Halloween par kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Klæd dig ud som et par sammen med din ven, kæreste/ægtefælle til den kommende Halloweenfest med et halloween par kostume til voksne.

Med et halloween par kostume til voksne bliver halloweenfesten lige en tand sjovere. Styrk samhørigheden ved at iklæde jer matchende eller komplementerende kostumer. Hos Kostumeuniverset garanterer vi at festen bliver sjovere, når I kommer klædt ud som et par.

Halloween er en amerikansk tradition, og det er en festlige højtid, hvor folk klæder sig ud i skræmmende udklædninger. Halloween stammer oprindeligt fra Skotland og Irland, hvor det oprindeligt var en form for høstfest. Siden da har højtiden spredt sig til hele verden, og mange danskere har taget den til sig. Børn er begyndt at gå fra hus til hus iført uhyggelig udklædning og råber højt: “Slik eller ballade!”. Højtiden bliver fejret med fester for både børn og voksne – og folk møder op i vilde udklædninger, mens festlokalet er pyntet drabeligt op.

Den 31. oktober er det Halloween: zombierne bryder ud af deres grave, heksene udøver deres værste heksekunster, vampyrerne spidser deres hugtænder, skeletterne hiver deres knoglede kroppe ud på en gåtur og seriemorderne fra gyserfilmene vælger deres ofre. Alt dette sker ikke langt fra dig, for Halloween kostumerne har efterhånden i nogle år været meget til stede i Danmark.

Faktisk så meget at festen, der er importeret fra USA, er en af de mest populære blandt unge og gamle. Flere og flere trækker hvert år i deres uhyggelige kostumer, for at kunne tilbringe en aften i gyserens tegn. Det sker heller ikke helt uden kontroverser, eftersom at Halloween, for nogle kritikere, er en satanisk fest.

Læs mere om Halloween her

Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på flotte Halloween par kostume til voksne, se bare med her:

 

vintage halloween kostume til voksne halloween par kostume killer crowns

Vintage killer clowns

Lyder det som Jer? Skønne vintage halloween par kostumer af den fede slags med matchende outfit og uhyggelig creepy look. 

Find kostumerne hos Temashop

 

spøgelseskostume til par halloween par kostume til voksne

Spøgelsespirater – Halloween par kostume

Skønne matchende Halloween par kostume som spøgelsespirater. Er det Black Pearl I er ude efter? 

Find kostumerne hos Temashop

 

genfærd parkostume spøgelseskostume par halloween voksne

Klassisk Halloween par kostume

Skolepige og skoledreng som zombier er det klassiske par kostume til Halloween. Det fungerer rigtig godt som skoleskyderi udklædning og oplagt til Halloween på skolen. 

Find kostumerne hos Temashop

 

skelet jakkesæt halloween par kostume

Halloween par jakkesæt

Er I ikke rigtig til de klassiske kostumer, så overvej disse fine skelet jakkesæt til voksne. 

Find jakkesættene hos Temashop

 

 

SE OGSÅ: Skelet kostume til voksne

SE OGSÅ: Gyserfilm kostume til voksne

SE OGSÅ: Zombie kostume til voksne

Indlægget Halloween par kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

 
 

 

 

 

2 meninger om “Halloween par kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!