Halloween kostume til børn med maske

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Halloween er lig med heksekunstner, magi og uhygge. Skal hele familien til halloween, skal børnene især være klædt ud i et uhyggelig Halloween kostume, når datoen er den 31. oktober. 

Halloween er en amerikansk tradition hvor der skabes et mørkt, farligt og skræmmende udgangspunkt for fest og hygge på Allehelgens Aften den 31. oktober. Selvom traditionen er amerikansk, så stammer Halloween oprindeligt fra Skotland og Irland. Her var det oprindeligt en form for høstfest. Siden da har højtiden spredt sig til hele verden, og mange danskere har taget den til sig. Børn er begyndt at gå fra hus til hus iført uhyggelig udklædning og råber højt: “Slik eller ballade!”. Højtiden bliver fejret med fester for både børn og voksne – og folk møder op i vilde udklædninger, mens festlokalet er pyntet drabeligt op. 

Når et Halloween kostume skitseres er det oftest med døden i centrum. Kostumer som døden med leen, vampyr, djævel, zombie og spøgelse er helt klassiske halloweenkostumer. 

Her har vi samlet nogle af de nyeste halloween kostume til børn med maske. Lige præcis i år, er det en rigtig god idé at finde sig et kostume med indbygget mundbind – så Halloween kostumet er så Corona sikkert som muligt. Et uhyggeligt Halloween kostume til børn meed maske kan også både bruges til trick og treat  og temafesten med Halloween tema.

Uhyggeligt zombiekostume til børn – skolepigen, der blev forvandlet til en zombie! Perfekt till halloween! Her har vi alt andet end en uskyldig skolepige! Også skolen er blevet invaderet af zombier, og ingen er undsluppet! Det perfekte halloweenkostume!

På en eller anden måde er det ofte børnene i gyserfilm, som er de mest uhyggelige, men hvad det skyldes, er svært at sige, sådan er det bare. Hvis du til Halloween vil spille dine naboer et sjovt puds, er det jo en perfekt lejlighed til at klæde dit barn ud i denne semiskræmmende kjole, når det er tid til Slik eller Ballade runden. Mal gerne lidt blodige detaljer også for at gøre udklædningen så skræmmende som muligt! 

 

 

DÆMON MED LYSENDE ØJNE BØRNEKOSTUME

DÆMON MED LYSENDE ØJNE – Halloween Kostume til børn med maske

Hvis dit barn skal til halloweenfest, er det vigtigt at han eller hun har et passende kostume, som gør alt meget mere uhyggeligt. Dette dæmon-kostume giver i hvert fald dit ellers søde og skønne barn et rigtigt skræmmende look. Dæmon med Lysende Øjne Børnekostume består af en tunika, handsker og en maske med hue og lysende øjne. Batteri til øjnene medfølger. Kostumet er fremstillet i polyester og latex. Bukser og sko medfølger ikke. Kostumet kan eksempelvis bruges til en halloweenfest.

Find kostumet hos PartyKing

 

stregtegning djævel kostume til børn hangman djævel kostume til børn

Stregtegning djævel kostume til børn

Skønt “hangman” kostume til børn mellem 4 og 12 år. Laver dit barn altid gimmicks og måske også lidt mere ondskabsfulde narrestreger? Så kan det være en lille djævel, du har opfostret. Dette kostume advarer de andre børn til halloween-festen; der er en djævel til stede! Samtidig vil dette kostume sprede masser af smil og bidrage til en sjov djævlefest.

Find kostumet hos PartyKing

 

LEGO halloween kostume til børn hallowen kostume med maske halloween kostume med mundbind

LEGO vampyr Halloween kostume til børn med maske

LEGO Vampyr Børn Kostume er et rigtig sejt kostume til børn, som ligner lego-vampyren. Dragten indeholder en halvmaske, hvilket betyder, at den kun dækker ansigtet og ikke hele hovedet, en overdel, en vampyr-kappe samt et par handsker. 

Find kostumet hos PartyKing

 

gargoyle kostume til børn halloween kostume med maske

Gargoyle Halloween kostume

Gargoyler siges at være forfærdelige og groteske figur, der skræmmer de onde ånder væk. De findes blandt andet i mange gamle kirker. I dag skræmmer de ikke blot onde ånder væk, men anvendes også til at sprøjte vand. Lad barnet hoppe i denne dragt med den uhyggelige fortid – oplagt som Halloween kostume af historisk karakter! Findes i størrelser fra 7-14 år.

Find kostumet hos PartyKing

 

seriemorder kostume til børn halloween kostume til børn med maske

Halloween udklædning med maske

Du vil gerne have, at børn skal være venlige, søde og uskyldige og helst ikke onde seriemordere. Men som vi alle ved, kan alt ske under halloween! Dette kostume består af en sønderrevet og blodplettet jakke med T-shirt, bukser samt en ansigtsmaske, som har huller og blodstænk. 

Find kostumet hos PartyKing

 

strålingsdragt kostume halloween kostume med maske udrydningsdragt beskyttelsesdragt halloween kostume til børn

Beskyttelsesdragt – Halloween kostume med maske

Efter al den galskab, der er sket i 2020, kan man ikke være forsigtig nok. Iklæd dit barn denne strålingsdragt, så han eller hun er klar til alt, der kan ske til halloween – alt fra pandemier til lækkende kraftværker.

Find kostumet hos PartyKing

 

darth maul kostume star wars kostume til børn the phantom menace børnekostume

Uhyggeligt Star Wars kostume til Halloween

Forvandl din søn til den truende lejemorder fra “The Phantom Menace” med vores Darth Maul-kostume i børnestørrelse. Dette officielt licenserede outfit er et populært valg for alle unge Star Wars-fans. Darth Maul-kostumet inkluderer en trykt sort og sølvfarvet tunika med hætte. Tunikaen fæstnes på bagsiden med velcrobånd, og den har elastik i halvdelen af ryggen for at give en større komfort.

Find kostumet hos PartyKing

 

Læs OGSÅ: Halloween kostumer til børn

Læs OGSÅ: Halloween kostumer til baby

Læs OGSÅ: Halloween masker til børn

Læs OGSÅ: Kæmpehoved kostume til børn

Indlægget Halloween kostume til børn med maske indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Halloween kostume til børn med maske

error: Content is protected !!