Frihedsgudinde kostume

Skal du til amerikansk fest eller temafest med amerikansk tema?

Så kan du overveje et frihedsgudinde kostume. Det findes både til kvinder og børn.

Frihedsgudinden hedder på engelsk “Statue of Liberty” eller “Liberty Enlightening the World” og er en statue af kobber og jern ved indsejlingen til New York Citys havn. Den vejer  200 tons og er 46 m høj og placeret på en 47 m høj sokkel. Frihedsgudinden er et amerikansk nationalmonument og en af USA’s største turistattraktioner med mere end 4 mio. besøgende om året. Selve statuen blev skænket til USA af Frankrig i 1876 og blev fuldført af den franske billedhugger Frédéric Auguste Bartholdi med bistand til den indvendige stålkonstruktion af Gustave Eiffel og opstillet i 1886. 

Klæd dig ud som frihedsgudinde med et af disse kostumer:

frihedsgudinde kostume til voksne amerikansk kostume til voksne USA kostume grønt kostume

Frihedsgudinde kostume til voksne

Sjovt og anderledes kostume, der får dig til at ligne Frihedsgudinden. Kostumet består af kjole, pandebånd og stav med flamme. Kostumet indeholder kjole, hårbøjle og stav

Find kostumet hos Temashop

 

frihedsgudinde kostume til kvinder USA kostume til voksne amerikansk statue kostume

Statue of Liberty kostume til voksne

Hvorfor ikke gå til kostumefest som Frihedsgudinden? Med den draperede kjole og den karakteristiske hovedbeklædning bliver du en smart minikopi af den ca. 46 meter lange statue som du finder ved New Yorks kyst. Frihedsgudindens Kostumedragt inkluderer en blå, draperet kjole med lange ærmer og en matchende hovedbeklædning i et autentisk udseende. Køb også en fakkel for at få et komplet look.

Find kostumet hos PartyKing

 

frihedsgudinde kostume til børn amerikansk kostume til piger USA kostume

Frihedsgudinde kostumet til børn

Vidste du, at Frihedsgudinden er langt over 100 år gammel, er næsten 100 meter høj og ankom på en båd, som en gave fra Frankrig? Mmm, ikke så dårligt at klæde sig ud til hende til næste udklædningsfest, vel? Frihedsgudinde Barn Udklædningsdragt er en flot udklædningsdragt, der ligner Frihedsguden. Dragten kommer som en lang, lyseblå jakke med matchende hovedbeklædning og fakkel i samme farve. Dette kostume vil se godt ud til alle typer af udklædningsfester og Halloweenarrangementer! 

Find kostumet hos PartyKing

 

frihedsgudinde kostume til piger USA kostume til børn

Frihedsgudinde kjole til piger

Nu har dit barn chancen for at klæde sig ud som selveste Frihedsgudinden – den 46 meter høje statue, som står ude på Liberty Island i New York. Det vil være en perfekt udklædning til en sjov fødselsdag, udklædningsfest eller temadag i skolen. Kostumet består af en lang, blå kjole, diadem samt en fakkel. Kjolen har en skinnende overflade, mens der på brystet sidder et billede af Frihedsgudindens ansigt. Diademet har den karakteristiske form, du kender fra den verdensberømte statue. Alt er holdt i de samme blå nuancer, så man opnår et komplet look.

Find kostumet hos PartyKing

 

frihedsgudinde fakkel kostume frihedsgudinde hovedkrans

  1. Frihedsgudinde diadem, Halloween maske med LED lys. Find den hos PartyKing.
  2. Frihedsgudinde fakkel. Find den hos PartyKing.
  3. Frihedsgudinde diadem med elastikbånd – kan bruges både af børn og voksne. Find den hos PartyKing.

 

SE OGSÅ: Robin Hood kostume

SE OGSÅ: Cheerleader kostume

SE OGSÅ: Medusa kostume

 

Indlægget Frihedsgudinde kostume indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Frihedsgudinde kostume

En mening om “Frihedsgudinde kostume

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!