Frost Anna kostume til voksne

Er du vild med Frost og i særdeleshed Prinsesse Anna, så er et Anna kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller karneval.

Med et Anna kostume til voksne, kommer du til festen klædt på med stil.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen. 

En hel Disneyfilm om de to søstres fortsatte liv i Arendal (Frost 2 filmen), vil få premiere i november 2019. Så selvom det efterhånden er længe siden at den første Frost film, vandt de små prinsessehjerter, verden over – så har Disney lovet at den kommende Frost film, vil være ventetiden værd.

Kan du heller ikke få nok af den Anna? Så er det heldigt der også er lavet nogle flotte bud på et Anna kostume til voksne.

Anna udklædning til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Frost tema, sidste skoledag eller karneval.

anna kostume fra frost 2 311x450 - Frost Anna kostume til voksne

Anna kostume fra Frost 2

Klæd dig ud som den henrivende Anna fra Frost 2 filmen, med denne Anna kjole. Kjolen forestiller den Anan bærer i Frost 2. Kjolen har mange fine detaljer.

Find kostumet hos Temashop

frost 2 anna paryk 320x450 - Frost Anna kostume til voksne

Frost 2 Anna paryk

Fuldend udklædningen som Anna fra Frost 2 filmen, med en Anna paryk.

Find den hos Temashop

anna kostume til voksne, anna voksenkostume, frost kostume til voksne, frost voksenkostumer, prinsesse kostume til voksen, Frozen kostumer til voksne

Anna kostume til voksne

Er du gået hen og blevet barnligt forelsket i den herlige Anna, eller vil du bare gøre børnene glade, når I går til kostumefest, har vi her et superfint Annakostume! Iført denne skinnende kreation ser du ud ligesom heltinden i Arendal med kappe og det hele. Flet dit hår og tilføj en viljestærk attitude og du vil få succes!
Anna Kostume indeholder en satinkjole og en satin appe. Kjolen har lange, lyseblå ærmer, et mørk brystparti med guldbånd og sirlige blomstermønstre i grønt og rosa og en pænt faldende, blå nederdel. Nederdelen er dekoreret med lyserøde blomster med grønne blade og en lilla underkjole med fyld. Kappen er lyserød med en mørk lyserød krave, en sølvsløjfe under hagen og mørke lyserøde, små kugler langs kanterne. På bagsiden fortsætter dekorationerne tværs over kappen.

Find kostumet hos Partyking

Frost Anna voksenkostume 233x450 - Frost Anna kostume til voksne

Frost Anna voksenkostume

Dette eventyrprinsessekostume til kvinder består af en kjole og en kappe (sko er ikke inkluderet). Kjolen er fremstillet af forskellige stofkvaliteter. Kjolelivet, i et sort fløjlsagtigt stof, er sort, og dekoreret med grønne, lyserøde og guldfarvede pailletter. Et guldfarvet kantebånd pryder dekolletagen, hvilket giver et eksklusivt indtryk! Skørtet er lavet af et blåt satinlignende stof, og har den samme slags broderi som kjolelivet. Kappen fæstes omkring halsen ved hjælp af en lille krog – og giver dig en herlig royal stil! Ifør dig dette prinsessekostume og bliv barn igen ? om ikke andet så bare til kostumefesten.

Find kostumet hos Vegaoo

Frozen Anna udklædning til voksne 241x450 - Frost Anna kostume til voksne

Frost udklædning til voksne

Dette kostume som Anna™ er officielt licenseret af Frost™ og består af en kjole og en kappe (sko medfølger ikke). Kjolens overdel er lavet i sort satin med lange, lyseblå ærmer. Et blomstret mønster trykt i pailletter pryder forsiden, og kjolens nedre del udgøres af mørkeblåt satin. Skørtet lukkes i ryggen ved hjælp af et velcrobånd. Den lange kappe i satin sætter prikken over i’et og lukkes også med velcro i ryggen. Med dette kostume kommer du til at kunne genopleve Frosts™ magi til enhver kostume- eller temafest.

Find kostumet hos Vegaoo

LÆS OGSÅ: Frost Anna kostume til børn

LÆS OGSÅ: Elsa kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Prinsesse kostume til voksne

Indlægget Frost Anna kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Frost Anna kostume til voksne

3 meninger om “Frost Anna kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!