Gule kostumer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er dit barn inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i gult? Vi har samlet det bedste udvalg af gule kostumer til børn, så han/hun bliver klar til fest.

Gule kostumer til børn kan bruges til flere anledninger f.eks. fastelavn, fødselsdagen, leg i hjemme eller den kommende temafest.

Den gule farve opfattes af de fleste i vores kultur som optimistisk, varm og livsgivende. Farven gul tilhører de tre primære farver, som er gul, rød og blå. Indenfor maleri og trykning er disse farver de eneste tre farver, der ikke er blandet af andre farver. Alle andre farver kan blandes ud fra gul, rød og blå plus hvid og sort. Gul er den bedste farve til at skabe begejstring for livet og kan vække større tillid og optimisme og derfor er det også den perfekte farve til temafesten.

Vi har samlet det største udvalg af gule kostumer til børn;

Minions børnekostume 450x450 - Gule kostumer til børn

Minions kostume

Her er beviset på, at du hverken behøver være virkelig lav eller skaldet for at blive en sprællevende Minion! 
Minion Bob Børnekostume inkluderer et jumpsuit, et par handsker, en hue og et par briller. Jumpsuitet består af en trøje og et par snedkerbukser i én del. Trøjen er gul og langærmet, mens snedkerbukserne er lavet af cowboyfarvet tekstil med 2 stk. knapper og 1 stk. lomme forrest. Handskerne er sorte og af en enkel model. Huen er gul og forestiller Bobs skaldepande. Brillerne er runde, sølvfarvede og har et bredt, sort og elastisk bånd, som sættes rundt om hovedet.

Find kostumet hos Partyking

Dalton brødrene børnekostume 450x450 - Gule kostumer til børn

Dalton brødrene kostume

Dalton-brødrene er Det Vilde Vestens værste ballademagere og Lucky Lukes ærkefjende. Når barnet iklæder sig det ikoniske gul- og sortstribede tøj, gerne sammen med et par venner, skal han/hun blot afgøre, hvem der er Joe, William, Jack og Averell. Dette børnekostume består af en gul- og sortstribet langærmet trøje og et par gule bukser i polyester.

Find kostumet hos PartykingChincilla børnekostume 450x450 - Gule kostumer til børn

Chincilla børnekostume

Elektrisk Chinchilla Børnekostume er en helkropsdragt af gult filtmateriale der ligner alles favorit.

Find kostumet hos Partyking

Bien maja børnekostume 1 450x450 - Gule kostumer til børn

Bien Maja børnekostume

Nu kan dit barn summe rundt i haven som Bien Maja, kendt fra tv-serien af samme navn. Dette fine og veldesignede kostume forvandler dit barn til alle børnenes yndlingsinsekt! Passer perfekt til udklædningsfesten eller til sjov og ballade derhjemme! Bzzz… Børnekostumet består af Bien Majas gulstribede kostume og vinger i polyester.

Find kostumet hos Partyking

bien maja villy børnekostume 450x450 - Gule kostumer til børn

Bien Villy børnekostume

Villy er Bien Majas bedste ven, og sammen ender de ofte i problemer. Nu er Villy-kostumet endelig på hylderne, så Maja slipper for at lege alene! Hurra hurra hurra! Kostumet består af Villys gulstribede kostume og vinger i polyester.

Find kostumet hos Partyking

Belle børnekostume 450x450 - Gule kostumer til børn

Belle børnekostume

Belles berømte, gule kjole fra den populære Disneyfilm Skønheden og Udyret er virkelig spektakulær! De fine ærmer, det raslende stof og den bølgende, puffede nederdel – ja, den er smuk fra top til tå! Lad dit barn bære den til den allerførste dans eller hver gang der er en chance for det! Belle Deluxe Børn Kostume inkluderer en kjole, der ligner den som Belle i Skønheden og Udyret bærer, når hun danser med sin prins “Udyret”. Kjolen er lavet af gul polyester i forskellige udførelser. Den har lange, gennemsigtige ærmer, et Belle-mærke på brystet, et bælte bestående af gule roser og en puffet, lang skørtedel bestående af et rynket overlag med røde roser, et tyllag og et underskørt.

Find kostumet hos Partyking

Banan børnekostume 450x450 - Gule kostumer til børn

Banan børnekostume

Spiser dine børn nok frugt? Hvis ikke, er dette uden tvivl den allerbedste måde at lokke en banan i dem. Banankostumet i børnestørrelse inkluderer en gul, bananformet dragt, hvor der er hul til ansigtet og ærmer med sorte ender.

Find kostumet hos Partyking

Paw patrol børnekostume 450x450 - Gule kostumer til børn

Gult Paw Patrol børnekostume

Intet job er for stort til en lille hvalp, i hvert fald ikke en hvalp fra serien Paw Patrol. I dette fine kostume bliver du hvalpen Rubble. Rubble er en bulldog som elsker at bygge. Han er stærk, sjov og rigtig sød!
Paw Patrol Bulldog Rubble Børnekostume inkluderer et brunt og gult jumpsuit, en gul taske og en gul hat.

Find kostumet hos PartykingHøne børnekostume gule kostumer til børn 450x450 - Gule kostumer til børn

Høne børnekostume

Dette kostume som passer udadvendte børn som er snakkesaglige, for det er ikke alle børn, som er trygge ved at klæde sig ud som en høne som alle lægger mærke til. Hvis dit barn gør, så er dette et perfekt kostume! Høne Børnekostume er en gul dragt som forestiller en høne, med gul hue som er forsynet med øjne og et rødt næb. Polyesterkostumets overflade er lidt behåret hvilket gør den virkelig rar at have på. Den passer ligeså godt til kostumefesten som til fredagshygge om aftenen i sofaen.

Find kostumet hos Partyking

Kylling børnekostume 450x450 - Gule kostumer til børn

Kylling børnekostume

Hvorfor se ud som alle de andre børn, når man kan se ud som en kylling! Meget festligt kostume, som dit barn kan bære både til teaterforestillinger, påske og børnefester.
Kyllingekostumet inkluderer en gul kyllingedragt med vinger, orange ben og matchende fastsyede skoovertræk. Der medfølger også et gult kyllingehoved og næb samt åbent hul til ansigtet.

Find kostumet hos Partyking

bi kostume til børn 450x450 - Gule kostumer til børn

Bi børnekostume

Dette charmerende og søde humlebikostume gør måske ikke, at små piger kan flyve, men det er nok også bedst på den måde. Humlebikostumet er gult og sort med en sort kjoledel med gul kant og en gul-sortstribet overdel. Derudover indgår der sort-gulstribede ærmer, et par gule vinger og til sidst to søde følehorn.

Find kostumet hos Partyking

Simba kjole til børn 450x450 - Gule kostumer til børn

Simba kjole til børn

Åh, denne fantastiske kjole er inspireret af Simba fra Løvernes Konge. Når du først får den på, vil du aldrig tage den af igen. Hvor skønt er det ikke lige! Perfekt, når du bliver inviteret til en fest eller udklædningsfest, men kan naturligvis også benyttes på en normal hverdag! Kostumet inkluderer en gul tylkjole med tryk og et diadem med løveører.

Find den hos Partyking

Kunne du lide vores udvalg af gule kostumer til børn?

gule børnekostumer - Gule kostumer til børn

SE OGSÅ: Hvide kostumer til børn

SE OGSÅ: Gule kostumer til voksne

SE OGSÅ: Bi kostume til børn

SE OGSÅ: Transformers kostume til børn

Indlægget Gule kostumer til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!