Fortnite kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du også kommet med på Fortnite bølgen? Så er et Fortnite kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, sidste skoledag eller karneval.

Det populære spil Fortnite som spilles af millioner på verdensplan. Men Fortnite er det ikke også noget med en dans? Hvad er Fortnite egentlig helt præcist? Læs med her, hvor vi giver dig en uddybning i hvad det er der fascinerer dit barn.

Hvad er Fortnite?

Kort sagt Fortnite er et underholdningsspil udviklet af Epic Games. Fortnite er et computerspil, der handler om at spille alle mod alle. Det handler om overlevelse. Man render rundt på en ø, hvor man starter 100, og til sidst er der én tilbage, som vinder spillet. Spillerne kan bygge bygninger til at forsvare sig selv, eller slet og ret gå ud og skyde modstanderne – men samtidig foregår det i et farverigt univers, der er totalt renset for blod. Så selvom der er skyderier i spillet, er det ikke et voldeligt spil

Man kan enten spille alene, eller mødes med sine venner i universet, hvor man kan kæmpe sammen og samarbejde, hvilket kan være med til at styrke barnets samarbejdsevner.

Spillet er gratis at spille, hvilket nok også har været med at skabe dets store fanbase. Man kan godt bruge penge på spillet hvis man har lyst, men det er udelukkende på ‘cosmetics’ for at ændre udseendet på en karakter. Noget af det man også kan bruge penge på er emotes, de berømte Fortnite danse, som man også ser overalt i den virkelige verden.

Spillet Fortnite så dagens lys i 2017 og på kort tid blevet et af de mest populære computerspil i verden, hvor flere unge rundt om i verden spiller på professionelt niveau. De professionelle spillere, spiller typisk flere timer hver dag imens det hele vises på Youtube.

Fortnite udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafesten, sidste skoledag eller karneval. Find dit Fortnite kostume til voksne her:

Skærmbillede 2019 02 03 kl. 21.14.40 - Fortnite kostume til voksne

Skull Trooper kostume

Karakteren Skull Trooper er en skrækindjagende, men højt respekteret Fortnite-karakter, som ikke kan knuses i første forsøg. At ankomme udklædt som Skull Troopern til kostumefesten, vil få alle Fortnite-torsk til at måbe, og bliv ikke overrasket hvis nogen vil tage et billede med dig! Og hvis nogen bliver for nærgående, tjah så er det bare om at lave en ægte Skull Trooper-pose, så lader folk dig være i fred!

Fortnite Skull Trooper Kostume er et virkelig sejt kostume, som ligner karakteren Skull Trooper fra spillet Fortnite. Kostumet indeholder et jumpsuit med skeletmotiv, en hvis skeletmaske, en pose, et armbånd samt en chug jug, når du har brug for at heale dig selv. Dragten er fremstillet i polyester og fås i størrelserne Small, Medium & Large.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 02 03 kl. 21.17.09 - Fortnite kostume til voksne

Black Knight kostume

Nu kan du klæde dig ud som dit velfortjente og den svære at få ram på favoritskin i Fortnite – Black Night. Med denne dragt bliver du strakt kongen af kostumefesten og tja, alle vil være misundelige på dig, for hvem fanden er klædt ud som et legendary skin i Fortnite? Ingen! Et mægtigt kostume som vil tage dig til en Victory Royale… garanteret!

Fortnite Black Night Kostume er et virkelig sejt kostume, som ligner karakteren Black Night fra spillet Fortnite. Kostumet indeholder et jumpsuit med rødt armbånd, en pose, en maske i skum og en chug jug drinkholder.

Find kostumet hos Partyking eller Temashop

fortnite brite bomber kostume til voksne 450x450 - Fortnite kostume til voksne

Fortnite Brite Bomber voksenkostume

Tag til kostumefest, spilleaften eller Fortnitefest klædt ud som som Brite Bomber fra Fortnite. I dette seje kostume er du klar til en actionfyldt aften. Kostumet med trøje, armbånd og hætte giver dit et supercoolt look!
Fortnite Brite Bomber Budget Kostume inkluderer et kostume, der forestiller karakteren Brite Bomber fra Fornite med en trøje med tryk, armbånd og en hat. Kostumet er lavet i polyester og fås i fire voksenstørrelser. Kostumer er et officielt licenseret produkt.

Find det hos Partyking

SE OGSÅ: Fortnite kostume til børn

SE OGSÅ: Elektronik kostumer

 

Indlægget Fortnite kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!