Hippie par kostume til voksne

Befri Jeres indre hippier, med hippie par kostume til voksne. Hippie par kostume er oplagt til sidste skoledag, karneval, temafesten eller festival.

En rigtig hippie er en der tror på fred, når man skal løse problemer mellem andre folks religioner og tro.

Hippierne var en del af ungdomsoprøret i slutningen af 1960’erne. Begrebet ‘hippie’ var udledt af ordet ‘hip’. Dette var amerikansk beatnikslang for en person, der var med på noderne. Ordet ”hippie” optræder i Jack Kerouacs roman On The Road fra 1957.

Med langt, fedtet hår, peace-tegn og flagrende, kulørt tøj gjorde de såkaldte hippier eller blomsterbørn op med forældregenerationens tro på autoriteter, forstokkede sociale normer og det materialistiske samfund, som Vesten i deres øjne havde udviklet sig til. Vietnamkrigen blev for hippierne et symbol på samfundets fordærv og alt det onde; i stedet for våben udkæmpede de deres kamp med blomster, musik, fri kærlighed og tolerance.

Hippie tøj eller hvad man nu kalder tøj fra 60’erne er farverigt, mangfoldigt og flippet. Måske hvis du er heldig, kan du gå på jagt i dine forældres gemte sager og finde deres hippie tøj.

Der findes mange par hippie kostumer til voksne, der er inspireret af 1960’erne og tidens ungdomsoprør. Vi har samlet et udvalg af smarte og farverige hippie par kostumer her:

hippie par kostum hippie udklædning par blomster bukser flower power udklædning til voksne

Hippie par kostume til voksne

Knæhøj karse og masser af kærlighed! Kostume Dame: Hippiekostumet her består af T-shirt, bukser og et pandebånd (solbriller indgår ikke). T-shirten er lys rød med lange ærmer i net. Hertil en gul vest med lange perlefrynser på skuldrene. Bukserne har elastikbånd i taljen for at passe alle. Det mønstrede polyesterstof har flower-power motiv, og det lyserøde pandebånd i dit lange hår, vil få dig til at lgine en ægte hippie. Hippiekostumet består af skjorte med vest, bukser, bælte og pandebånd. Vesten er fastsyet til skjorten. Bukserne er med elastikbånd i taljen og kan passe alle. Kostumet i ægte hippiefarver og motiv som skabt til kostumefesten.

Find kostumet hos Vegaoo

peace flower power kostume til par hippie par kostume til voksne blå hippie kostume

Hippie par kostume

Hippiekostume til mænd : Iført dette hippiekostume ser du ud som om, du lige er trådt ud af 1960’erne. Kostumet består af en trøje med en påsyet vest, bukser, et bælte, et pandebånd og en flot halskæde (paryk er ikke inkluderet). Trøjen er hvid, og har en multifarvet vest påsyet. Mønstret på vesten består af blomster og forskellige symboler. Bæltet hører til vesten. Bukserne er blå, og har detaljer i samme stof som jakken. Pandebåndet med målene 124 x 5 cm sætter prikken over i’et. Halskæden består af en 8 cm (i diameter) Peace-medaljon på sort snor. 

Hippiekostume kvinde: Denne voksendragt forestiller et hippieoutfit. Den består af en t-shirt med en snydevest, et par bukser og en halskæde (briller og sko indgår ikke). T-shirten er lavet i tyndt, hvidt polyester. En multifarvet vest er syet fast på t-shirten. Vestens nederste del er klippet med jævne strimler. Et blomstermønster er på både jakke og buksers nedre del. Bukserne er lavet i gråt polyester og er i bootcutmodel, en meget typisk trend fra 60’ertiden. Taljen er elastisk så kostumet er behageligt at bære samtidig med at det fremhæver taljen. Peace and Lovehalskæden på 2 cm i diameter fuldender udklædningen. Dette er det perfekte parkostume til en hippiefest

Find kostumet hos Vegaoo

 

hippie par kostume hippie udklædning par blå buksere flower power udklædning til voksne rødt flower power udklædning

Rødt Hippie par kostume til voksne

Kostume hippie til mænd: Dette hippie kostume til mænd består af tunika, bukser og et hovedbånd (overskæg, perle og blomster ikke inkluderet). Den langærmet tunika er blandet med lyserøde, sorte, beige og brune mønstre. Symbolet for fred og kærlighed er påtrykt i orange på venstre side af tunikken, med lange ærmer. Bukserne har vidde og en detalje på venstre ben som tunikaen. Afslut dit tøj med hovedbåndet som bindes om hovedet for en garanteret retro effekt.

Kostume hippie til kvinder: Dette hippiekostume til kvinder består af en kjole og et hovedbånd til håret (briller og buket er ikke inkluderet). Den lange kjole er bordeuax. Den har lange ærmer med vidde og en V-hals. Topen er farverig og tegnet “fred og kærlighed” er trykt på bunden af kjolen. Denne kjole måler ca. 130 cm i længden. Endelig vil et matchende hovedbånd bringe det sidste tryk til denne forklædning. Skal du og din kære til hippiefest er dette parkostume perfekt. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

lilla hippe 60erne kostume par kostume 1960erne udklædning

Lilla 60er kostume

Dame kostume: Dette Hippie omfatter Kostumet en kjole, en hårbånd og et bælte (briller medfølger ikke). Kjolen er knælang og har butamotiv med pink dominans. Kjoler med lange ærmer og bred, og på forsiden af en lang brun vest med frynser. Til kostumet hører også et brunt bælte og et brunt bøjle passer til alle frisurer.
 
Herre kostume: Hippie Dragten består af en skjorte og et pandebånd (jeans er ikke inkluderet). Skjorten er en løs model og har en cool V-udringning med broderet guldfarvet trim. Den farverige Vesten har frynser er syet på skjorten. Hårbøjlen er lavet af samme stof som vesten, og det giver den rigtige hippie look. Blot at trække på et par slidte jeans og du er klar til den helt store hippiefest.

Find kostumet hos Vegaoo

60er kostume par kostume 1960 erne udklædning hippe kostume til par 60erne teemafest

Bred ymer kostume!

Kostume hippie til mænd: Dette hippiekostume til mænd består af 3 dele. Overdelen er hvid med v-halsudskæring og lange ærmer. Denne overdel har påsyet blomstret stof på siderne og ryggen der forestiller en vest med frynser på kanten. Bukserne er bløde med farverigt mønster der matcher båndet (smykker, instrument og sko ikke inklusiv). 

Kostume hippie til kvinder: Dette hippiekostume til kvinder består af 4 dele. Dette kostume består af et bånd påtrykt med farverigt mønster, en overdel med v-.hals med lange ærmer og frynser ved maven. Derudover består dette kostume af multifarvet bukser med vidde og et brunt bælte med farvet perler (sko og tilbehør ikke inklusiv). Dette parkostume er perfekt hvis du og din kære skal til en hippiefest eller karneval. 

Find kostumet hos Vegaoo

brunt hippe kostume 60erne kostume temafest 1960erne udklædning

Peace love and harmony

Kostume Kvinde: Dette hippie-kostume til kvinder består af en kjole med lange vide ærmer, en vest, som bæres over kjolen, og et flot tørklæde, der bindes om hovedet (halskæde og sko medfølger ikke). Kjolen er let at tage af og på. Vesten lukkes med velcro. Et flot outfit til 70’er temafesten!

Kostume Herre: Dette disko-kostume består af et par bukser og en skjorte. Bukserne har vidde bukseben og elastik i taljen så de passer mange kropstyper. Skjorten åbnes og lukkes ved hjælp af knapperne (paryk, overskæg, halskæde og sko er ikke indkluderet). Dette kostume er perfekt til fester med disko-tema.

Find kostumet hos Vegaoo

SE OGSÅ: Hippie kostume til mænd

SE OGSÅ: Hippie kostume til børn

SE OGSÅ: Hippie kostume til kvinder

 

Indlægget Hippie par kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Hippie par kostume til voksne

En mening om “Hippie par kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!