Gule kostumer til børn

Er dit barn inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i gult? Vi har samlet det bedste udvalg af gule kostumer til børn, så han/hun bliver klar til fest.

Gule kostumer til børn kan bruges til flere anledninger f.eks. fastelavn, fødselsdagen, leg i hjemme eller den kommende temafest.

Den gule farve opfattes af de fleste i vores kultur som optimistisk, varm og livsgivende. Farven gul tilhører de tre primære farver, som er gul, rød og blå. Indenfor maleri og trykning er disse farver de eneste tre farver, der ikke er blandet af andre farver. Alle andre farver kan blandes ud fra gul, rød og blå plus hvid og sort. Gul er den bedste farve til at skabe begejstring for livet og kan vække større tillid og optimisme og derfor er det også den perfekte farve til temafesten.

Vi har samlet det største udvalg af gule kostumer til børn;

Gul klovn børnekostume 423x450 - Gule kostumer til børn

Gul klovn børnekostume

Sjovt klovne kostume til de mindste. Klæd din datter ud som en sød klovn til fastelavn i dette søde og sjove kostume, der består af en kjole med gult tylskørt og mange flotte og farverige detaljer. Dertil medfølger en spids klovnehat. Så mangler hun blot sminken og den røde næse, og så er hun klar til at lege klovn for en dag.

Find kostumet hos Partyking

Minions børnekostume 450x450 - Gule kostumer til børn

Minions kostume

Her er beviset på, at du hverken behøver være virkelig lav eller skaldet for at blive en sprællevende Minion! 
Minion Bob Børnekostume inkluderer et jumpsuit, et par handsker, en hue og et par briller. Jumpsuitet består af en trøje og et par snedkerbukser i én del. Trøjen er gul og langærmet, mens snedkerbukserne er lavet af cowboyfarvet tekstil med 2 stk. knapper og 1 stk. lomme forrest. Handskerne er sorte og af en enkel model. Huen er gul og forestiller Bobs skaldepande. Brillerne er runde, sølvfarvede og har et bredt, sort og elastisk bånd, som sættes rundt om hovedet.

Find kostumet hos Partyking

Peter kanin børnekostume 366x450 - Gule kostumer til børn

Peter kanin børnekostume

Er du klar til at tage på eventyr? Super søde og sjove Peter kanin, altid klar til eventyr, og han vil gerne have dig med. Kostumet består af kjole med hat.

Find kostumet hos Temashop

bumble bee deluxe børnekostume 450x450 - Gule kostumer til børn

Bumble Bee deluxe børnekostume

Alle Transformerfans kommer til at blive grønne af misundelse, når dit barn dukker op til udklædningsfesten iført dette seje Bumble Bee-kostume! Dragten har eksklusive stoppede detaljer og et flot tryk, som sammen skaber en 3D-effekt. Det eneste dit barn behøver gøre er at øve sig på en cool radiostemme og så hoppe ned i dragten! Bumble Bee Deluxe Børnekostume inkluderer et jumpsuit i høj kvalitet og en maske. Jumpsuitet er let stoppet og har udstikkende 3D-detaljer for det virkelighedstro udseende. Den er af en behagelig model, og den har tryk, som forestiller Bumble Bees rustning. Masken er lavet af plast, dækker ansigtet og sættes fast på hovedet ved hjælp af et elastisk bånd. Den er gul med mørk- og lysegrå detaljer samt hul til øjne og mund.

Find kostumet hos Partyking

Dalton brødrene børnekostume 450x450 - Gule kostumer til børn

Dalton brødrene kostume

Dalton-brødrene er Det Vilde Vestens værste ballademagere og Lucky Lukes ærkefjende. Når barnet iklæder sig det ikoniske gul- og sortstribede tøj, gerne sammen med et par venner, skal han/hun blot afgøre, hvem der er Joe, William, Jack og Averell. Dette børnekostume består af en gul- og sortstribet langærmet trøje og et par gule bukser i polyester.

Find kostumet hos Partyking

emoji kat børnekostume 450x450 - Gule kostumer til børn

Emoji kat børnekostume

Virkelig sjovt kostume til børn, som forestiller katten med hjerteøjne. Dragten fungerer naturligvis lige så godt til fødselsdagsfesten og udklædningsfesten på skolen som til halloween. Børnekostumet fås i størrelsen one size til børn og passer perfekt til udklædningsfesten. Dragten består af et emoji-ansigt, som er nemt at tage af og på. Bagsiden af dragten er helt gul.

Find kostumet hos Partyking

Chincilla børnekostume 450x450 - Gule kostumer til børn

Chincilla børnekostume

Elektrisk Chinchilla Børnekostume er en helkropsdragt af gult filtmateriale der ligner alles favorit.

Find kostumet hos Partyking

Bien maja børnekostume 1 450x450 - Gule kostumer til børn

Bien Maja børnekostume

Nu kan dit barn summe rundt i haven som Bien Maja, kendt fra tv-serien af samme navn. Dette fine og veldesignede kostume forvandler dit barn til alle børnenes yndlingsinsekt! Passer perfekt til udklædningsfesten eller til sjov og ballade derhjemme! Bzzz… Børnekostumet består af Bien Majas gulstribede kostume og vinger i polyester.

Find kostumet hos Partyking

bien maja villy børnekostume 450x450 - Gule kostumer til børn

Bien Villy børnekostume

Villy er Bien Majas bedste ven, og sammen ender de ofte i problemer. Nu er Villy-kostumet endelig på hylderne, så Maja slipper for at lege alene! Hurra hurra hurra! Kostumet består af Villys gulstribede kostume og vinger i polyester.

Find kostumet hos Partyking

Belle børnekostume 450x450 - Gule kostumer til børn

Belle børnekostume

Belles berømte, gule kjole fra den populære Disneyfilm Skønheden og Udyret er virkelig spektakulær! De fine ærmer, det raslende stof og den bølgende, puffede nederdel – ja, den er smuk fra top til tå! Lad dit barn bære den til den allerførste dans eller hver gang der er en chance for det! Belle Deluxe Børn Kostume inkluderer en kjole, der ligner den som Belle i Skønheden og Udyret bærer, når hun danser med sin prins “Udyret”. Kjolen er lavet af gul polyester i forskellige udførelser. Den har lange, gennemsigtige ærmer, et Belle-mærke på brystet, et bælte bestående af gule roser og en puffet, lang skørtedel bestående af et rynket overlag med røde roser, et tyllag og et underskørt.

Find kostumet hos Partyking

Banan børnekostume 450x450 - Gule kostumer til børn

Banan børnekostume

Spiser dine børn nok frugt? Hvis ikke, er dette uden tvivl den allerbedste måde at lokke en banan i dem. Banankostumet i børnestørrelse inkluderer en gul, bananformet dragt, hvor der er hul til ansigtet og ærmer med sorte ender.

Find kostumet hos Partyking

Paw patrol børnekostume 450x450 - Gule kostumer til børn

Gult Paw Patrol børnekostume

Intet job er for stort til en lille hvalp, i hvert fald ikke en hvalp fra serien Paw Patrol. I dette fine kostume bliver du hvalpen Rubble. Rubble er en bulldog som elsker at bygge. Han er stærk, sjov og rigtig sød!
Paw Patrol Bulldog Rubble Børnekostume inkluderer et brunt og gult jumpsuit, en gul taske og en gul hat.

Find kostumet hos Partyking

FIVE NIGHTS AT FREDDYS CHICA BØRNEKOSTUME 450x450 - Gule kostumer til børn

Five Nights at Freddy’s Chica Børnekostume

Klæd dig ud som en af karaktererne fra spillet Five Nights at Freddy’s. Den sjove dragt med en ansigtsmaske, som ligner en kylling passer perfekt næste gang, du er inviteret til kostumefest. Dragten kan også bruges i forskellige cosplay-sammenhænge. Five Nights at Freddy’s Chica Børnekostume er et kostume i polyester til børn. Kostumet er et gult og hvidt jumpsuit, og på maven står der “Let´s eat”. Til kostumet kommer en ansigtsmaske og handsker.

Find kostumet hos Partyking

Høne børnekostume gule kostumer til børn 450x450 - Gule kostumer til børn

Høne børnekostume

Dette kostume som passer udadvendte børn som er snakkesaglige, for det er ikke alle børn, som er trygge ved at klæde sig ud som en høne som alle lægger mærke til. Hvis dit barn gør, så er dette et perfekt kostume! Høne Børnekostume er en gul dragt som forestiller en høne, med gul hue som er forsynet med øjne og et rødt næb. Polyesterkostumets overflade er lidt behåret hvilket gør den virkelig rar at have på. Den passer ligeså godt til kostumefesten som til fredagshygge om aftenen i sofaen.

Find kostumet hos Partyking

Kylling børnekostume 450x450 - Gule kostumer til børn

Kylling børnekostume

Hvorfor se ud som alle de andre børn, når man kan se ud som en kylling! Meget festligt kostume, som dit barn kan bære både til teaterforestillinger, påske og børnefester.
Kyllingekostumet inkluderer en gul kyllingedragt med vinger, orange ben og matchende fastsyede skoovertræk. Der medfølger også et gult kyllingehoved og næb samt åbent hul til ansigtet.

Find kostumet hos Partyking

Gul super mario børnekostume 450x450 - Gule kostumer til børn

Gul Super Mario børnekostume

Har du et barn, som elsker at gå sin egen vej og ikke bryder sig om regler og lignende? Så har du her det perfekte kostume! Dragten leder tankerne hen på det populære spil “Super Mario”, men i en helt ny farvekombination. Gult er i hvert fald ikke grimt, slet ikke i denne kombination! Det gule Super Mario-kostume omfatter en enkel dragt i form af en blikkenslagerdragt med blå-lilla bukser, gul trøje og en gul hat.

Find kostumet hos Partyking

Kunne du lide vores udvalg af gule kostumer til børn?

gule børnekostumer - Gule kostumer til børn

SE OGSÅ: Hvide kostumer til børn

SE OGSÅ: Gule kostumer til voksne

SE OGSÅ: Bi kostume til børn

SE OGSÅ: Transformers kostume til børn

Indlægget Gule kostumer til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Gule kostumer til børn

error: Content is protected !!