Frost Anna kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Frost og i særdeleshed Prinsesse Anna, så er et Anna kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller karneval.

Med et Anna kostume til voksne, kommer du til festen klædt på med stil.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen. 

En hel Disneyfilm om de to søstres fortsatte liv i Arendal (Frost 2 filmen), premiere i november 2019. Så selvom det efterhånden er længe siden at den første Frost film, vandt de små prinsessehjerter, verden over – så har Disneys Frost2 film, været ventetiden værd.

Kan du heller ikke få nok af den Anna? Så er det heldigt der også er lavet nogle flotte bud på et Anna kostume til voksne.

Anna udklædning til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Frost tema, sidste skoledag eller karneval.

anna kostume fra frost 2 311x450 - Frost Anna kostume til voksne

Anna kostume fra Frost 2

Klæd dig ud som den henrivende Anna fra Frost 2 filmen, med denne Anna kjole. Kjolen forestiller den Anan bærer i Frost 2. Kjolen har mange fine detaljer.

Find kostumet hos Temashop

frost 2 anna paryk 320x450 - Frost Anna kostume til voksne

Frost 2 Anna paryk

Fuldend udklædningen som Anna fra Frost 2 filmen, med en Anna paryk.

Find den hos Temashop

LÆS OGSÅ: Frost Anna kostume til børn

LÆS OGSÅ: Elsa kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Prinsesse kostume til voksne

Indlægget Frost Anna kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

3 meninger om “Frost Anna kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!