 26 i rækken af Marvel film og er baseret på tegneserien “The Eternals”, der udkom første gang i 1976. Heltene er skabt af Jack Kirby, som bl.a. også har været med til at føde idéen til Captain America, Fantastic Four, X-Men, Thor, Hulk og Iron Man

Marvel Eternals kostume

Kort sagt er et Marvel Eternals kostume, en vaskeægte amerikansk superhelt – der med hjælp fra andre superhelte, ofte får has på de skurke, der ligger store skumle planer. Et Marvel Eternals kostume er oplagt til både fastelavn, halloween og udklædning til festen med Superhelte tema. Det kan også bruges til leg med ungerne i hjemmet. Der er endnu ikke lavet mange Marvel Eternals kostumer, men vi holder øje med udbuddet og opdatere løbende med bud på Eternal kostumer.

udklædning til børn blåt kostume fastelavnskostume 2022 Marvel udklædning superhelt børnekostume

Eternals Ikaris kostume til børn

Et sejt kostume fra Marvel Eternals. Klæd dig ud som den mægtige Ikaris og hjælp med at redde verden. Ikaris har en superkraft – han kan flyve, få andre til at svæve og skyde laserstråler fra øjnene. Bliv en superhelt, der vil beskytte menneskene fra devianterne. Kostumet består af en polstret bluse, bukser og støvler og findes i størrelser fra 3 år til 10 år. 

Find kostumet hos Jollyroom 

 

sersi børnekostume superhelt kostume til piger marvel pigekostume grønt kostume til børn billigt fastelavnskostume

Sersi børnekostume  – Marvel Eternals superhelte kostume

Et sejt kostume fra Marvel Eternals. Klæd dig ud som Sersi og hjælp med at redde verden. Sersi kan forvandle mennesker og ting til noget helt andet. Her får du en behagelig top og bukser med cool glitterdetaljer. Kostumet fås i størrelser: 3-10 år.

Find kostumet hos Jollyroom

 

 

LÆS OGSÅ: Superman kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Captain America kostume til børn

LÆS OGSÅ: Avengers kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Iron Man kostume til børn

LÆS OGSÅ: Black Widow kostume til børn og voksne

Marvel Eternals kostume indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!