Five Nights at Freddys kostume til børn og voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal du eller dit barn klædes ud til Fastelavn eller halloween eller elsker du bareudklædning, så kunne et Fivights at Freddy’s kostume i form af et Chica kostume til børn og voksne, være en sjov og oplagt udklædning.

Five Nights at Freddy’s er et videospil i genren ‘survival horror’ af Scott Cawthon. Det foregår i den fiktive pizzarestaurant Freddy Fazbear’s Pizza. Spilleren er en natlig sikkerhedsvagt, der skal forsvare sig mod de fire animatroniske dyrefigurer, der kan følges på overvågningskameraerne. Men det ved du sikkert alt om, hvis du har fundet dette indlæg om Five Nights at Freddy’s kostumer til både børn og voksne. 

 

freddy kostume til voksne five nights at freddy kostume til voksne

Five Nights at Freddys kostume: Freddy kostume til voksne

Det er blevet meget populært at klæde sig ud som karaktererne fra spillet Five Nights at Freddy’s. Denne dragt kommer med en ansigtsmaske, så ingen vil kunne se, hvem der skjuler sig bag kostumet. Perfekt i forskellige cosplay-sammenhænge, til kostumefester eller halloweenfester. Kostumet indeholder bluse med fyld, luffer og Freddy maske. 

Find kostumet hos PartyKing

 

chica kostume til voksne five nights at freddy kostume

Five Nights at Freddys kostume: Chica udklædning til voksne

Klæd dig ud som en af karaktererne fra spillet Five Nights at Freddy’s. Den sjove dragt med en ansigtsmaske, som ligner en kylling passer perfekt næste gang, du er inviteret til kostumefest. Kostumet består af bluse med fyld, luffer og Chica maske.

Find kostumet hos Temashop

 

freddy kostume til børn five nights at freddys børnekostume cosplay kostume til børn

Freddy børnekostume

Det er blevet meget populært at klæde sig ud som karaktererne fra spillet Five Nights at Freddy’s. Denne dragt kommer med en ansigtsmaske, så ingen vil kunne se, hvem der skjuler sig bag kostumet. Perfekt i forskellige cosplay-sammenhænge, til kostumefester eller halloweenfester. Five Nights at Freddy’s Freddy Børnekostume er et kostume i polyester til børn. Den fås i to størrelser. Kostumet er et brunt jumpsuit i forskellige nuancer med en butterfly under hagen og en ansigtsmaske med en høj hat. Masken er i plast og dækker ansigtet. Kostumet er et officielt licenseret produkt.

Find kostumet hos PartyKing

 

five nights at freddys bonnie kostume til børn cosplay børnekostume

Bonnie kostume til børn

Forvandl dig til Bonnie fra det populære spil Five Nights at Freddy’s. Dette er et sejt kostume med en cool maske, som du sætter for ansigtet. Vær Bonnie til næste kostumefest, halloween eller i forskellige cosplay-sammenhænge. Five Nights at Freddy’s Bonnie Børnekostume er et kostume i polyester til børn. Kostumet er et lilla jumpsuit i forskellige nuancer med en rød butterfly unger hagen og en maske. Handsker indgår. Masken er i plast og dækker kun ansigtet.

Find kostumet hos PartyKing

 

chica maske til børn five nights at freddys maske

Five Nights at Freddys maske – Chica maske til børn

Klæd dit barn ud som karakteren Chica! Masken vækker en smule ubehag, må man sige, og den passer perfekt til alle slags udklædnings- og halloweenfester! Børnemasken leveres stykvis i børnestørrelsen one size. Masken er fremstillet af plast og dækker ansigtet. Der er hul til øjne og mund.

Find masken hos PartyKing

 

LÆS OGSÅ: Fortnite kostume til børn

LÆS OGSÅ: Gyserfilm kostume til voksne

LÆS OGSÅ: LEGO Batman kostume til børn

Indlægget Five Nights at Freddy’s kostume til børn og voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Five Nights at Freddys kostume til børn og voksne

error: Content is protected !!