Halloween par kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Klæd dig ud som et par sammen med din ven, kæreste/ægtefælle til den kommende Halloweenfest med et halloween par kostume til voksne.

Med et halloween par kostume til voksne bliver halloweenfesten lige en tand sjovere. Styrk samhørigheden ved at iklæde jer matchende eller komplementerende kostumer. Hos Kostumeuniverset garanterer vi at festen bliver sjovere, når I kommer klædt ud som et par.

Halloween er en amerikansk tradition, og det er en festlige højtid, hvor folk klæder sig ud i skræmmende udklædninger. Halloween stammer oprindeligt fra Skotland og Irland, hvor det oprindeligt var en form for høstfest. Siden da har højtiden spredt sig til hele verden, og mange danskere har taget den til sig. Børn er begyndt at gå fra hus til hus iført uhyggelig udklædning og råber højt: “Slik eller ballade!”. Højtiden bliver fejret med fester for både børn og voksne – og folk møder op i vilde udklædninger, mens festlokalet er pyntet drabeligt op.

Den 31. oktober er det Halloween: zombierne bryder ud af deres grave, heksene udøver deres værste heksekunster, vampyrerne spidser deres hugtænder, skeletterne hiver deres knoglede kroppe ud på en gåtur og seriemorderne fra gyserfilmene vælger deres ofre. Alt dette sker ikke langt fra dig, for Halloween kostumerne har efterhånden i nogle år været meget til stede i Danmark.

Faktisk så meget at festen, der er importeret fra USA, er en af de mest populære blandt unge og gamle. Flere og flere trækker hvert år i deres uhyggelige kostumer, for at kunne tilbringe en aften i gyserens tegn. Det sker heller ikke helt uden kontroverser, eftersom at Halloween, for nogle kritikere, er en satanisk fest.

Læs mere om Halloween her

Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på flotte Halloween par kostume til voksne, se bare med her:

vampyr par kostume til voksne 835x1024 - Halloween par kostume til voksne

Vampyr par kostume til voksne

Sæt ind fælles jagt efter frisk blod igang med disse vampyr kostumer. Dette er det perfekte kostume til par der ønsker at klæde sig ud som vampyrer og gøre et stort indtryk på gæsterne. Perfekt til Halloween!

Find kostumerne hos Vegaoo

par kostume læge og sygeplejerske 832x1024 - Halloween par kostume til voksne

Uhyggeligt læge og sygeplejerske par kostume

Zombiekirurg-kostume til mand: Denne zombiekirurgudklædning består af et par bukser, en trøje, en hue og en maske (skalpel, stetoskop og sminke medfølger ikke). Bukserne er blågrønne og har en elastik i taljen.Trøjen er blågrøn, langærmet og har velcro bagpå. På forsiden af dragten og på accesoriesene er der blodpletter. En maske og en hur gør udklædningen perfekt, når du vil skræmme nogen til Halloween.

Zombiesygeplejerskekostume til kvinde: I dette kostume forvandler du dig til en psykopatisk kvindelig sygeplejerske. Kostumet består af en kjole og en hat. Kjolen er dækket af røde pletter, der ligner blod, og lukkes foran med en lynlås. En hat i hvidt og rødt kompletterer kostumet. (Strømper, stetoskop og sko er ikke inkluderet).

Find kostumerne hos Vegaoo

Dæmon par kostume til voksne 804x1024 - Halloween par kostume til voksne

Dæmon par kostume til voksne

Dæmon kostume til kvinder: Dette kostume består af en kjole, et bælte og en hårbøjle (trefork, sko og strømpebukser er ikke inklusiv). Denne kjole er rød med to slidser på forsiden. Denne kjole har et sort gennemsigtigt slør påsat skuldrene. Et sort bælte medfølger til at tage om taljen. ‘

Djævle kostume til mænd: Dette djævlekostume til mænd består af en lang sort kjole med lange ærmer. Denne kjole er med røde flammer ved kant og ærmer. Til dette kostume medfølger en maske med djævlehorn. 

Find det hos Vegaoo

Skærmbillede 2019 10 11 kl. 09.37.03 - Halloween par kostume til voksne

Steampunk par kostume 

Bordeaux steampunk kostume til kvinder: Denne bordeaux steampunk-forklædning består af kjole, handsker, hat og briller (sko medfølger ikke). Kjolen har en lille brun lædervest med korte ærmer og en falsk stribet korset, både elegant og retro. Det asymmetriske udstyr, der er udsmykket med smuk blonde og giver et glimt af dine ben for en fin sexet effekt.
 
Steampunk mand eventyrere kostume: Dette Steampunk kostume består af vest, bælte, bukser, sko overtræk, handsker og hat (skjorte, armbånd, stok og sko ikke inkluderet) .
Den dandy vest er brun med en kæde på siden. Det afsluttes med et bælte, der passerer over skulderen. De stribede bukser er brune og sorte. Det suppleres med et par brune overboots samt et bælte. Endelig afslutter handskerne og tophatten dit Steampunk look.
 
brudepar halloween kostume til par 831x1024 - Halloween par kostume til voksne

Brudepar halloween kostume

Halloween kvinde brude kostume: Kostumet består af kjole, bælte, halsbånd og slør (vanter, armbånd og sko medfølger ikke).Den hvide kjole er i satinlignende stof og har slør helt til bunden. Falske blodpletter dækker kjolen på forsiden. Sløret er ca. 70 cm og sættes fast på hovedet med hårbøjle. Bæltet og halsbånd fuldender også dette kostume.
 
Skelet kostume til mænd: Det består af dragt, jakke og hat (handsker, sukkerrør, sko og make-up ikke inkluderet). Den ærmeløse dragt har et skeletprint foran og lukkes bagpå med en knude. Jakken er pyntet med smukke røde satinbelægninger ved kraven, enderne på ærmerne og på skjortehalen. Hatten er med metalramme og skum.
 
skelet par kostume til voksne 674x1024 - Halloween par kostume til voksne

Skelet kostume til par

Sexet Halloween skeletkostume til kvinder: Dette sexet skeletkostume til kvinder består af en kjole i sort påtrykt med knogler på forsiden. Kjolen ender i et kort tylskørt der er sort og hvidt.  To gennemsigtige stropper medfølger til denne kjole (strømpebukser er ikke inklusiv). 

Dia de los Muertos skelet kostume til mænd: Dette Dia de los Muertos kostume til mænd består af en jakke, en overdel, et bælte og en hat (Bukser og sko er ikke inklusiv). Jakken er med lige kant og har en krave med farverige kranier og blomster og ærmerne er påtrykt med knogler. Overdelen er uden ærmer og har torso af et skelet påtrykt og en rød butterfly. Bæltet er i rødt og matcher den røde butterfly. 

Find kostumerne hos Vegaoo

Skærmbillede 2019 10 11 kl. 09.48.52 886x1024 - Halloween par kostume til voksne

Radioaktiv parkostume

Radioaktiv kirurg kostume til mænd: Denne udklædning af en radioaktiv kirug til mænd består af en t-shirt, bukser, forklæde, maske og hætte (hansker, kolbe og sko er ikke inkluderet). Toppen, bukserne og hatten er lavet i blødt grønt stof som er både lyst og mørkt. Forklædet er i lidt tykkere stof i en mørkt grøn med lysegrønne pletter. Sættes fast med bånd rundt om halsen og taljen. Et ikon for “farlig kemi” er trykt på forsiden. Masken består af hvid stof til at placere foran munden. 

Radioaktiv kirurg kostume til kvinder: Dette radioaktive kvinde sygeplejerske kostume består af en kjole et forklæde, en hovedbeklædning og en maske (Handsker, sko, og hæfteglas medfølger ikke). Denne kjole er lavet i blødt grænt stof, og har en hvid krave. Forklædet er lavet i lidt tykkere stof som er mørkegrønt og fastsættes i nakke og talje. Hovedbeklædningen er simpel og placeres på hovedet. Til sidst en den hvide maske til at sætte for næse og mund. 

Find kostumerne hos Vegaoo

zombie halloween par kostume til voksne 774x1024 - Halloween par kostume til voksne

Zombie fange kostumer til halloween

Fange zombie kostume  til kvinder: Det består af en kjole og en hovedbeklædning (strømper, sko og sminke ikke inkluderet). Kjolen er langærmet og kort med falske blodstænk. En blød plastikstøbning er syet ind i maveregionen og viser brækkede ribben og blod. Hovedbeklædningen, der passer til kjolen, er lavet af tyndt og fint stof og er velegnet til alle hovedstørrelser. 

Zombie fange kostume til mænd:  Dette fangekostume til mænd består af en t-shirt, et par bukser og en hovedbeklædning (sminke og kugle er ikke inkluderet). Overdelen er asymetrisk ved ærmerne, er lige som bukserne stribede i sort og hvid. Der er blodstænk på tøjet samt klippet laser ind i ærmer, krave, og bunden af benene. En stor plade der forestiller indvolde er syet ind i den nederste del af trøjen. Den fine hovedbeklædning passer perfekt til alle hoveder. 

Find kostumerne hos Vegaoo

edward saksehånd kostume til voksne 1 - Halloween par kostume til voksne

Edward saksehånd kostume til voksne

Edward saksehånd kostume til mænd: Dette Edward saksehånd™ kostume er under officiel licens. Dette kostume består af en jakke med et par saksehænder som den kendte person Edward. To hansker formet som sakse har metal udssende. For at fuldføre dette kostume følger der en sort paryk. 

Edward saksehånd kostume til kvinder: Dette Miss Edward saksehånd kostume består af en kjole, en paryk, et par hansker med sakse i mousse, et bælte og et halsstykke (strømpebukser og sko ikke inkluderet). Kjolen er med til at give dette sæt lidt volume. 

Find kostumerne hos Vegaoo

Fandt du det Halloween par kostume til voksne du ledte efter?

halloween par kostume til voksne 1024x294 - Halloween par kostume til voksne

SE OGSÅ: Skelet kostume til voksne

SE OGSÅ: Gyserfilm kostume til voksne

SE OGSÅ: Zombie kostume til voksne

Indlægget Halloween par kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

 
 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Halloween par kostume til voksne

2 meninger om “Halloween par kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!