Far og barn kostume – Par kostume til forældre og børn

Klæd Jer ud med samme tema med et par kostume til forældre og barn til den kommende fastelavnsfest eller temafest. Far og barn kostume er oplagt til alle slags fester.

LÆS OGSÅ: Mor og barn kostume

Festen bliver sjovere når man er flere. Skal I som forældre og barn  til udklædningsfest sammen? Styrk samhørigheden ved at iklæde jer matchende eller komplementerende kostumer. Gruppekostumer eller par kostumer er måske ikke det første, man kommer i tanke om, men I vil helt sikkert tiltrække behørig opmærksomhed, hvis I er udklædt på denne måde. Hos Kostumeuniverset garanterer vi at festen bliver sjovere, når I kommer klædt ud i et far og barn kostume.

Par kostumer er oplagt til temafesten, fastelavn, rusfesten, festival, karneval, halloween og julefrokosten og der findes ingen grænser for hvordan I kan tage sammen afsted som par. Et par kostume kan f.eks. være hvor kostumet/kostumerne danner et naturligt par som eksempelvis Prins og prinsesse, Super Mario og Luigi, Lucky Luke og Dalton. Det er også muligt at være ens, som 2 riddere eller 2 spiderman ellere 2 astonauter. Tænk kreativt, vil sønnen være indianer, kan far være høvding eller cowboy. Der er et utal af muligheder. 

Par kostume til forældre og børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller karneval. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på flotte par kostume til forældre og børn – her har vi fokus på par kostume til far og barn: 

far og barn kostume par kostume til far og søn super mario kostume til far og søn fastelavnskostume til forældre og barn

Super Mario og Luigi kostume til far og barn

Kostume Luigi™ Deluxe til farmand: Denne Luigidragt™ hører til Mariolicensen™. Den består af en heldragt med en oppustelig mave, grøn kasket, handsker til kostumet og overskæg (sko medfølger ej). I de blå og grønne overalls genkendes du let som det kendte spilhelt, Luigi™. De blå arbejdsbukser er fremstillet i fleece. På brystet er der monteret pynteknapper i gul plastik. Dragten lukkes i ryggen med velcrobånd. Der er monteret en oppustelig mave, der placeres rundt om halsen, og som giver det helt rigtige Luigilook™. Den grønne Luigikasket™ i skumjersey har et L på hvid baggrund. En perfekt udklædningsdragt, som forvandler dig til en ægte helt i Svamperiget, eksempelvis i selskab med din bror, stjernen Mario™.

Kostume Mario™ Deluxe til sønnike: Mario™ udklædningen til børn er officielt licenseret af Mario™ . Den består af en dragt, en oppustelig mave, et rødt hovedklæde, et par handsker og et overskæg (sko indgår ikke). Heldragten er blå og rød og forestiller Marios selebukser. Den blå del er lavet af et blødt stof og den røde del i et stretch stof. Dragten har store gule knapper foran. Den lukkes med velcrobånd bagpå. Maven i plastik er oppustelig og forvandler dig til den tykke blikkenslager på et øjeblik. Den har justerbare velcrobånd. Hovedklædet er rødt med et M foran. Handskerne er hvide og lavet af et tykt stof. De er polstret ved håndleddene. Overskægget er lavet af mørkebrunt syntetisk hår. Overskægget er selvsiddende.

Klæd dig ud som Super Mario til fastelavn sammen med din far!

Find Par kostume til far og barn hos Vegaoo

 

find holger kostume til far og søn find holger udklædning forældre og barn

Far og barn kostume: Find Holger

Kostume Holger™ til mænd: Denne dragt, der er officielt licenseret af Hvor er Holger? består af et par bukser, en overdel, et par briller og en hat. Bukserne er himmelblå, overdelen er hvid- og rødstribet præcis som den rigtige Holgerfigur fra bøgerne. Huen er tilmed den originale i hvid og rød med pompon på toppen (kæp indgår ikke). Findes i en størrelse. Denne dragt er perfekt, når du vil ligne den ægte Holger til temafesten eller fastelavn.

Kostume Holger til børn: Dette Find Holger™ -kostume består af en stribet T-shirt med lange ærmer i trikot. Med kostumet følger desuden et par blå bukser i trikot samt en rød og hvid hue med pompon. Der følger også et par sjove briller med. Sko og stok medfølger ikke! Et velkendt og sjovt kostume, der er oplagt til fødselsdags- eller kostumefester!

Find Par kostume til far og barn hos Vegaoo

 

pingvin kostume par kostume til far og barn pingvin udklædning forældre og børn

Pingvinunge og pingvin far – Parkostume til far og barn

Kostume pingvin voksen: Denne sjove pingvindragt består af en heldragt, et par ben og en hætte. Overdelen, som er sort og hvid, tages let på fra ryggen. Den sorte hue, med to øjne og næb, sættes fast rund om halsen med en knude. De to gule ben sættes fast på anlerne og dækker skoene. Denne sjove dragt er perfekt til polterabend eller andre temafester.

Kostume pingvin barn: Denne pingvindragt til børn  består af en heldragt med en rød sløjfe på forsiden. Forsiden er i skum, bagsiden er i blødt stof. Der medfølger også en hætte og overtrækssko. Du kan vælge at have hænderne inde i lufferne eller udenfor. 

Find Par kostume til far og barn hos Vegaoo

 

indianer kostume til far og søn indianer familie udklædning forældre og barn udklædning

Team Indianer – Indianer kostume til far og søn

Kostume indianer til voksne: Dette indianerkostume til voksne består af en tunika, bukser og et hårbånd med fjer alt i kakifarvet.

Kostume indianer til børn: Dette indianerkostume til børn består af en overdel med lange ærmer og frynser. Bukserne matcher overdelen og hårbåndet fuldender dette indianer look. 

Skal i ankomme som par er dette indiane parkostume perfekt. 

Find Par kostume til far og barn hos Vegaoo

 

lucky Luke kostume dalton kostume forældre og børn kostume far og søn fastelavnskostume

Lukcy Luke og Hr Dalton – Par kostume til far og søn

Kostume Lucky Luke™ til voksne: Dette officielt licenserede Lucky Luke™ kostume er lavet til voksne. Det består af en hat, en skjorte med vest, et par overtræksstøvler og et halstørklæde (bukser ikke inkluderet). Den gule poplin-skjorte er lavet med en sort, kort vest syet på. Cowboyhattten er lavet i hvidt skum med en sort snor. Kostumet fuldendes af et par overtræksstøvler og et rødt tørklæde. Med dette kostume bliver du hurtigt klar til næste fastelavn eller udklædningsfest!
Kostume Dalton til børn: Dette Dalton-kostume til børn er under licens fra Lucky Luke™, det består af en overdel, et par bukser og en kugle. 
Overdelen har lange ærmer og er stribet i gul og sort med en krave. Buksene er gule. Dette kostume er perfekt til at en af de berømte Dalton-brødre til udklædningsaftenen!

Find Par kostume til far og barn hos Vegaoo

 

par kostume til forældre og børn calimero kostume far og baby kostume babykostume calimero udklædning calimero fastelavn

Calimero forældre og baby kostume

Jeg surmuler, du surmuler, han surmuler… Dette parkostume er perfekt til at klæde sig ud som Calimero™ som far og baby. 
Kostume Calimero™ til baby (0-2 år): Dette kostume til børn forestiller Calimero™ og er under officiel licens. Heldragten, med lange ærmer, er helt sort. Den har en flot rund krop. Hætten forestiller Calimeros ansigt og er lavet med den øverste del af en æggeskal. Den er også printet med store blå øjne og et gult næb.
Kostume Calimero til voksne: Dette Calimero™ kostume til voksne er under officiel licens. Det består af en tunika, et par handsker og et par overtræksstøvler (langærmet t-shirt og bukser er ikke inkluderet). Den runde tunika er i skum. Den har lige som det andet kostume en del af æggeskallen tilbage samt det gule æg. Der følger også et par lange sorte handsker med. Derudover fuldender overtræksskoene det sjove kostume!

Find Par kostume til far og baby hos Vegaoo

 

pirat kostume til far og søn fastelavnskotume til far og søn matchende kostume til barn og voksen forældre og barn kostume pirat udklædning

Team Pirate! Far og søn udklædning

Gå planken ud! 

Piratkostume til farmand: Dette piratkostume til mænd består af en skjorte med vest, et par bukser, et bælte og et bandana (sabel ikke inkluderet). Halsudkæringen bliver strammet til med snor. Enderne af top og bukser er takkede for at fremhæve piratsiden. Det er et perfekt kostume til at vise mændene på havet. 

Piratkostume til sønnike: Dette piratkostume til børn består af en hvid bluse, en sort vest hvorpå der er trykt et kranium der er syet på skjorten. Pakken indeholder også takkede røde og sorte bukser med elastisk linning, et matchende bandana og et rødt bælte (sabel ikke inkluderet).

Find Par kostume til far og barn hos Vegaoo

 

cowboy udklædning far og søn udklædning matchende kostume til forældre og barn

Far og søn på kvægjagt – Par kostume til forældre og barn

Yeeeahaaw! Kostume cowboy luksus til drenge: Dette cowboy kostume til drenge består af en jakke i imiteret ruskind med små gulddetaljer og frynser. Kostumet har også et par overtræksbukser i imiteret koskind, et rødt tørklæde og en matchende hat (t-shirt, jeans, pistol og sko er ikke inkluderet). Sættet er perfekt til at blive cowboy til fastelavn.

Kostume cowboy til mænd: Dette cowboy kostume til mænd består af en vest i imiteret læder med 2 badges, benklæder i faux koskind, en hat og et bandana (pistol, skjorte og sko er ikke inkluderet). Dette kostume er perfekt til fastelavn, en sjov aften eller temafest!

 
ninja matchende udklædning til far og søn matchende ninja kostume til voksen og barn sort ninja udklædning forældre og barn ninja forklædning

Ninja far og Ninja søn – Matchende far og søn kostume

Ninjakostume til mænd: Golden ninja kostume til mænd bestående af bukser, en top, en hætte og en brystplade. Bukserne, toppen og hætten er sorte i et fleksibelt og udvideligt materiale. Plastronen er sort med gyldne ninja mønstre og er i et skum.
Gyldne bånd vil medfølger til at binde på armene og ankler (våben ikke inkluderet). 
 
Ninjadragt til børn: Denne ninjaforklædning til børn består af en sort elastisk bukser og en langærmet T-shirt. Gule bånd pryder anklerne og håndled og en let skumplade med drageudskrift er fastsat på toppen (sorte sokker medfølger ikke). En sort hætte fuldender dette kostume, som vil være ideel til at legemliggøre en ægte ninja til fastelavn, et show eller en fødselsdagsfest.
 
 
 
fange kostume par kostume til voksen og barn far og søn kostume matchende fastelavnskostume fange udklædning

Bad boys – matchende fangedragter til far og søn

Fangerkostume til voksne: Dette starffefanger kostume til mænd består af en dragt med lange ærmer med fange nr på forsiden. Denne dragt et sort og hvid stribet og matcher huen der medfølger (håndjern medfølger ikke). 

Fangerkostume til børn: Dette fængselskostume til børn består af over del og et par bukser der er sort og hvid stribet. Denne dragt har lange ærmer og har et fange nr på forsiden. 

Skal far og søn sammen til karneval er dette parkostume perfekt.

Find Par kostume til far og barn hos Vegaoo

 

Fandt du det helt rigtige far og barn kostume

forældre og barn kostume far og søn kostume par kostume til far og søn matchende udklædning til fastelavn
forældre og børn udklædning parkostume til forældre og børn par kostume far og søn
 
 
Find endnu flere far og barn kostumer her

 

Indlægget Far og barn kostume – Par kostume til forældre og børn indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Far og barn kostume - Par kostume til forældre og børn

En mening om “Far og barn kostume – Par kostume til forældre og børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!